Sari la conținut

MiSte

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    temuginv

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CB 500 R
  • Numar Moto
    B-05-EHG
  • Club
    None

Informații profil

  • Motociclete detinute
    este prima!

Vizitatori Recenți Profil

361 citiri profil

MiSte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. l-am primit, l-am transmis :)

  2. si am cerut 1650 EUR negociabil...

  3. am fost plecat si scuze de intarzierea cu care raspund.

    mersi, mihai

  4. sal. vorbeam cu cineva despre cautat motoare si venind vorba de a ta m-a intrebat cat ceri pe ea si cum arata, dar nu mai stiu pe ce site am vazut-o. da-mi un link cu anuntul.

  5. @ThunderByte "Ia legatura cu mariusspuneceva de pe forum. PM sau 0746175884" rezolvat. multumesc. @ Sandy 123 1600 EUR plus parbriz si suport bagaj (laterle + top case). mult sau putin?! nu stiu, dar stiu ca mi-a placut din prima! @seadryro da, a fost uns. fac chestia asta la 1000km. e bine asa sau mai des ? asta scrie in carte.
  6. da, capacul de la ambreaj era atins de dinainte. imi poti da un sfat de unde pot sa iau niste crash bar-uri ? ms.
  7. Salut, Sa ma inscriu in randurile posesorilor de CB 500. O am din 4 august a.c. iar poze se afla mai jos. Neagra si impacabila! Ca si prima motocicleta sunt foarte incantat de ea si nu cred ca apuc sa ma plictisesc foarte usor Dupa o luna si jumate in traficul si peisajul betonat al Bucurestiul, dar si ca incepator haideti sa va povestesc ce am cutezat in mai putin de doua luni: 1. Prim chestie de incepator a fost sa ma trezesc, la semafor cu unul infipt in teava mea de esapament. Norocul sau inspiratia a fost sa am mana pe frana. Am dus-o la unul la my Moto care doar s-a uitat la ea si mi-a zis ca e ok. inidivdul cu masina a avut bara fata sub farul stang gaurita! Bun, mergem mai departe. 2. Eram tot la semafor, la Victoriei, cel care te duce din mijlocul pietei spre bd. Aviatorilor. Eram pe banda (in partea ei dreapta) si nu pe linia dintre benzi.Plec si imediat pe piciorul meu drept vad/simt cum se urca o roata de Citroen C3. Vad acel alba; farul si bara, cum ajunge pana la genunchiul meu si preseaza piciorul de motor. Am accelerat si am scapat…o frana m-ar fi aruncat de pe motor sau sub rotile unei masini. Repet, pelcare de pe loc de la semafor. Ma opresc pe partea dreapta, dar dobitonul nu s-a sinchisit sa opreasca! 3. Acum doua saptamani. Plecare de pe loc la interesectia N Titulescu cu strada ce are liniile de tramvai - Iacob Felix. Sunt langa bordura, plec de pe loc si dau sa fac dreapta. Linia de tramvai imi era in stanga. Am facut dreapta doar ca roata de pe spate a prins linia de tramvai si motorul a aluncat. Eu pe jos privieam cum motorul face 360 grade pe asflat. Culcata pe partea cu toba de esapament. Umar, cot si mana protejate de geaca si manusa, dar abuzate de lovitura. Motorul are toba zgariata pana la otel, protectie ghidon maner dreapta zgariat, oglinda zagriat dar intacta.Cu alte cuvinte: mi-am luat botezul! Am verifciat-o si am scapt si de aceasta data! Ce sa mai...un moto solid! Altfel, exista intalniri ale noastre (ca sa zic asa) ? Hai, o tomana faina!
×
×
  • Creează nouă...