Sari la conținut

katzamba1

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de katzamba1

  1. nu stiu cum sa raspund la fiecare in parte asa ca o sa raspund la toti in primul rand multumesc pentru recomandari Geo_ZGA-pe cruisere nu am mers sa fiu sincer dar este de luat in calcul,m-am gandit ca nu o sa fie cine stie ce confortpe un xt luand in considerare saua strimta de enduro dar de asemenea ma gandesc si la drumuri care nu sunt chiar cele mai bune iar prezenta unei motorete de genul m-am gandit ca o sa fie un plus kevinn-chiar nu m-am gandit la cbf pana acum dar suna foarte interesant,e o honda ceea ce e un atu,nici pe asta nu am incercato dar pozitia pare destul de relaxata si arata bine(nu vreau un look de vitezana,o pozitie de rahat dar putere vax,poate gresesc dar unele designuri mi se par tampite),asta e ''pe sufletul meu''si ca design dar si consumul pare foarte bun,also multumesc pentru urare! Vali151-si ybr arata bine,din nou nu am incalecat nici pe asta,e de luat in considerare george_eu25-un maxiscuter e ok dar de fiecare data m-am simtit ca intr-un joc video prost cand nu am avut schimbatorul si frana la picior,nu stiu cum sant altii dar prefer sa pot sa ma joc cu amreajul si sa schimb vitezele parerile sunt binevenite in continuare,cert este ca multi au inceput sa placa mersul pe motor datorita acestui forum si oamenilor de pe el,multumesc tuturor pentru asta.
  2. salutare,sunt incepator(cu toate ca am avut pana acum cateva motopartze,insa niciuna mai mare de 150cc,nu am pilotat niciodata cu viteza mai mare de 160 si am cam 10000 de km parcursi,deci putin) vreau sa imi iau o motoreta dupa o pauza de doi ani si nu stiu spre ce sa ma orientez,specific ca o iau in scopul livrarii de colete la maximum 60 de km de casa,din moment ce vreau sa fac livrari pe propria spinare vreau sa ma uit la consum dar si la costul consumabilelor si un pic de confort,nu sunt interesat sa ''fuga mult'' astea fiind spuse cam ce mi-ati recomanda? eu m-am gandit la o yamaha xt125 r sau x(nu prea stiu diferenta dintre ele),am 1.75 inaltime,65 kg,niciodata nu am incercat modelul asta sa vad cum stau in sa daca poate cineva sa imi recomande alte modele sau sa vina cu o parere despre modelul asta ar fi de foarte mare ajutor toate cele bune!
  3. multumesc inca o data,iar despre pelicula de ulei de care vorbesti eu ma gandeam ca de ce sa o imping ca dobitocul cand are peda de pornire si pot sa ii dau la peda fara contact.
  4. salut am si eu o chinezeasca de la fb care nu am mai folosito de un an si are nevoie de curatat plus ca nu mai porneste la automat si am un prezon la galerie rupt in interior care necesita gaurire,filetare,schimbare.daca puteti sa dati un pm cu un pret aprox(tre sa fac si schmbul de ulei si bujia cred)multumesc
  5. multumesc mult raman dator,cat despre impins cred ca am scapat ca are si kick start;)
  6. salutare,sunt katzamba si am un motor cumparat anul trecut in romania pt vacanta,l-am folosit decat 3 saptamani dupa care am plecat din tara lasandul in garaj,peste o sapt tre sa ajung in tara si urmeaza intrebarea: trebuie facut ceva la motor inainte da a il porni?(sunt incepator in domeniul asta si multi mi-au zis ca poa' sa se ingroase uleiul in baie sau multe altele)va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi dak se poate.multumesc
  7. ultimul accident l-am avut in urma cu 3 saptamani.cauza:graba si prostia de am ma grabi unde nu trebuia.eram p un drum cu piatra cubica in centrul orasului cu aprox. 60 la ora cand am vrut sa merg p o scurtatura si am intrat in viteza p o strada,chiar cand eu am intrat unu iesea cu masina din parcare la 5 m in fata mea fara sa mai am sanse de evitat sau franare in caz de siguranta a urmat franarea dupa franare a alunecat mobra eu am sarit dar tot m-am ales cu julituri si soldul dislocat,mobra a ramas fara carene si semnale iar spoilerul lu unu d la masina indoit.app pt cei care se cred motociclisti si pretind ca nu au cazut niciodata ) numai motociclisti nu suntetzi.
  8. salutare,daca tot am intrat si am citit topicul sa postez si eu accidentele usoare care le-am patit.in buc nu am circulat decat cateva zile asa ca m-a ferit d-zeu...locuiesc in cipru si majoritatea le-am avut aici sau off-road in romania.cu un an in urma mergeam p o strada la care se faceau lucrari de reamenajare,fiind constient ca la un moment dat tre sa fie inchis drumul dar totusi aveam in jur de 110 si constat ca barierele si semnele de drum inchis fusese mutate cu 100-150 de m mai spre mine,sa evit imi era imposibil,m-am dus pe frana pana aproape in garduri dupa care am lasat motorul sa se duca singur.concluzii:eu am cazut p genuchi,am facut un cheag de sange si chiar si acum ma mai supara.motorul:janta indoita farul spart.drumula fost deschis de mine cu ocazia asta.
  9. salutare,vad ca nu mai misca nimic p aici:(
  10. am citit f putin din topicul asta si as vrea sa imi spun parerea dak se poate. prefer sa vad o fata p motocicleta si sa constientizeze ceea ce ii place decat sa o vad k ''se da bine p langa unu cu mertzan'' sorry but its my opinion.
  11. la motorul asta visez si eu de mult...:(felicitari eu mai pot astepta:D
×
×
  • Creează nouă...