Jump to content

Cristi Nazarov

Membru
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

About Cristi Nazarov

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ARM.Logistics/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heidenheim an der Brenz,Germania
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  -
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Clubul transportatorilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

Recent Profile Visitors

804 profile views
 1. Salutare, Săptămâna aceasta am repatriat 2 mobre, plus o piesă de colecție pregătită ptr livrare in Germania!! Piesa frumoasa,editie'39...ptr cunoscători!! Vineri plec iar spre Belgia și Olanda, cu traseu prin Brașov,Mures,Cluj,Arad și apoi prin Europa.Daca va pot ajuta cu orice aveti de transportat nu ezitați să mă contactați, 0722525076 Cristi.Pe retur....cu casa inchisa, un fel de nu transport nimic...doar ma laud Cu toate astea se pot vedea si eventual rezerva motoare ptr cursă următoare.... Arm Logistics, respect in tot ce facem!
 2. Omul cu caprele in bătătură, eu cu banii in cont...Ce mai lipsește? Multumesc ptr urări....Stima.
 3. Cu plăcere....daca o sa aveti nevoie, stricați o intrebare.. Nu se știe niciodată ce trasee se ivesc si ce preț de transport se poate face...Stima.
 4. Un pret estimativ 400 euro.Asta,in functie si de ce mai e de adus de acolo...Ca idee,ptr UK, e bine sa fie minim 2 mobre ptr a se putea face un pret de grupaj...Altfel dacă e să merg doar ptr una singura, cheltuielile de transport sunt mai mari...Dar, discutam la momentul respectiv daca e sa va hotărâți.Stima.
 5. Buna ziua, Depinde de unde anume trebuie încărcată.Stima.
 6. Final fericit.... Mâine 07.05.2020 plec din Romania,( Galati,Brașov,Cluj,Arad) Ungaria,Austria,Germania,Belgia,Olanda. Mai am pe retur loc de 2 motoare si eventual colete ,bagaje. Ptr contact Cristi Nazarov 0722525076. Stima. Arm Logistics, respect in tot ce facem.
 7. Asta a fost Londra! Multumim ptr încredere și va mai astept. Arm Logistics, respect in tot ce facem !
 8. Multumesc pentru incredere si...asteptare !! A fost ...cel mai lung termen de livrare...aproape 3 saptamani !! Si pe jos ajungeam mai repede.. Corona sa traiasca !! In drum spre Romania, am intregit si careul de mobre englezesti, din duba ! Arm Logistics, respect in tot ce facem !!
 9. Cam asa a fost pe la Londra.....Pustiu,pustiu.........Exact oras fantoma.... Londra si....motoare... Stima. Arm Logistics, respect in tot ce facem.
 10. Salutare, dacă nu ai rezolvat cu rotile vezi ca ajung miercuri in UK.Da un telefon si găsim solutii...Stima.
 11. Salutare... Pentru cei interesati, plec astăzi spre UK, Londra...Ajung miercuri 29.04 in Londra! Pe dus sunt full, pe retur am loc de colete, posibil roti sau alte cumpărături... Pentru cei interesati raspund la 0722525076 Cristi, telefon,mesaj sau watss app. De precizat, sunt doar cu masina in Uk, remorcă rămâne în Belgia!! Stima.
 12. Salutare. Sambata 18.04.2020 ma deplasez prin Germania pe traseul Heidenheim an der Brenz-Nuremberg-Leipzig-Berlin si retur.Marti pe 21.04 plec apoi spre Romania.Mai am loc in masina pentru o motocicleta si eventual colete .Daca aveti ceva de ridicat pe acest traseu, ne putem auzi la un telefon/watss app 0722 525 076 Cristi.... Sanatate multa si.....framantat usor de cozonaci, in lipsa de asfalt liber...
 13. Salut, am drum in Londra....dar sa vedem cand se poate pleca....Ori eu,ori Adrian, cine pleacă primul de rezolva....Stima. Am terminat cu bine si achizitiile de saptamana aceasta, ramane sa vedem cand o sa facem si livrarea in Romania...:) Momentan sun acasa in Germania ptr cateva zile asa ca daca mai aveti mobre de recuperat,platite si ramase din cauza lipsei de transport sau chiar de achizitionat motociclete va pot ajuta!Cu transportul spre Romania, ulterior in functie de evenimente si de gloabele noastre din guvern care dau legi dupa cum viseaza noaptea...:) Cat priveste rotile din Bedford,Uk ptr colegul adidas, locatia e super deoarece am un var stabilit cu familia acolo !!Asteptam sa treaca Corona si ne apucam de treaba !! Sanatate maxima !!
 14. Ne facem daca nu avem... Ce avem de făcut acolo si pe unde mai exact?
×
×
 • Create New...