Jump to content

Cristi Nazarov

Membru
 • Posts

  347
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ARM.Logistics/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heidenheim an der Brenz,Germania
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  -
 • Numar Moto
  HDH CN 27
 • Club
  Clubul transportatorilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  -

Recent Profile Visitors

1,635 profile views

Cristi Nazarov's Achievements

 1. Am încheiat săptămâna cum trebuie.. Clienți vechi, clienți noi, toată lumea mulțumită!! Luni 8 august plec pana în Franța la Lyon. Daca aveți ceva de adus din Franța, va ajut cu placere. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Vorba-i, vorba!! Ps: ultimele 2 poze, fac parte dintr-un proiect la care am participat! Un OM, care a primit o motocicleta cadou, de 2 ori în 40 de ani!! Prietenii, știu de ce!!
 2. Salutare... Maine, duminica 24.07 plec din România pana în Belgia și Olanda. Miercuri 27 sunt în Olanda pe la Amsterdam și Almelo , apoi mai întorc spre România prin Belgia, Luxemburg, Germania. Pe dus am loc doar de eventuale colete, pe întors mai e liber un loc ptr motociclete! A, pe retur am un traseu fain..Arad, București, Iași, Galați...asa ca dacă aveți ceva de mutat prin tara, va pot ajuta cu placere! Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. La mine, vorba-i, vorba! Stima.
 3. Salutare. Marți 19.07 sunt prin Belgia și Olanda , apoi plec prin Luxemburg și Germania spre tara. Mai am loc deocamdată ptr 2 motoare, sau orice altceva aveți de transportat pe aceasta ruta. Transport în duba închisă cu asigurare de transport si Cmr. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. Stima. Ps: prezentam și ultimele livrări din luna asta...
 4. Volvo a fost și rămâne masina! Nu sunt populare în România, dar sunt destui clienți și pentru ele!!! As fi mai suspicios la formula " cumpărată de la o cunostinta" !!! Cele mai mari tepe la iei de la cunoștințe și prieteni!! De curând, este pe forum la Mercedes o poveste...cineva a cumpărat un S de la o cunoștință de încredere care a investit mulți bani în masina și apoi i-a vândut-o lui .. A descoperit surprins, după câteva săptămâni ca masina...are dpf off, galeriile de admisie anulate plus alte mici surprize..asta după ce i-a apărut eroare în bord și masina întra în limp... Nu e cazul la tine, dar pot fi alte motive de nemulțumire care îl fac sa o vândă...Stima.
 5. Salutare...plec mâine din România pana în Germania, Olanda și Belgia. La plecare trec prin Brașov, Mures, Cluj și Oradea. Loc liber pentru moto, colete sau alte lucruri ce pot fi transportate. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076. La noi, vorba-i vorba!
 6. Salutare...greu de găsit...implica o sumedenie de taxe și hârtii, declarații vamale și alte bătăi de cap! Motiv ptr care și prețul o sa fie unul destul de mare!Te pot ajuta cu transportul dacă o poți aduce în port la Calais, în Franța. Stima. Ca și sfat, cred ca cel mai ieftin poți ieși cu un transport propriu, masina plus o remorca mica...în acest caz scapi de multe hârtii și pierdere de timp, plus bani!!
 7. Săptămâna asta am mai făcut pe unii fericiți...cumpărat, transportat, încărcat pe remorca și expediat la domiciliu..una veche,una noua, fiecare după dorințe și posibilități.. mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept!! Sâmbăta dimineața plec spre Germania, Belgia și Olanda. La dus plin, la întors mai sunt doua locuri libere, deocamdata.. Rămâne cum am stabilit: vorba-i vorba!
