Sari la conținut

miki_dude

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Virago 250

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia, yfz

miki_dude's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. miki_dude

    Inchiriere Chopper

    multumesc mult de tot. Am sa te sun inainte. probabil ca sedinta foto o sa dureze in jur de 30 de minute.
  2. miki_dude

    Inchiriere Chopper

    Salut, rugaminte pentru cunoscatori. Sunt interesat sa inchiriez timp de 2 zile un chopper in perioada lunii Mai. Am sa-l folosesc doar pentru un drum langa Bucuresti la o sedinta foto (ziua nuntii). Din pacate constat ca in Bucuresti si in zona apropiata sunt foarte putine moto de inchiriat cu atat mai putin chopper. Sunt persoane pe aici care cunosc firme de inchirieri detinatoare de chopper - cruiser sau chiar care pot inchiria motocicleta personala? Multumesc anticipat !!!
  3. miki_dude

    Hyosung Chopper

    Salut, desi sunt fac parte din categoria motociclistilor de aproape 10 ani ,pana acum doar am cochetat cu " utilajele" pe 2 roti. Am avut parte de cateva mobre,si-au facut treaba ce-i drept dar niciodata nu am avut una noua. Si iata ca am luat hotararea sa mi iau ceva nou Ce sa mai incoace incolo,mi -am indreptat privirile catre Hyosung 650 aquila. Ce sa zic, desi nu ar trebui sa mai visez cu ochii deschisi dar ce sa mai,m-am indragostit de ea aproape ca de nevasta-mea. Rog fostii detinatori de Hyosung 650 Aquila si pe cei care au ceva cunostinte mai clare de asemenea motor sa-si expuna cateva pareri, asi fi recunoscator pentru asta si tot odata va rog foarte mult daca aveti ceva cunostinte despre importatori si de dealer pe unde ii gasesc. Multumesc mult !!!
  4. Ninja 300 sunt dotate cu ABS, iar venind vb de stapanire de sine sunt convins ca nu e o problema.Si cu toate astea desi am permisul de 10 ani cred ca totusi ar fi prea nervoasa... Oricum multumesc mult de pareri, astept si alte opinii in continuare. Apropo daca are cineva cunostinta de ninja 300 S.H. pentru vanzare va rog dati de stire.
  5. Salutare, numele meu e Mihai si am nevoie de cateva pareri ale cunoscatorilor in materie de moto. Ma incadrez in categria celor cu permis de "o viata", dar care nu au avut niciodata o motocicleta. Am caegoria A si B de aproape 10 ani dar in tot acest timp am mers doar cu auto. Dar a venit si la mine criza si ce sa zic ...dom'le e nasol cu bani !!! Avand in vedere ca sunt un nefericit navetist care face aproximativ 400-450 km saptamanal din care vreo 200 in oras si restul in afara orasului, am luat decizia sa achizitionez o motoreta. Si asa cum este orice om o vrea "grasa , frumoasa si devreme acasa". In traducere libera trebuie sa fie accesibila, cu un consum rezonabil si vb aceea..... sa dea bine la ochi Si uite asa mi-am indreptat privirile foarte serios kawasaki ninja 300 Problema este ca am nevoie de ceva parereri .Avand in vedere ca pretul uneia noua este de 5200 euro,consumul de 4-4,5 % (asa spun ei dar vreau si parerea voastra), intretinerea cred eu ca ar trebui sa tina relativ de sume mici.Vreau sa sa spuneti si voi o parere din punct de vedere al raportului de pret,consum, costuri de intretinere si km parcursi saptamanal. Adica sa dau banii astia pe ea sau sa ma orientez catre altceva,eventual ceva idei...
×
×
  • Creează nouă...