Sari la conținut

Fester!

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fester!

  1. Un baiat tavalit din cate am vazut de o domnisoara cu un ford focus. Era in tricou si sa julit/ars pe maini in rest era ok la prima vedere. O babuta ii tinea partea iar alta il injura de mama focului ca din cauza celor cu motoare nu poate ea sa faca nani noaptea, mergea linistit oricum ca doar o femeie in varsta a zis asta.
  2. daca te uiti la filmare pana la capat o sa auzi ca vorbeste cu cineva fata cand se da jos de pe motoreta. Pana la urma bine ca a scapat ieftin de faza asta dar si de a 2 faza ...
  3. Pe alt site se spunea ca mai era un motociclist in spatele tau care a trecut si el la milimetru de cal e adevarat?
  4. Adrian, pana nu o sa patesti ceva asemanator tot aceasi parere o sa ai. Mai pe scurt ala depaseste coloana pe linia de tramvai pe trecerea de pietoni (pietoni pe trecere foarte aproape a trecut de ei, plus viteza) eu trebuia sa citesc in stele ca o sa fac ala manevra aia astfel incat sa raman la cutie. Am invatat pe pielea mea daca ai cedeaza esti vinovat orice ar fi... poate camera pe masina sa ai ca martori...
  5. Nu am nimic cu nimeni, sunt sofer, merg in fiecare zi multi km cu masina in special in Bucuresti si ca tot venii vorba de martori: intamplare nefericita pentru mine, am iesit de pe o straduta cu ceadeaza in bulevard, m-am asigurat (era o trecere de pietoni si pietoni angajati in trecere strazi) si tip til am iesit in bulevard vazand ca masinile sau oprit sa acorde prioritate pietonilor, inclusiv o masina de politie, dar un smecher a depasit coloana de masini care lasa pietoni sa treaca, a depasit pe linia de tramvai, pe trecerea de pietoni (erau pietoni pe trecere) si m-a lovit in roata din spate a masini de ma facut titirez pe strada ca apoi sa se opreasca intr-o masina parcata. Concluzia accidentului a fost : politisti care au vazut toata intamplarea ia durut in poponeata, eu am fost scos vinovat ca nu am cedat trecerea, am ramas fara permis 30 de zile si cu o amenda si cu reparatia la masina care a costat in jur de 6000 de lei. Amicul meu smecher avea casco, si am zis ca poate reusesc sa facem cumva amiabila daca tot am picat eu de prost, cel lovit in parcare tot casco (eu aveam bani la mine ca sai fac casco dar era sambata si am amanat treaba), nu a vrut nici un ruptu capului sa auda de asa ceva, si avea si motiv, am aflat ulterior ca masina era pe firma si firma facuse manevre cu firma de casco, iar amicul meu a zis scurt si la obiect " ZI MERSI CA NU AM INTRAT IN USA TA CA TE OMORAM!" Asta ca o chestie ca tot venii vorba de martori. Stiu multi o sa ziceti ca aveam cedeaza si ca sunt vinovat dar faptele puse cap cap stau cam la jumatate sa nu zic altfel, o camera in bord poate ma salva de multe chestii la vremea aia. Seara Buna!
  6. Merg in fiecare zi cu masina/duba deci vad in fiecare zi tot felul de nebuni facand tot felul de nebunii, eram curios cum sa rezolvat problema.
  7. Din ce am vazut eu pietonul (pietonii ca au fost mai multi) au trecut pe rosu, iar motoristul cei drept venea putin cam tare a "reusit" sa darame doar unu
  8. daca ai nevoie de martor dami pm. motoristul nu a cazut de pe moto fiind un soft enduro cred. tanti pe care a lovito sa ridicat relativ repede si parea ca nu a pattit nimic. App la cati treceau strada era si pacat sa nu lovesti unu (glumita).
  9. Fester!

