Sari la conținut

orlysche

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    from my own flesh and bones

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

orlysche's Achievements

  1. orlysche

    Accident Cluj

    Nu stiu cat e de adevarat da cineva a comentat mai jos de video cam asa ''cel cu motorul s-a speriat de politie,nu avea permis,nu avea acte la motor,si motorul nu era inmatriculat,s-a gandit ca daca trage tare de gaz trece pe langa politie si nu il ajung pt. ca e un motor puternic...asta inseamna pt mine INCONSTIENTA.R.I,P. DON"
  2. orlysche

    Hai La O Plimbare !

    Daca e ala la intersectia cu drumul spre Huedin ....sa ai cash ca baietii nu au pentru card, eu am muscato luna trecuta ca am alimentat si cand sa platesc...ups
  3. orlysche

    fotbal

    Este loc si de un newbie in echipa? ...ca parca m-as risca si eu
  4. imi poti lasa un numar de telefon sau pe mess

    cum ti tie mai usor...sa vorbim

  5. Salut, m-ar interesa si pe mine AGV-ul K-3 care l-ai postat la sectiunea echipamente fete...id orlysche@yahoo.com

  6. nu sunt in masura sa vorbesc dar din cate imi spui tu si felul cum vb....rezulta ca nu prea te-au lovit necazurile....bafta si tine-o tot asa...dar vei vedea ca, atunci cand o sa dai de unul, o sa iti schimbe felul de a gandii. Eu cel putin intaleg ce vrei tu sa spui, ce incurajezi tu si ce nu, dar asta nu inseamna ca si mersul pe frig nu poate fi facut in masuri de siguranta.
  7. sa zicem, dar daca cu totii am stii cand vine pericolul am circula cu 20 km/h nu?sau tu vrei sa o ti mare si tare ca in ''40.000' mii de km ai tai ai fost idealul motociclistului in viata? cu siguranta ai avut si tu 80-90 km/h cel putin prin unele intersesctii sau mai stiu eu pe unde....ce te face pe tine diferit ca nu ti-a iesit una in cale care vb la telefon? pur si simplu...norocul!
  8. off topic: puya daca iti spuneau 2-3 ca gresesti cum gandesti, cel putin in situatia de fata , mai era ceva...Dar se pare ca toata lumea se contrazice cu tine. ''40.000'' de km ar trebuii sa te fi invatat ca ghinionul cand e sa vina vine...indiferent ca e iarna, vara , ca ai un an pe permis sau 10. si ma refer la genul de ghinion la care tu mergi regulamentar, echipat si tot o musti, nu la genul : bai frate aveam 150 in intersectie si proasta aia care are de ex. cedeaza trecerea nu ma observat la timp. on topic: R.I.P si sincere condoleante familiei strumfy are f mare dreptate iar ar fi foarte frumos ca cei care au posibilitatea maine si nu se tem de ''asfaltul rece'' sa ii duca un ultim omagiu baiatului!
  9. nu prea intaleg ce ai vrut sa zici ...eu scot undeva la 7 la suta consum in cj :bounce:si iara nu intaleg de ce nu vrei sa intalegi ca nu dau inapoi de la r6 sau de la ss zgariat, nezgariat ma intereseaza sa functioneze bine !! ms la fell doar ca impactul doare mai tare ca bitumu...mai bine sa ne salutam fara enzeme de asfalt pe noi
×
×
  • Creează nouă...