Jump to content

Cristi Nazarov

Membru
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

About Cristi Nazarov

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ARM.Logistics/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heidenheim an der Brenz,Germania
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  -
 • Numar Moto
  -
 • Club
  Clubul transportatorilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

Recent Profile Visitors

1,079 profile views
 1. Salutare .. Pe data de 14.06.2021 plec din Germania,zona de sud, D-89520 , spre România.Am posibilitatea sa transport o motocicleta și eventual colete dacă aveți nevoie, spre România. Ajung în București și apoi Galați.Traseu orientativ:Heidenheim, München,Linz,Viena,Budapesta,Arad,Sibiu,Vâlcea,Pitești,București. La sfârșitul săptămânii, vineri pe 18.06 plec înapoi spre Germania și am jumătate de duba goala. Transportul se face în aceleași condiții ca și pana acum cu asigurare de transport, Cmr, factura cu sau fără TVA în funcție de cum aveți nevoie! Pentru întrebări,relați
 2. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301122849&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=drz+400&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&searchId=6e8d7d4a-a14e-0525-acde-a0bce5f76ad7 O optiune....starea tehnica super ok dupa descrierea lui.Cost suplimentar de transport in Bucuresti 300 euro.Meditatie placuta..
 3. Săptămâna aceasta, 2 pe balcon si una la răcoare.... Multumesc ptr încredere și va mai astept. Arm Logistics, respect in tot ce facem.
 4. Cel mai mare serviciu daca se poate ......un sac de sanatate daca ai in plus !!!! Cea mai mare bucurie sufleteasca.....sa poti ajuta cu ceva , pe cineva, atunci cand acesta nu ti-o cere !!! Stima. Ps: Mercedesul bate Vw-ul....A recunoscut si Gabi.... Numai bine, rau la nimeni !
 5. La multi ani......ca locuri disponibile sunt prin zona....ptr toata lumea !!
 6. Pentru prostia ta generala, ca de cultură nu se pune problema si nici nu imi bat eu capul sa ma ocup, te-ai gândim macar o secundă ca aceea motocicleta era pe pana, cu cauciucul facut praf si ca tocmai acesta a fost motivul ancorarii ????Pentru faptul că nu avea in ce cauciuc sa amortizeze.... Hai, joac-o pe asta... Te plictisești rau daca te ocupi de "Procesul etapei" pe acest forum...Da,halatu, halatul era scump???? Tu treci pe la Brno doar o dată cu turistii....Cand ies transportatorii pe strada,aia cu acte, firme si asigurări tu o arzi pe carantină si te dai lovit ca mori de g
 7. Câinii latră...ursul merge!!!! Tu, din recomandarea, de a merge pe drumul tau si a nu iti mai baga nasul prin gard sa mai latri la mine in curte ce nu ai inteles???? Ultima dată, ti-a sters postarea un administrator...sper sa o faca si acum... Mai faci sex si cu altcineva in afara GRIJEI??? Se pare ca nu,in ultima vreme.... De bine de rau, noi, unii transportatori avem ce face, in comparatie cu rechinii de ocazie care o ard pe Pandemie si stau acasa in carantină...Sanchi, sa nu ia motoarele Guvid bre....Hai...'arși de aici...
 8. Salutare....continuam activitatea cu noi realizări....Multumesc pentru increderea acordata si va mai astept... Mâine plec spre Belgia ,Olanda...Daca va pot ajuta cu ceva ma găsiți la 0722525076 Cristi. Traseu prin Romania, Cu trecere prin Buzău,Bucuresti, Brașov,Sibiu,Arad.Stima.
 9. Salutare, Săptămâna aceasta am repatriat 2 mobre, plus o piesă de colecție pregătită ptr livrare in Germania!! Piesa frumoasa,editie'39...ptr cunoscători!! Vineri plec iar spre Belgia și Olanda, cu traseu prin Brașov,Mures,Cluj,Arad și apoi prin Europa.Daca va pot ajuta cu orice aveti de transportat nu ezitați să mă contactați, 0722525076 Cristi.Pe retur....cu casa inchisa, un fel de nu transport nimic...doar ma laud Cu toate astea se pot vedea si eventual rezerva motoare ptr cursă următoare.... Arm Logistics, respect in tot ce facem!
 10. Omul cu caprele in bătătură, eu cu banii in cont...Ce mai lipsește? Multumesc ptr urări....Stima.
 11. Cu plăcere....daca o sa aveti nevoie, stricați o intrebare.. Nu se știe niciodată ce trasee se ivesc si ce preț de transport se poate face...Stima.
 12. Un pret estimativ 400 euro.Asta,in functie si de ce mai e de adus de acolo...Ca idee,ptr UK, e bine sa fie minim 2 mobre ptr a se putea face un pret de grupaj...Altfel dacă e să merg doar ptr una singura, cheltuielile de transport sunt mai mari...Dar, discutam la momentul respectiv daca e sa va hotărâți.Stima.
 13. Buna ziua, Depinde de unde anume trebuie încărcată.Stima.
 14. Final fericit.... Mâine 07.05.2020 plec din Romania,( Galati,Brașov,Cluj,Arad) Ungaria,Austria,Germania,Belgia,Olanda. Mai am pe retur loc de 2 motoare si eventual colete ,bagaje. Ptr contact Cristi Nazarov 0722525076. Stima. Arm Logistics, respect in tot ce facem.
×
×
 • Create New...