 8. Săptămâna încheiată cu succes!! Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept!!! Vineri 09.06 plec din România pana în Belgia și Olanda. Dacă aveți nevoie de transport va aștept la 0722 525 076 telefon sau whatsapp, Cristi. Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare. Cristi Nazarov, vorba-i vorbă!!
 9. Salutare..miercuri,joi 1-2.06 plec din Romania spre Germania, Belgia si Olanda pana sus la Haga. Ma intorc la inceputul saptamanii viitoare. Daca aveti ceva de transportat pe aceasta ruta, va astept cu placere. Contact telefonic sau whatsapp 0040 722 525 076 Cristi. Transport cu asigurare și Cmr, posibilitate de facturare cu sau direct fără Tva.
 10. Săptămâna asta am umblat cu ..capra cu trei iezi...de fapt, trei capre cu 3 iezi...:) Toată lumea mulțumită, treaba rezolvata.. Mulțumesc ptr încrederea acordata și va mai aștept. Un singur motto: vorba-i vorba!!
 11. Salutare.. Săptămâna aceasta am mai făcut o livrare "deosebita" în Germania...Un BMW de colecție, complet reconditionat, perfect funcțional!! În rest, plastice contemporane..:) Mulțumesc pentru încrederea acordata și va mai aștept!!
 12. Scuze,am recitit topicul și am văzut acum acele detalii... Cunosc kitul de recondiționare al galeriilor...a trebuit sa fac operațiunea pe un Ml 280 cdi, dar am ales varianta de galerii sh, plus motoraș nou! Motivul a fost ca pe piața rusa și americana unde au apărut aceste soluții mulți se plângeau ca nu sunt pe termen lung..Noile tije, metalice, produc uzura în corpurile clapetei, acelea fiind din aliaj ușor care cedează primul. Pana la urma, poate masina o fi una cu personalitate și o data pe an vrea sa arate cine e șefa! Drumuri bune!
 13. Wd 40 o merge la altceva...în problema asta nu ajuta cu nimic....uzura apare pe pârghiile de la galerii iar motorașul se împiedică în momentul în care încearcă sa le miște!! Vorbim de uzura fizica în materialul de plastic din care sunt făcute pârghiile și nu de depuneri sau altceva!! Cum singura legătura electronica este cu motorașul, eroarea este data pe el!! Dacă pârghiile de pe galerie sunt bune, se poate comanda doar motorașul, în jur de 400 de lei, pe Pierburg care e de fapt echipare de fabrica...dacă sunt duse galeriile, trebuiesc comandate întregi, doar pe original și erau 1800 una și 2100 alta...doar lei...
 14. Poate ajuta, sau nu... problema SIGUR nu e de la turbina!! Cei care au dat acest verdict au mers pe ideea "sa vedem" dacă e de la turbo!! Și spun asta după 1 milion de km făcuți cu acest motor!!! Am avut o problema identica, pe motorul euro 4, ca al tău..Plafonare,bec în bord aprins, luat și pus contactul, problema disparea...Au schimbat turbina cu una nou reconditionata, de proba....Problema persista!! Am montat turbina la loc!! Apoi, senzor Dpf,senzor turbina,racord flexibil(avea o mica fisura și suspectau ca pierde presiune) și ultima data ar fi trebuit sa...schimb și injectoarele!! Am zis stop!! Singurul lucru cu care s-a rezolvat la mine, a fost o actualizare de soft în Reprezentanta Mercedes. Acest model nu are vacum-uri pe turbo, doar furtune intercooler ușor de diagnosticat! Mai ia în calcul o curățare de Egr, problema care nu apare pe Star în caz ca e defect mecanic!! Am pățit asta pe una din mașini! Iar ca sfat, schimba orice piesa pe masina, atâta timp cât cel care o cere...te și convinge ca aia e rezolvarea logica! Nu pe principiul ca "asa face toate,strica turbinele"! Asa m-a învățat pe mine o cunoștință comuna! Stima.
 15. Salutare...de curiozitate, care a fost motivul acestei operațiuni? Preventiv sau a venit în urma unei defecțiuni?? Întreb pentru ca nu am avut niciodată probleme cu turbina de pe acest motor! Pe un motor euro 4, a mers 1.200.000 de km pana...a crăpat motorul în drum...turbina, mergea....
×
×
 • Create New...