Sari la conținut

stRADu

Super Membru
  • Număr conținut

    875
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stRADu

  1. Nu ti s-a spus ca din ce se vede in poza, moto nu are Immo? Modelul tau , facut pt USA, nu are acea pseudo protectie. E ca in filme, faci contact cu firele in mina si porneste motocicleta. Nu e la misto postul meu.

    Cand le-am zis la baietii de la United ca e model SUA, au zis ca se face mai greu copia dupa cheie, si chiar ca e imposibil duplicarea cheii daca nu o ai pe cea rosie (master).

    Dupa ce mi-au scris mai sus baietii ca modelul SUA nu are protectia, am cautat si eu pe net si ma lamurisem si eu un pic. Doar cele din europa au asa ceva.

  2. Poate sunt eu prea paranoic, dar mi-e teama sa nu ii faca ceva la cheie cand pun aparatul ala care o citesc. Cred ca nu are Immbilizer ca asa arata contactul:

     

    post-66519-0-83361400-1518635016_thumb.jpg

     

    Cei cu model de europa tot asa il au? Am inteles ca ar trebui un O-ring cu rosu in jurul contactului in care e sistemul pentru chip.

     

    O sa incerc cu o cheie blank sa vad ce se intampla.

  3. Salut, am si eu o mare rugaminte la cineva cu un bord de hornet 2002 sau poate si an mai nou, 03-04-05, imi trebuie bordu pentru 30 de min la itp, nu trebuie montat sa mearga ci doar sa se vada kilometrii, platesc si deranj si lazi de bere.


    » Post actualizat in 18 May 2017 08:54

    Nu cred ca mai e nevoie, am vbit cu cineva si se pare ca se rezolva, multumesc oricum

  4. Da, sau la 16-17 ani stai cu ochii pe prietenele ei care vin la ea acasa in vizita. La 13 ani o poti lasa singura la scoala, la 3 ani mergi peste tot cu ea. Discutia e off topic, dar multi de aici au deja copii.

    Asta ar fi singurul avantaj de a avea fata :crack: ! De la 16-17 ani sa tot vina cu prietenele pe acasa :crack:

  5. ERONAT?

    Este un termen larg. De ce spun asta?

    La majoritatea moto ECU face calculul de viteza dupa ce impulsuri trimite speed senzor.La unele moto speed senzor "citeste" laturile piulitei de la pinionul de lant, la cutie,la fel si in cazurile in care speed sensor citeste un pinion din cutia de viteza.

    Deci indiferent de ce pinioane vei pune fata sau spate, viteza calculata si afisata pe bord va fi aceeasi conform relatiei de calcul din ecu,pentru ca impulsurile nu se vor modifica.

    Acum daca vorbim de viteza reala de deplasare...DA ! aceea este cea care se modifica, si care normal nu va fi egala cu cea interpretata si afisata de sistem. Din fabrica aproape toate masinile si mototcicletele sunt 'defazate" cu 5 pana la 10 km/h mai mult.Adica bordul arata cu 5/10 km/h mai mult de cat viteza reala de deplasare. De aici, cu aceast decalaj si cu ce mai modifici tu in transmisia finala,viteza reala de deplasare poate sa scada sau sa creasca fata de cea afisata.

     

    Exista o exceptie, si este vorba de motoarele de generatie noua care au incorporate controlul tractiuni si ABS,asta presupune 'citirea" vitezei de rotatie a rotilor,iar ECU calculeaza viteza de deplasare in functie de aceste informatii.

     

    Sper ca am explicat corect,si s-a inteles.

     

    Cu respect TNG!

    Am inteles perfect, urmeaza sa pun -1 pe fata, intrebarea mea e daca se poate modifica usor si relativ ieftin, sau mai bine las bordul asa si nu mai imi bat capul?

  6. Incepator aici. Intreb si eu:sa zicem cw franezi inainte de viraj, intri in curba cu acceleratie constanta, si , bolovan fiind, iti dai seama ca nu a fost suficienta frana. Ma gandesc ca in situatia asta , daca ai loc te indrepti si apoi frana, sau, daca nu apuci-masini, franezi spate apoi fata? Suna logic ce zic? Help..

    Ciupesti frana spate, numai ea te mai ajuta sa strangi virajul, dar grija mare sa nu blochezi spatele, copita umana neavand aceeasi sensitivitate precum degetele mainii.

  7. RCS? Bomba, nu?

    Bomba rau! Inca se mai inmoaie cand se incinge(se schimba putin doar punctul de franare de la maneta, nu cum era inainte de imi rupeam degetele), dar revine la initial cand se raceste. Cred ca si etrierii au o mica problema la mine. Pompa isi face treaba cu brio. Spre rusinea mea inca nu am schimbat si furtunele, urmeaza sa fac asta. Per total merita toti banii RCS-ul!

×
×
  • Creează nouă...