Sari la conținut

spidewar

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    nici io nu mai stiu...
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Yamaha Virago
  • Numar Moto
    SB-66-WEB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    singura iubire cu ciorba de fluturi in stomac

spidewar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. spidewar

    Service Moto

    Merci mult! pe viitor voi apela daca am nevoie...deocamdata am rezolvat problema la vulcanizarea din cartier, a loco, am gasit buba (un holzsurub de toata frumusetea,de pe drumul patriei colectat) si sfantul snur si-a facut datoria! asta dupa ce m-am chinuit putin sa dau jos roata (fara prea mare succes) cu moto suspendat pe cricul central..
  2. spidewar

    "free Talk"

    Vand abonamente (doua la numar) la festivalul Blaj aLive din datele 07-08.06.2014. Daca sunteti interesa(n)ti ma gasiti la 0745307525. Pretul este de 50 lei/cele doua abonamente, negociabil! sper ca nu sunt prea..
  3. spidewar

    Bursa Locala

    Are un cunoscut o mobra de vanzare: Aprilia classic din 1996, motor de 125 cmc in 2T, 13000 km rulati, racire pe apa, consum mic. Pompa de ulei (ptr amestec) a fost anulata din motive "de securitate", amestecul se face deci direct in rezervor, manual. Ulei de amestec a folosit doar de la Motul. Nu prezinta lovituri si/sau zgarieturi. Porneste la sfert. Sub sa este un spatiu mare de depozitare, si are si coburi laterale din piele care vin la pachet. Motorul a fost condus doar de sotia lui, mers lejer. Pretul este de 1200 euro negociabil, merita vazut si dat o tura. Potrivit incepatorilor in principal. Mai multe detalii la 0748626399. O sa revin cu poze putin mai tarziu! si..am revenit cu poznele http://s1172.photobucket.com/user/spidewar/library/ Vand abonamente (doua la numar) la festivalul Blaj aLive din datele 07-08.06.2014. Daca sunteti interesa(n)ti ma gasiti la 0745307525. Pretul este de 50 lei/cele doua abonamente, negociabil!
  4. spidewar

    Service Moto

    Merci! Mi-ai dat o veste tare "buna" cu demontatul rotii..acum trebuie sa gasesc o solutie sa imi ridic mobra si inca o solutie sa scot axul de la roata (nu merge normal ca am tobele care ma impiedica s-o fac!)..deci in alte cuvinte..sunt mancat! Inca o intrebare..daca si asa nu demonteaza nimeni roata de pe cadru, de ce toata lumea indica vulcanizarea de pe Scoala de Inot? adica restul vulcanizarilor din oras nu fac aceeasi treaba buna la anvelopele moto sau ?
  5. spidewar

    Service Moto

    acolo s-ar putea sa cunosc pe cineva..hmm! merci de hint! Are cineva idee daca au deschis si sambata cei de la vulcanizarea de pe Scoala de Inot? sau exista alt loc unde pot rezolva si eu o pana?
  6. spidewar

    "free Talk"

    Merci mult pentru recomandari!m-ati "convins" si o sa-l recomand viitoarei biker-ite!si eu tot la Combi am facut acum ceva ani dar cu un anume Sorin pe care nu-l recomand fiindca seamana cu cel de la Prima!sosele uscate!
  7. spidewar

    "free Talk"

    Salut! imi puteti recomanda un instructor bun de moto pentru o cunostinta? vrea sa se motocicleasca si se pare ca eu nu mai cunosc pe cel cu ajutorul caruia am intrat in legalitate (pierdut-am numarul de tel)..
  8. spidewar

    Service Moto

    Merci, o sa incerc sa caut in alt oras din moment ce in burgul nostru frumos e lipsa de meseriasi! Cu nenea asta de pe Stefan cel Mare m-am cam certat ca nu a stiut sa imi motiveze pretul astronomic pe care mi l-a cerut pentru o reparatie la evacuarea conservei..
  9. spidewar

    Service Moto

    Salut! Cine stie unde pot apela sa imi confectioneze traseele la esapament? Am cumparat tobele finale (alea cu filtrele) si as vrea sa le adaptez pe martoaga.. Nu as prea vrea sa modific tobele standard si de-aia as vrea sa fac traseul dupa cel standard, si sa ii atasez tobele mai zgomotoase (sper eu). Aveti idee? Merci!
  10. spidewar

