Sari la conținut

tony11_32

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tony11_32

  1. Merg unde vrei Foxule, oricare ar fi destinatia, dupa maxim 40 km ma opresc ca sunt nevoit sa fumez ))) Nu mai simti asa rau drumul, nu stiu maimuta din spate dar cum ti-am zis, nu s-a plans nici una. Ori erau proaste, ori nu stiau ce simt ))
  2. Intreaba-mi iubitele foxule de cum se simt pe R1 )) nici una n-a carait inca... Inca ) » Post actualizat in 27 Jun 2015 05:14 Are cineva aceasta bucatica de plastic care-mi lipseste mine la R1 2001? http://postimg.org/image/5hsv3llih/full/ (nu stiu cum sa pun poza direct in post)
  3. Salutare. Dezmembreaza careva R1 2001? O cutie de viteze ceva? Macar furca selectoare? Sare din a 2-a si cam e timpu de schimbari )
  4. Multumesc de raspuns. problema gasita partial rezolvata. La motor in partea stanga..este un mic sensor...ramasese fara un fir din doua, adica unul s-a rupt ..cred ca este senzorul de pornire sau cum se cheama ca dupa aceea a pornit..doar ca trebuie inlocuit..lipit nu merge ca nu rezista..
  5. Salutare. O noua problema la 929 si anume : Eram in mers si deodata s-a oprit motoru cu beculetul rosu de riguare in mers. Nu s-a oprit deodata..s-a oprit intrerupt dar asta in cateva secunde..2 maxim 3 secunde. dupa aceea..cand dau la automat invarte electromotorul dar atat. e posibil sa se fi inecat in mers sau sa se fi udat bujiile? pompa de benzina se aude bine dar nu stiu daca are legatura auzul cu functionalitatea. ce as putea verifica sa vad exact cauza? poate stie cineva care a dat peste o problema asemanatoare. tin sa precizez ca nici impinsa nu a vrut sa porneasca dar poate din cauza ca nu am reusit sa impingem mai tare de 11 km/h..Da mici rateuri cand sa porneasca si la fel a facut si impinsa..
  6. Salutare. O noua problema la 929 si anume : Eram in mers si deodata s-a oprit motoru cu beculetul rosu de riguare in mers. Nu s-a oprit deodata..s-a oprit intrerupt dar asta in cateva secunde..2 maxim 3 secunde. dupa aceea..cand dau la automat invarte electromotorul dar atat. e posibil sa se fi inecat in mers sau sa se fi udat bujiile? pompa de benzina se aude bine dar nu stiu daca are legatura auzul cu functionalitatea. ce as putea verifica sa vad exact cauza? poate stie cineva care a dat peste o problema asemanatoare. tin sa precizez ca nici impinsa nu a vrut sa porneasca dar poate din cauza ca nu am reusit sa impingem mai tare de 11 km/h..Da mici rateuri cand sa porneasca si la fel a facut si impinsa..
  7. Seara buna. Se vinde din motive personale (foarte mare nevoie de bani, pretul este negociabil) http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cbr929rr-din-2001-524930.html
  8. Da, intra 3.5 L ulei, asa scrie in manual ..nu stiam exact, din cauza asta am intrebat..s-a uitat un prieten in manual si atat scrie.
  9. ulei aveti habar cat intra? la mine nu scrie nici o cantitate..ma gandesc ca intra undeva la 2,8 L + 0.2-0.3 in filtru de ulei..
  10. 3,4 L sa aibe oare si 929? sau tine doar de 954? Desi eu tind sa cred ca n-au facut modificari la asta intre modele ...apropo...frumos motorul, sa-l stapanesti sanatos, fara incidente.
  11. Deci una peste alta, nu e vre-o problema majora sa pun 200-le. Eu nu stiu cum e, nu sunt expert sau prea vechi pe motociclete, d-asta si intreb inainte sa fac vre-un pas ..Multumesc de raspuns, o zi buna va doresc! daca totusi stie cineva ca cati litri sunt cand se aprinde becul de rezerva..n-am gasit nicaieri un raspuns..eventual cineva care a ramas fara benzina de tot si a facut plinul dupa aia..inca de tot n-am ramas
