Sari la conținut

JulianASD

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timis
  • Motocicleta
    HONDA CBR F2
  • Club
    Nu apartin

JulianASD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bun atunci! multumesc de sfat baieti, se poate inchide.
  2. Salut, am o mica problema si vreau sa va intreb daca a mai patit vreunul din voi. Ii simplu, nu mai imi sta fisa prinsa pe bujie,am incercat si alta bujie tot nu sta fisa pe bujie deci trebuie sa fie de la fisa, acum intrebarea mea este: merge facuta cumva fisa? sau pur si simplu schimbata cu alta fisa.Va intreb ca nu am mai patit asa ceva si ma tot gandesc care poate fi cauza din care sa intamplat acest lucru.
  3. De unde ai cumparat farul si cat ai dat pe el?
  4. Bineinteles ca el si-a dat capetii cu motorul, dar in loc sa il sfatuiti inspre bine, cu un sfat ajutator ca data viitoare cand iasa iar pe strada sa fie mai chibzuit la ce face...majoritatea userilor se comporta ca niste magari si o spun asta cu parere de rau.la unii motociclisti, iti este mai mare dragul sa le citesti randurile scrise pe acest forum pe cand restul imediat cum vad ca ai picat sau ai facut ceva ce nu stii(pentru ca nimeni nu se naste invatat si de multe ori din greseli invatam) incep sa-si bata salamu' barbos de cei in cauza pt ca asa ii la moda sa faci caterinca si ca ei stiE si ala nu stie heh!sac! dar la urma urmei sunt oameni si oameni ...mai ales in aceasta buda numita romania. Si cum spunea mai sus @OfficialBizkit... uleiul chiar este ultima ta problema.Prima oara fa rost de ceea ce ai nevoie sa il faci din nou complect(carenaj, far si ce iti mai lipseste pe acolo) sau ''streetfighter'' de nevoie.
  5. JulianASD

    Facerea de bine...

    Am fost vara anului trecut la Maxiscooter si mi-a cerut 30 de lei pe roata
  6. Stie cineva unde pot gasi fibra de sticla stratimat sau tesatura in Timisoara?Intreb aici deoarece este pt un proiect streetfighter si am ajuns la limita nervilor sa caut...sau poate nu stiu eu unde sa caut.Ideea este ca nu vreau Kit-uri gen rasina+fibra+intaritor vreau fibra mai multa nu 2-3 bucatele.Daca stie cineva unde pot gasi, chiar si in afara Timisoarei...dau o lada de bere.
  7. Eu fac asta pentru F2-ul meu, dar nu imi pun de rr, o confectionez eu.Problema cu RAR-ul...nu stiu ce sa zic ce ar putea sa iti faca, data viitoare cand iti faci ITP-ul o sa iti faca poza cu coada(scuze cacofonia) de rr si ar trebui sa fii in regula.Acum singura problema ar fi ca nu corespunde cu poza care o au cei de la RAR.Cat despre modificare mai bine imi dai un add pe yahoo si vorbim. julian_asd
  8. Lasa-mi te rog un nr de telefon sau ceva.Sunt din TM si am nevoie de carene r6 2008 2011 laterale zgariate/sparte si codita de hornet daca le mai ai.
  9. Cumpar carene Honda CBRF2 SAU F3 tot in afara de codita.
  10. Salut, sunt nou pe 2 roti si asta ii F2-ul meu
×
×
  • Creează nouă...