Jump to content

B399ACT

Super Membru
 • Posts

  625
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Suzuki Bandit
 • Numar Moto
  B 399 ACT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

B399ACT's Achievements

 1. Am vazut pe olx (bucuresti) o yamaha majesty 400, 2006 la pretul de 1600 euro negociabil. Cred ca merita o vizionare \ proba ca in poze arata bine.
 2. Dintre dealeri Honda cu care a discutat cei mai bine informați, interesați sa vândă și sa i ofere informații au fost cei de la CFMOTO
 3. Am si eu un prieten care încerca sa ia un cb500x cu rabla si dupa multe telefoane fără prea multe informații a ales sa dea o tura pana la cei de la Câmpina și era închis așa-zisul show-room A încercat zilele următoare la telefon și i au zis ca nu vor sa i vândă motorul prin rabla ca cică n au încasat banii din 2021 și îl vand doar Cash (asta deși au pe site oferta prin rabla) In plus ziceau ca au unul la Constanța, dar ca i facturează transport ca sa l aducă .
 4. In August am făcut la Grawe cu 319 lei pe 6 luni (motor 1.9, BM8) acum am făcut o simulare de curiozitate și tot pe 6 luni am aproape 900 lei la Grawe
 5. Eu am primit oferte de 550-600 Euro pentru o mașina < 1500 kg de la München la Bucuresti.
 6. multumesc pentru răspuns . Pentru cele din Italia se mai cerea și un document care justifica radierea ?
 7. Salutare tuturor ! Am încercat sa caut înainte pe forum despre subiect, dar nu am găsit nimic recent așa ca încerc și aici și va întreb dacă este cineva care a înmatriculat in ultimele luni un scuter / motor achiziționat de la o persoana fizica și înmatriculat in Italia ? Ce acte trebuie sa primesc de la vânzător ?
 8. http://inchirierescuter.ro/ can am - 500 lei / 12 ore & 300 euro garanție . sunt foarte serioși .
 9. La drcpiv poți face programare online și o sa dureze foarte putin dacă ai actele in regula. Pe site ul lor găsești detalii despre toate documentele necesare . Printr o firma de Înmatriculări trebuie sa faci o procura (notariala - cred) care îți ocupa (din punctul meu de vedere) mai mult timp.
 10. Am cumpărat 4 cauciucuri all season pireli cinturato 205/50/17 acum vreo 3 ani și am parcurs cam 30 și ceva de mii km. Am ales all season ca sa evit statul la vulcanizările de 2 ori pe an , găsirea unui depozit de anvelope sau achiziționarea unui nou set de jante . Și ... pentru ca nu mi plăcea deloc cum arată mașina cu jante de tabla... Fata de cele de vara nu am observat mari diferențe la frânare (nici nu merg agresiv / sportiv / la limita), dar am observat parca ca s mai zgomotoase la viteze mari , pe autostrada. Fata de cele de iarna am observat ca pe serpentine , la munte, întră ESP imediat la frânare pe ud am o distanța considerabil mai mare Și am întâmpinat 2 probleme iarna asta : o data la valea Doftanei nu am mai reușit sa ies dintr o parcare fără ajutorul prietenilor (in schimb un logan cu cauciucuri sh de iarna a ieșit instant) zilele trecută nu am reușit sa ies din parcarea blocului fără sa curat zăpada , iar un vecin cu un Volvo ai cauciucuri iarna sh nici n a schițat vreo problema . Eu ma tot gândesc ca e importantă și forma cauciucului . Astea efectiv nu au cum sa prindă zăpada. N au deloc V URI, nici striații și singura diferența fata de cele de vara pe care le aveam înainte (tot Pirelli cinturato) e Semnificația m+s . M ar tenta niște all season cu profil V(poate ajuta profilu) Dacă as avea unde depozita un al doilea set de jante, as merge mai mult de 10 mii / an și mai des la munte sigur as alege cauciucuri pentru fiecare sezon.
 11. La 1.88m fz6 mi se pare cam înghesuită . Bandit 650 parca e un pic mai înalt , dar nici acela extraordinar . M as orienta către un vstrom .
 12. asigurarea o faci azi și intra in vigoare de mâine deci înseamnă ca mașina sa stea cel putin o zi in parcare .... Am vândut motorul anul trecut și totul am făcut acasă cu o imprimanta : am scos de pe site ul drcpiv contractul de vz-cumpărare , l am completat 6 exemplare cu datele noatre și apoi l am semnat . Am făcut copie carte moto și amândouă cărțile de identitate. i am predat cumpărătorului talonul (cu mențiunea înstrăinat către...) , cheile , asigurarea , un exemplar de vz-cumpărare, copiile cărțulie de identitate, copie carte auto . Nu știu in ce sector stai tu , dar la sectorul 2 e singurul in care ți cere și cartea auto in original la vânzare (poate s a mai schimbat între timp) deci de asta am păstrat-o . m am prezentat la impozite și taxe din mall veranda (vezi pe site detalii) cu programare online și mi au pus ștampila pe toate cele 5 contracte . I am trimis apoi cumpărătorului 4 contracte , cartea in original și cam atat. M am prezentat apoi și la Pipera cu o copie contract vânzare , copie cărți de identitate și o cerere și am notificat vânzarea in baza de date a poliției (de unde înțeleg ca și ia CNADNR datele pt amenda rovinieta ) . ps - nu știu dacă s a schimbat ceva având in vedere situația covid ...
×
×
 • Create New...