  12. Gasisem unul de 200 la pret bun si din cauza asta intreb cum se comporta
  13. Salut, spuneti-mi si mie cati litri mai sunt cand se aprinde becul la 929. O zi buna! Are cineva cauciuc spate de 200? stiti cum se comporta fata de cel de 190?
  14. http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-vand+slick+michelin+pilot+nou-nout+nu+a+fost+folosit+niciodata+pentru+mine+est+-180895.html Poate stiti pe cineva care-l vrea. sta degeaba in casa.
  15. Salut din nou. Maneta nu pulseaza tare, se simte putin..se simte pe franare ca se opreste in hopuri. Nu, nu am ramas fara frana nici-o secunda. E la fel de tare, doar ca se opreste in hopuri. Da, le masor indata ce-mi fac putin timp, dar tind sa cred ca sunt ok discurile care le-am luat. Motoreta mea a avut 2 accidente frontale (usoare) de care stiu eu..Asta cred ca raspunde la toate intrebarile ) O seara perfecta sa aveti! Hai cu primavara!
  16. sal. problema e ca discurile sunt ovalizate, mi-am cumparat discuri sh pentru ca noi imi depaseau bugetu..si vreau sa le indrept si pe astea care le dau jos. motoreta are 38k km, dar nu stiu in ce conditii s-a circulat cu ea ..zicea TNG ca portdiscul e de multe ori devina (ovalizat) ceea ce nu cred ca, conteaza grosimea discurilor, o sa le masor, inca nu am avut timpul necesar..O seara faina! sunt din Brasov
  17. TNG, si ai idee unde se pot repara discurile? ma refer la portdiscul de care zici tu..
  18. Salutare. Intrebare : Cand pun frana se simte vibratie in maneta..poate fi din janta sau sunt ovalizate discurile?
  19. Salut. ceva retapitari de sei? si roluit + sudat janta stie cineva? o zi faina.
  20. Salutare. Daca vinde cineva roata fata de 929 as dori un pm. SI..oglinzi..stie cineva ceva? O seara minunata, salutari! Si mie mi s-a aprins de cateva ori becul rosu dar fara atentionarea F1 in mers si nu mai aveam gaz, nu se mai tura. am orpit, pornit din nou. Am 4000 km pe ea si mi-a facut doar de vre-o 3 ori chestia asta, in rest nu am intampinat nicio problema decat accea ca am consumul dublu fata de vechea mobra ( Yamaha T-Cat)
  21. Salutare. Caut sa cumpar o janta de fata pt CBR 929. Stie cineva ceva? O zi buna sa aveti.
  22. Aveti idee cam cat ar costa niste carburatoare de gixxer srad 600? Momentan nu stiu daca merge facut..
  23. Buna seara din nou. Problemele persista la fel ca inainte. carburatoare curate, filtru de aer curat, pozitionat corect. La 3500-4500 de ture imi da in nas. Poate fi TPS-ul de vina? + bujii noi noute. Daca este TPS-ul rog pe cineva care are de vanzare asa ceva sa puna un anunt. Motoreta este SRAD 600 din 1999. O seara placuta in continuare!
  24. Maine se incepe operatia pe cord deschis anunt aici daca ceva nu merge bine sau daca se rezolva problema dupa curatirea carburatoarelor. Treaba cu cadrul e ok, cadrul este destul de subtire si din cauza asta cred ca se incalzeste putin mai tare decat la alte marci de motocicleta. Ventilatorul porneste foarte bine la 107 sau 108 grade, invarte de-i iese untu . Mai trebuie schimbata bateria pentru ca dupa ce opresc motorul dupa un drum invarte foarte greu. cum sta 10-15 minute cum merge destul de ok..dar tot incet. am facut proba cu o baterie buna si merge perfect. Cam astea ar fi problemele ce nu-mi plac in momentul de fata bateria + mers in socuri. dar se rezolva, sper
×
×
  • Creează nouă...