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Chiar foarte ok pe Livezii pentru ITP la moto, lucreaza si sambata si nu-i aglomerat si nici scump! Si defapt pretul e 49,99 lei!)
  11. spidewar

    Bancuri

    Un cioban vine la doctor: -D-le doctor, va rog sa-mi dati un certificat in care sa specificati ca sunt bolnav de SIDA! -Pai, nu merge asa, trebuie sa faceti analize... -Care analize, d-le doctor? Dati-mi pur si simplu un certificat! -Si la ce-ti va folosi? -In primul rand eu voi fi primul din sat cu SIDA. In al doilea rand, cand voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevasta-mea. Si in al treilea - vreau sa vad fata celor care deja au fost la ea!
  12. spidewar

    Bancuri

    Q: - De ce cei de la Skol nu fac bere cu lamaie? Aw: - Pt. ca ar fi chiar ciudat ca un barbat sa se duca la bar si sa spuna "o skol cu lamaie! Masurile guvernarii Ponta: 1. Ctrl A 2. Ctrl C 3. Ctrl V Stiind ca ma tin toata ziua de bancuri, seful meu mi-a trimis un sms: - Trimite-mi o gluma buna. - Acum lucrez sefu`, o sa-ti trimit mai tarziu, i-am scris. - Ha-ha-ha, fantastic! Mai trimite-mi una! mi-a raspuns.
  13. spidewar

    Bancuri

    Cu riscul de a parea misogin sau de a repeta bancu`: Bunicu`[n.m.: nu al nostru de aci, altu`]: - Nepoate, tine minte, femeile sunt ca merele, alea frumoase nu sunt bune iar alea bune nu sunt frumoase! Nepotul: - Bunicule, dar nu se intampla sa fie si bune si frumoase? Bunicu`: - Nepoate, la mere se intampla! s-inca unu` de la noi din ograda... - Nu va suparati, ce se da aici? - Nu stiu, domnule, stai sa intrebam. Intrebarea circula pana la primul din rand. - Nu stiu. Mi s-a facut rau si m-am sprijinit de zid. Cand mi-am revenit, era deja coada in spatele meu. - De ce nu pleci atunci? - Pai, acum ca sunt primul...
  14. spidewar

    Bancuri

    Intr-un orasel, un politist opreste pe un motociclist care parea ca se grabeste cam tare. - Dar domnule ofiter, spune motociclistul, pot sa va explic. - Nici un cuvant! sare ofiterul. Te las sa te calmezi la inchisoare pana cand se intoarce seful meu. - Dar, domnule ofiter, vreau doar sa spun ca.. - Ti-am mai spus sa te linistesti. Acum te duci la inchisoare! Peste cateva ore, ofiterul vine sa vada ce mai face detinutul: - Hai fi linistit, din fericire pentru tine, spune politistul, seful este la nunta fiicei lui.O sa vina foarte bine dispus de acolo. - Credeti? spune detinutul. Eu sunt mirele. Sf. Petru se hotaraste intr-o zi sa plece in inspectie... prin Iad! Zis si facut, se intilneste cu Scaraotchi care ii ofera un tur complet. Merg ei ce merg si ajung in "sala cazanelor" unde erau mai multe cazane cu apa clocotita, pline cu oameni care incercau sa iasa afara. Din cind in cind, la cite un cazan, un grup de draci ii loveau peste cap cu bastoanele pe cei ce incercau sa iasa. - Ce se intimpla aici? intreaba Sf. Petru. - Aici este cazanul cu nemti si astia incearca tot timpul sa iasa in fata, asa ca ii potolim imediat. - Bun, si acesta? intreaba Sf. Petru aratind spre cazanul pe care scria "americani"? - Acelasi lucru, raspunse Scaraotchi. - Bine, dar ce se intimpla aici? intreaba contrariat Sf. Petru aratand spre un cazan care nu era pazit si unde, din cand in cand, se ivea cite un cap afara din apa, dar dupa aceea disparea imediat ! - Oh, acela e cazanul cu romani! Cum incearca unul sa scoata capul, cum il trag ceilalti la fund imediat! Un barbat se hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda: - Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Aaa..si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena? - Cei de la pompe funebre ... raspunde linistita nevasta sa.
×
×
  • Creează nouă...