Sari la conținut

Radikal

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Radikal

  1. sa stii ca ar trebui sa va placa! Este o tara mult mai ciilizata decat ce veti gasi in Asia.(exceptand Japonia)
  2. Coincidenta....si pe fii-mea o cheama la fel, dar are 11 ani!
  3. ar fi bine ca numele de pe antebrat e fica/mama/sora sau orice alta ruda de sange
  4. am zis sa va delectez si eu cu tatuajul meu. Astept pareri.
  5. eu o stiu pe "viu", poate vor ceilalti sa o vada cum arata si pe partea cealalta
  6. acum sa vedem poze si cu galeria de pe stanga . A iesit bine.
  7. Cu parere de rau evenimentul produs contrazice ce ai postat tu mai devreme. ok, iti respect durerea si acum inteleg de ce esti putin incoerenta in ceea ce ma priveste. RIP
  8. degeaba te umflii la mine, n-am avut intentia sa arunc cu noroi, faptul ca la 22 de ani nu esti indeajuns de matur este realitate, nu e o concluzie trasa de mine. Nu, nu l-am cunoscut, poate pe undeva e mai bine, sufar doar incercand sa ma pun cumva in pielea celor care l-au cunoscut sau a familiei. Din postarea ta mi se pare ca tu cauti cearta sau sdoar sa-ti ridice cineva mingea la fileu. Ti se pare ca prin postarea ta ai adus linistea pe acest topic sau doar inflamezi sipritele mai tare? Pana la urma doar dumnezeu poate sa-l judece, noi doar ne dam cu parerea. Pt tine special, ca sa fiu clar: Ma gandeam la cei care l-au cunoscut si imi parea rau de el si de suferinta celor apropiati!
  9. OFF-poate ca in loc de mars de comemorare se face un protest in fata politiei rutiere in care sa se ceara o lege a circulatiei mult mai aspra si adaptata zilelor noastre. Cred ca ar fi foarte necesar sa se schimbe si varsta la care sa poti sa-ti ie a-ul si vechimea la care poti sa treci pe cmc mai multi. Sunt curios cati ar veni sa stea in fata politiei rutiere la un astfel de protesc On-22 de ani, pacat, o varsta la care sa fim sinceri....nu prea constientizezi suferinta pe care o lasi dupa tine daca ti se intampla ceva Condoleante familiei!
  10. scuze! Am luat link-ul de pe facebook si nu se vedea subtitlul
  11. un model de mobra? un numar de inmatriculare?
  12. Radikal

    accident grav cheia

    tocmai asta era ideea! sa vina cineva care a vazut si sa ne povesteasca pt a invata din greselile altora. daca te simti deranjat de cei care isi dau cu parerea, poate ar trebui sa aduci tu lamuriri cui greseste! Sanatate baiatului!
  13. din cate vad este membru pe forum t, cred ca numarul corect este B-117-CMA cred ca despre el este vorba /index.php?/user/65966-colbiocin/
  14. sa stii ca te poti taia la un deget si din cauza pierderi unei cantitati prea mari de sange se intra in coma!!!
×
×
  • Creează nouă...