Sari la conținut

Cristi Nazarov

Membru
  • Număr conținut

    371
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/ARM.Logistics/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Heidenheim an der Brenz,Germania
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    HDH CN 27
  • Club
    Clubul transportatorilor

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

2.520 citiri profil

Cristi Nazarov's Achievements

  1. Acum sunt 2, în București, sectorul 5... Dar sigur, nu sunt de vânzare! Da, e un pic de crem, totuși...
  2. Salutare...cu 400 de euro o pot aduce eu pana în port la Calais sau Dunkerque..dacă te organizezi sa o iei de acolo, îmi pot face programul sa ajung în funcție de posibilitatea ta ( zi, noapte, săptămâna sau weekend). Trecutul în UK...a devenit istorie de cand cu Brexit.. Spor.
  3. Salutare...din motiv de Brexit...din păcate, nu! Nici acum și nici în viitor!!! Frumos castelul ala din Warwick...
  4. Salutare...valabil în continuare! Transport săptămânal pe tot teritoriul Europei. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Contact telefonic 0049152 584 49953. Vorba-i, vorba!
  5. Salutare...am mai încheiat un an împreună...mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept și la anul! Nu uitați...Vorba-i vorba!! Sărbători fericite!!
  6. Salutare...din păcate nu...ma lovesc și eu de întrebări de transport din UK în ultima vreme dar nu am găsit nici o soluție! Ce bine era când se putea...
  7. A mai trecut o săptămână...am mai mulțumit niște clienți... Luni, 28.11 plec din România pana în Belgia și Olanda...ptr tot ce aveți de transportat, ne putem suzi la 0722 525 076, telefon sau whatsapp. Vorba-i, vorba!
  8. Alta săptămâna încheiată, alte comenzi onorate! Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept! Săptămâna viitoare, de luni, o noua excursie pana în Germania, Belgia și Olanda la Ureterp/Bonstra Moto... Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Vorba-i, vorba!
  9. Săptămâna aceasta am organizat Campionatul european de motociclete..:) Belgia, Olanda, Germania și Cehia au fost participante...câștigători...clienți din România... Unii încep cu un motor și un cadru...așteptăm sa vedem ce iese din ele..:) Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept... Nu uitati: vorba-i vorba!!
  10. Săptămâna asta am mai rezolvat doua.. o nemtoaica și o franțuzoaica.. Honda, e la putere... Luni 31.10 plec spre Olanda și ma întorc prin Cehia și Slovacia...Pe dus, mai e loc de un motor sau de eventuale colete, diverse, pe retur e deja sold ouț.. Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept!
  11. Bună ziua...în principiu nu am acea ruta...era colegul Adrian care venea pana în sudul Spaniei..îl puteți întreba. Dar, pot veni în Portugalia, sau oriunde aveți nevoie...difera doar prețul.. Dacă îmi spuneți, mai exact, ce anume aveți nevoie, va pot face o oferta. Stima. Între timp...am mai încheiat o săptămână de munca.rute noi, Elveția..clienți vechi și noi...toată lumea mulțumită...Vorba-i, vorba! Stima.
  12. Salutare...mai adăugăm ceva realizări pe lista...concedii, transport, cumpărături, oameni fericiți!!! Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept! Ps: nu am mai găsit loc pe Transfăgărășan asa ca am ajuns prin alte părți..
×
×
  • Creează nouă...