Jump to content

Cristi Nazarov

Membru
 • Posts

  384
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ARM.Logistics/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heidenheim an der Brenz,Germania
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  -
 • Numar Moto
  HDH CN 27
 • Club
  Clubul transportatorilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

Recent Profile Visitors

2,605 profile views

Cristi Nazarov's Achievements

 1. Salutare..continuam sa rezolvam vacantele clienților, sa facem curățenie prin porturi, sa aducem la domiciliu motocicletele cumpărată și în general sa ne ținem de cuvânt...că, vorba-i vorba!! Săptămâna viitoare, sunt prin Germania, Belgia și Olanda...mai am 2 locuri libere de transport pentru România. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Spor@
 2. Dacă întrebarea îmi era adresata mie.. Ne putem auzi pentru o oferta personalizata...totul difera in funcție de perioada dorita , modelul moto, etc.. Acum, a fost vorba de ruta București Memmingen și retur.. 0040 722 525 076, telefon sau whatsapp și discutam.. Mulțumesc.
 3. Misiune îndeplinită...vacanta încheiată cu succes...din toate punctele de vedere... Ne auzim la următoarea...
 4. Problema rezolvata....nu suntem "debaci"...doar, de cuvânt...așteptăm și returul... Spor...
 5. Salutare...zilele acestea sunt în Franța, zona Biarritz, San Sebastian (Spania).La muncă Plec duminica dimineață spre România.. Am loc în masina ptr 2 moto,scutere,atv,etc.. Urc prin Franța prin Bordeaux,Paris,Lille și apoi prin Belgia și Germania...la nevoie ma pot abate de la traseu.. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Spor.
 6. Salut...în mod normal, ajung în Germania în fiecare săptămână...dacă este rentabil pentru ambele părți putem organiza traseu și în Suedia..
 7. Mai nou, vrăjitoarele, zboară pe Ducatti.. Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept! Spor!
 8. Dacă va ajuta cu ceva...plec pe 9,10 iunie, din București în Franța, Biaritz...stau pana pe 16 acolo și apoi ma întorc în tara...am 2 locuri libere în duba! Între 12 și 16 sunt liber...dacă găsiți ceva și va pot ajuta cu transportul, ne putem auzi... Da, ma ocup de acte, verificare, optica și tehnica, atât cât se poate la fata locului! Va pot ajuta cu sfaturi în vederea alegerii de unde, cum și ce fel sa cumpărați...trebuie doar sa găsiți modalitatea de plata către cel ce o vinde...PayPal sau transfer direct!! Va recomand sa o găsiți, discutați și negociați prețul dvs!!! Nimeni altcineva nu o sa fie interesați de buzunarul dumneavoastră!! Pentru mai multe detalii ,sfaturi și recomandări, va stau la dispoziție... 0040 722 525 076 telefon sau whatsapp. O zi buna.
 9. Și cu banii? Cine o cumpărați cu banii lui? Mda, nu merge editat postul.. Eu, va pot ajuta cu transportul, achiziția, verificat...mai puțin, cu plata...dacă doriți toate aceste servicii incluse, o sa plătiți mai mult decât credeți.. Cu un minim efort, puteți găsi ce căutați, iniția o discuție cu vanzatorul( va recomand sa fie o firma și nu persoana fizica...știu, e mai ieftin la privat, aparent.. dar în final o sa plătiți mai mult decât va închipuiți...) stabili o modalitate de plata și apoi putem sa ne organizam! Va stau la dispoziție cu mai multe detalii, dacă va interesează...aici sau pe telefon.. A...va pot oferi aceste informații legate de achiziție indiferent dacă o aduceți sau nu cu mine! Spor!
 10. În momentul în care îl aveți cumpărat si platit ne putem auzi pentru o oferta clara de transport...în funcție de locația exacta...transport în duba închisă cu asigurare de transport și Cmr...plata la descărcare.. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Mulțumesc.
 11. Bună ziua. De unde anume din Franța? Unde trebuie sa ajungă în România? Mulțumesc.
 12. Spre surprinderea dumneavoastră..nefericitul ala e unul fericit.. motocicleta are un singur proprietar de 20 de ani...anul trecut a primit o revizie majoră...și tehnic, bate la spate multe noutăți de pe piața! În cazul în care nu se putea dormi de aceasta grija... Mulțumesc.
 13. Recolta de săptămâna trecută... Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Contact telefonic 004915258449953. Vorba-i, vorbă!! Ps: săptămâna viitoare sunt prin Germania, Belgia și Olanda...
 14. Acum sunt 2, în București, sectorul 5... Dar sigur, nu sunt de vânzare! Da, e un pic de crem, totuși...
×
×
 • Create New...