Sari la conținut

dan.91

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dan.91

  1. Salut! Eu pana acum am avut Metzeler Tourance pe f650gs. M-au tinut 11000 de km si inca mai duceau, dar le-am schimbat chiar azi ca erau cam vechi. Pe soseau au tinut destul bine, pe macadam s-au comportat ok. Prin noroaie, nu prea poti sa emiti pretentii. Astazi insa am decis sa trec pe Anakee 2. M-am tot uitat, am citit reviewuri, am intrebat in stanga si in dreapta, si in final am zis sa incerc Michelinurile. Ma astept ca Michelinurile sa nu fie asa durabile ca Metzeler. Metzeler erau aproape 900ron, Michelin-urile sunt 1000. Cumparate de la magazinul de la Faget (Powersports parca se numeste), livrare in 1 zi, montaj la vulcanizarea de pe strada Vidin ( 50Ron dat jos roata, scos cauciuc vechi +montat cauciuc nou, echilibrat, deci tot tacamul).
  2. exista stelco si in brasov. cum vii de la giratoriu de la selgros si mergi spre noua, fix vizavi de metro2 se face o strada la dreapta. pe colt e o cladire in constructie. ei bine, dupa ce ai intrat pe strada aia, faci prima la dreapta ( o sa treci pe langa Gry Pub,daca nu ma insel). Mergi pana in capat si dai de Stelco
  3. 1 septembrie: Cristian - Vulcan - Holbav - Paltin - Poiana Marului - Zarnesti - Rasnov. Aici am de mentionat 1 singur lucru: pe langa drumul de la Holbav care face legatura cu DN73A (adica ala care duce catre Poiana Marului) pe care cu siguranta il stiti ( adica e practicabil, cu un F650GS viteza medie a fost de 40-50km/h ) am 1 adaugare: intre Holbav si Paltin, din acest drum se poate face dreapta si se ajunge la Pestera Gang. Cand am trecut eu azi pe acolo, un satean mi-a spus ca indicatoarele sunt proaspat puse, deci putini stiu de ea. . Practic, ca sa intri in ea trebuie sa te tarasti un pic pe burta, printre pietre. Efortul merita. 30 August: Brasov - Bran - Sirnea - Ciocanu - Dambovicioara - Podul Dambovitei - Bran. Singura mentiune : de la Ciocanu pana la Podul Dambovitei (DN730 cred ca e ala) e asfalt de foarte buna calitate, numai bun de plimbat.
  4. Brasov ->Tărlungeni -> Zizin -> Dălghiu-> Vama Buzaului . Facut pe 9 august 2011. Am facut acest drum cu o masina de teren special ca sa vad daca il pot parcurge cu un motor. Ei bine, de la iesire din Zizin, am mers cam 40 de minute cu o viteza medie de 30-40km/h. Apoi, am inceput sa urc prin padure, moment in care am zis noroc ca are 4x4 masina. Nu plouase de ceva zile dar totusi erau niste balti cu mocirla in care te intepenesti lejer daca nu esti atent.Totusi, nu vreau sa-mi imaginez cum e drumul ala dupa o zi de ploaie. In concluzie, e un drum foarte frumos de parcurs, se poate face cu un enduro lejer. PS: intre Zizin si Dălghiu nu exista semnal.
×
×
  • Creează nouă...