Sari la conținut

hansolo

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar

hansolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Doresc sa imi montez un jug mai lat la Jawa (proiect cafe scrambler racer). am 2 intrebari: 1) la dimensiunile furcii ce jug ar merge? (aici trebuie sa isi dea cu parerea oameni care stiu diametre aleaxului si ale bratelot) 2) daca departez bratele furcii si deci nu mai ajunge furca la ghidajul de pe tambur pentru a il fixa in vederea franarii... ce solutie imi propuneti? distantier ar merge? placuta de fier? Nu vreau sa ma joc cu vieti insa sper ca poate exista o solutie pentru a schimba putin furca Astept raspuns ms!
  2. P 18? Au tamburul complet? Nu stiu daca se potrifesc franele mele in tamburul ala. Arata foarte bine!!
  3. Salutare, Am un Jawa 250 pe care il modific - Vreau sa ii pun roti de 18" si sa ii schimb putin infatisarea, in acelasi timp pastrand o imagine de 50s, 60s. Intrebarea este cat de bine s-ar potrivi (ca tamburi) o pereche de roti de IJ planeta 5. Nu vreau sa aud ca e o crima sa ii faci nu stiu ce unei jawe... Va fi o motocicleta fericita! Ma intereseaza parerile pur tehnice. Multumec mult! PS Daca are cineva o pereche de jante pe 18 cu tamburi... pls sariti!
  4. Cum ar fi u cruiser cu rezervorul bazat p un profil de aripa d avion? Sper ca merge linkul https://m.facebook.com/paul.bochian#!/photo.php?fbid=10151300682568684&id=744138683&set=a.10150432005763684.387283.744138683&__user=744138683
  5. Lasa Dariane ca faci tu a-bob-minatia sa mearga ! Nu o sa ma faca nimeni misto cand tu zbori la 150 p langa ei ! Bzzzzzzzzzzzz 4 cilindri in linie !
  6. Ce a patit dragos la inalt-prea-galagioasa bestie? sper ca e ok
  7. Salutare Uitati o propunere de nume/grafica: Aqvila - vlultur (un simbol f puternic si vechi in romania) - simbolizeaza spirit liber, etc + tinerete la greu V mai mare la titlu - subliniaza putin ideea de V2 Jos ofc motorul V2 de cruiser si vulturul Sloganul in latina - Etas non capit aqvilae - varsta nu prinde (ajunge pe) vulturii - parafrazare a vechiului proverb latinesc: acvila non capit muscam (vulturul nu prinde musca) (tre sa verific cazul acuzativ plural pt vultur in latina dar na e o idee) Jos bucuresti si cam gata. Am totul in vectori daca se vrea la un moment dat - si ofc ca se pot aduce retusuri
  8. Dariane, ia uite ce proiect interesant http://www.kingbirdmotoring.com/GS550/images/07072004/rear_left_quarter.jpg E modificat putin sasiul dar jucaria ta poate arata asa (in mare). Am mai vazut niste idei interesante. Daca vrei desenam ceva. Spor!
  9. @ darian: Da ma, tu ai facut-o! O vreau si p aia d pasager s se asorteze la dungi plssssssssssssssssssssssssss !!! Si da, e mult mai confortabila! PS: ms de invitatie. Fain raidul! Sper ca ati ajuns ok acasa.
  10. Salutare, Are careva o janta fata de 16"? Imi trebe pt dragstar. Dau la schimb bani sau janta mare de custom. Rar animal e janta asta ! Tot lucrez la dragstarul meu sa il aduc la o forma p care o visez: I-am pus faruri duble (egale), sea cu racing stripes. Acum urmeaza racing stripes p toata motocicleta si janta cu balon fat p fata... So pls sariti cu idei Ms!
  11. hansolo

    Yamaha Dragstar

    admin : nu stiu de ce ati mutat postul meu in topicul asta cu care nu are legatura. simplul keyword 'dragstar' nu are nici o treaba. pornisem un topic nou la care puteam primi un reply. asa e apa de ploaie. stiu ca administrati forumul dar puteti sa lasati, frate userii sa isi deschida topicuri unde li se pare relevant. Pana la urma e forum nu armata. E ilar ca forumul pt motociclism (care e simbolul unui spirit liber) sa fie atat de incordat. mersu d intelegere. am sa deschid topicul din nou si sper sa il lasati acolo unde e.
  12. hansolo

    Yamaha Dragstar

    Salutare, As cauta o janta de dragstar classic sa mi-o inlocuiesc pe cea subtire de la customul meu. Caut sa obtin lookul de FatBob: are spate de custom, aripa de custom in fata si roata groasa (fata) http://www.hdforums.com/forum/attachments/dyna-glide-pictures/226309d1326552004-then-and-now-31358_1401rxb4dhob2roh.jpg Faruri imi iau d p ebay So daca are cineva o astfe de roata, astept preturi - dar nu exorbitante pls!!! Ms mult si ride safely!
  13. Heh... daca intre discutiile generale nu poti pune o intrebare despre harjaitul din cutia d viteze, nu mai sunt generale... nu?
  14. Salutare, Azi am lasat sotia la lucru si cand sa plec: bag in viteza dau drumul la ambreaj sa plec d p loc si motorul: chhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Sare pinionul sau ambreajul sau ceva. Am plecat cu grija cat sa nu scape si am ajuns pana acasa cu 2km/h. Motocicleta mea e pe cardan (ca orice xvs dragstar). Ce credeti ca are? ambreaj spart? Cardanul poate scapa din lacasul lui? Maine caut un service in zona dristor ca la vitezele pe care le pot practica mi-e greu sa merg altundeva. Daca stie cineva un service in apropiere (dristor, vitan etc) plas dati un reply. Ms! Ride safe!
  15. hansolo

    Yamaha Dragstar

    Salutare, Daca are cineva de vanzare un stop sau chiar si numai partea de plastic rosu (pt ca restul stopului a ramas ok) mi-ar fi de mare ajutor! Thanks. Astept si alte oferte de piese pt Yamaha XVS650. Poate mai iau o scarita, niste coburi... Dar stopul este o nevoie urgenta! Paul - 0720070070 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428692_10150679940058684_744138683_9329418_1636143859_n.jpg Iata poza cu motorul, pt a nu fi confundat cu cel clasic. - se vede si stopul putin.
×
×
  • Creează nouă...