Sari la conținut

stRADu

Super Membru
  • Număr conținut

    875
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stRADu

  1. Salut, cat mai e pretul pe zi si cate intrari poti sa faci, ca am auzit ca s-a scumpit?
  2. Cand le-am zis la baietii de la United ca e model SUA, au zis ca se face mai greu copia dupa cheie, si chiar ca e imposibil duplicarea cheii daca nu o ai pe cea rosie (master). Dupa ce mi-au scris mai sus baietii ca modelul SUA nu are protectia, am cautat si eu pe net si ma lamurisem si eu un pic. Doar cele din europa au asa ceva.
  3. Stii vorba aia: daca ti-e frica de urs nu intri in padure )). Asa o sa fac.
  4. Poate sunt eu prea paranoic, dar mi-e teama sa nu ii faca ceva la cheie cand pun aparatul ala care o citesc. Cred ca nu are Immbilizer ca asa arata contactul: Cei cu model de europa tot asa il au? Am inteles ca ar trebui un O-ring cu rosu in jurul contactului in care e sistemul pentru chip. O sa incerc cu o cheie blank sa vad ce se intampla.
  5. Ok. Ms mult de pont, asa o sa fac.
  6. Cum as putea sa aflu exact treaba asta? Vreo metoda de testare, ceva?
  7. Unde as putea sa fac in Bucuresti o copie dupa o cheie neagra de la un ZX10R, model america? Am sunat la United Motors si mi-au spus ca nu pot face fara cheia rosie, de service.
  8. Salut, o copie dupa cheie la ZX10R 2007 aveti idee unde as putea face?
  9. Salut, am si eu o mare rugaminte la cineva cu un bord de hornet 2002 sau poate si an mai nou, 03-04-05, imi trebuie bordu pentru 30 de min la itp, nu trebuie montat sa mearga ci doar sa se vada kilometrii, platesc si deranj si lazi de bere. » Post actualizat in 18 May 2017 08:54 Nu cred ca mai e nevoie, am vbit cu cineva si se pare ca se rezolva, multumesc oricum
  10. Eu zic, dupa faza asta, sa ramai la mersul prin Bucuresti, mai ales ca, dpdv al limbajului, te incadrezi perfect in traficul de Buc!
  11. Asta ar fi singurul avantaj de a avea fata ! De la 16-17 ani sa tot vina cu prietenele pe acasa
  12. Orientativ, care ar fi pretul pentru aceasta operatiune? Multumesc oricum pentru informatii pana acum!
  13. Salut JAGI, Ai idee daca poate face ceva din amortizoru de ghidon stock de la ZX10R, sa-l mai intareasca?
  14. Poate sunt eu prea noob in a merge pe circuit, dar nu vad cum sa abordezi asa virajul 3...
  15. Fac si mai multi km pe sezon, ma face si mai motociclist! ))
  16. Am inteles perfect, urmeaza sa pun -1 pe fata, intrebarea mea e daca se poate modifica usor si relativ ieftin, sau mai bine las bordul asa si nu mai imi bat capul?
  17. Intrebare: daca pun -1 pe fata, o sa arate eronat bordul?
  18. stRADu

    Bursa SuperMoto

    Salut, pentru un rmz de 250 din 2007, unde gasesc si eu o pereche de jante pentru supermoto?
  19. stRADu

    Accident live

    Ciupesti frana spate, numai ea te mai ajuta sa strangi virajul, dar grija mare sa nu blochezi spatele, copita umana neavand aceeasi sensitivitate precum degetele mainii.
  20. Bomba rau! Inca se mai inmoaie cand se incinge(se schimba putin doar punctul de franare de la maneta, nu cum era inainte de imi rupeam degetele), dar revine la initial cand se raceste. Cred ca si etrierii au o mica problema la mine. Pompa isi face treaba cu brio. Spre rusinea mea inca nu am schimbat si furtunele, urmeaza sa fac asta. Per total merita toti banii RCS-ul!
  21. Ideal ar fi o pompa de R1 2007 sau R6 2007, din cate am citit pe forumurile din afara. Cred ca la capitolul pompe de frana user-ul JAGI te poate ajuta cel mai bine cu un sfat, ce sa alegi.
×
×
  • Creează nouă...