Sari la conținut

NightLifer

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NightLifer

  1. Acum 2 saptamani cautam sa cumpar o Africa Twin 1100 din Germania, deoarece tot ce era disponibil in Romania nu ma multumea. Cautand variante am dat de domnul Marcel Tulbure, cu care am discutat doar telefonic. Azi mi-a adus motocicleta in fata casei A discutat cu toti vanzatorii pe care i-am gasit eu, mi-a recomandat si el ceva motocicletele, a negociat pretul si a verificat foarte amanuntit motocicletele. Il recomand cu incredere, am colaborat fara nici cea mai mica problema. La cat mai multe motociclete aduse, Marcel! Ne auzim cu siguranta la urmatoarele.
  2. » Post actualizat in 03 Nov 2015 13:04 Foarte frumos George! Poate ne vedem anul viitor la Tg Secuiesc.
  3. Multumesc ! O sa-mi fac prezentarea "oficial" cand o s-o am / daca o s-o am , o sa iau un prieten s-o probeze . Ce ar mai fi de verificat la ea ?
  4. Salut ! Vreau sa-mi cumpar o honda cbr 600 f2 din '93 66.000 si as vrea sa-i fac un test de compresie in Severin . Daca stiti pe cineva cu service va rog sa-mi spuneti ! Multumesc ! Imi cer scuze daca postez gresit sau daca a mai fost discutat sunt relativ nou pe forum , dar eu cu search n-am gasit nimic .
×
×
  • Creează nouă...