    Accident Mamaia

    Au avut timp sa faca poze dar au lasat motocicleta sa arda impreuna cu macaraua ca se dea bine in poze.. Dintre toti soferi care treceau daca se opreau cativa cu extinctoarele din masina, sau furau din zona ca e imposibil sa nu fie nici un extinctor in zona, e unu pe jos dar se golesc repede asta e nebunia lor... asta e dam like la poze pe facebook ca doar e sange foc accident CAN CAN ! In fine sper sa nu fie asa grav cum zic astia la TV.
  10. Stai calm ca la tine sunt 10 la mine e o singura masina ) esti mai castigat ca mine. In cel mai rau caz te salut pe strada cand o sa am motoreta peste cativa ani si nici nu o sa-ti dai seama ca sunt eu )
  11. Nu am cum sa ma supar pentru ca am prieteni cu moto, unii dintre ei au avut accidente si au fost postate aici sa nu mai zic de Radu care a murit si care mi-a fost sef pe vremea cand lucram la o firma de constructii din Bucuresti, pe atunci avea un maxiscooter si tot asa. Din motive financiare am doar 4 roti asa ca ma multumesc doar cu privitul, aici pe forum, pe strada prin parcari si asa mai departe. O zi buna cu mult soare! App le multumesc celor care trec in fiecare noapte/dimineata pe Dna Ghica in "rafale" de imi amesteca visele ) ,nu am nimic cu ei si stiu ca au gasit o portiune frumoasa de jucat in serile tarzii cu asfalt bun si luminat.
  12. Vreau vreau ca si asa sunt somer Lasa ca imi pun si un sticker ca doar am lucrat in domeniu Stiam eu ca sunteti o specie aparte voi astia cu 2 roti, de aia imi sunteti simpatici.
  13. Era vorba la modul general despre invatat, nu m-am referit strict la tine. De suit pe mobra m-am suit doar ca pasager dar nu se pune nici asta )... Daca ma vezi imi trafic sa-mi tragi una la oglinda si sa ma tragi de urechi ca am pus un filmulet pe net care arata un accident in care e implicat un "coleg" deal tau care nu era tocmai ok dupa impact. Ps: Ford Fiesta B 186 BAY In rest toate cele bune!
  14. Daca te uiti la filmulet cred ca ai ceva de invatat, acolo e o zona cu multe case, baiatul din ultimele secunde si anume motoristul a intrat intr-un nenea care incerca sa intre intr-o curte. Cred ca ai mult mai multe de invatat din clipul asta mai ales din ultimele 10-15 secunde decat dintr-un topic asemanator in care cineva iti da detalii in scris si pe urma va dati cu presupusul despre viteza echipament, gume, si cat gaz avea in rezervor. O zi buna!
  15. Uitate pana la sfarsit sa vezi dece am pus la accidente. Salvarea intervine la un accident MOTO! Doar esti motociclist nu ca mine, dar daca salvarea face 10 ore pana la tine cand ai un accident atunci suntem pe drumul cel bun... Numai bine. Ps: Nu am motocicleta si nici permis pt asa ceva. Am B dar nu se pune.
  16. Vor mai aparea filmari din ambulanta de la misiuni, tocmai am aflat ca baiatul asta de la trafictube a montat 3 camere pe autospecialele salvari din bucuresti si ilfov, deci o sa tot vedem tot felul de oameni care "respecta" ambulanta in misiune... Oricum felicitari lui http://razvanbb.ro/ !
  17. Nu vreau sa par rautacios dar spitalul Pantelimon e la o aruncatura de bat de locul accidentului, cum se face ca vine o ambulanta de la cuca macai la accident si nu una de la Sf Pantelimon sau e mai complicata treaba ?
  18. Vezi ca exista o solutie care curata superglue si o gasesti la cei care lucreaza cu lipici cyanoacriltac (superglue) cei care se ocupa cu productia publicitara au asa ceva. www.pin.ro / www.algernom.ro / www.verla.ro au produse pt industria publicitara si cred ca gasesti solutia la ei, eu am curatat superglue de pe forex (plexiglas).
  19. Ca tot esti din Bucuresti uite aici https://www.facebook.com/polishautopret?fref=ts Se ocupa cu polish si chiar zilele trecute a avut o masina cu superglue pe care a reusit sa o faca.
  20. Aaa si voi sunteti aia de va salutati de fiecare data cand va vedeti pe strada iar pe forumuri va dati in cap tare ca sa nu ramana cumva cineva dator... Hai la mai multe pagini cu discutii interminabile despre viteza si gravida inconstienta care conduce incet si preventiv poate si asta a fost cauza accidentului, DACA intra mai tare in intersectia aia nu se intampla nimic...
  21. stau in zona si trec cat de cat des pe acolo, se merge tare si cu masina acolo. Sper sa fie o camera in zona aia sa surprinda ceva ca altfel nu ai cum sa-ti dai seama ce viteza avea dar dupa cum arata motocicleta nu avea viteza mare dar nici legala nu era. Cine merge in oras cu 50 mereu? NIMENI
  22. Alta poza cu accidentul https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200140695345786&set=a.1543963204678.2073426.1402935310&type=1&theater Pentru cine nu stie Strada Electronii este acea strada din spate de la Kaulfland Colentina unde este si autobaza CDI unde este si un poligon Moto. Este o strada lunga si dreapta ....
  23. Fester!

    Sos petricani

    Zona e naspa plus ca e plina de cocalari la propiu si la figurat!
×
×
  • Creează nouă...