Sari la conținut

rockalex88

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Suzuki GSX1300R

rockalex88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cum i ai dat polish ul ala la cadru si ai scapat de petele enervante de spalatorie ? a iesit grozava...
  2. Anul asta 2015, am fost doar eu ( prietena nu a putut ) pana la Mamaia ( Intrunirea Seawolves ) si m-am intors. Plictiseala pe autostrada la 200/h. In rest a fost super !!!
  3. Chiar ne place si asa. Ne facem programul cum stim noi, nu stam dupa nimeni si nimeni nu sta dupa noi, avand in vedere faptul ca ne place f mult sa si vizitam obiectivele de pe traseu. Am facut si in 2012 toata Bucovina, vreo 1200 de km. Am postat si pozele acelea pe forum pe undeva Cu toate ca nu ne supara compania altor motoare, de data asta asa s-a nimerit . Poate data viitoare !! Anul acesta eventual, fiindca din pacate anul trecut nu am mai reusit sa mergem cu motorul in concediu. Suferinta maxima pe mine iti dai seama ! Oricum a meritat din plin !!
  4. Am vizitat tot ce se putea: manastiri , cetati , pesteri, castele etc, 1800 de km foarte reusiti !! Bistrita - Cluj-Napoca - Alba Iulia - Transalpina ( am dormit la Hotel Onix din Ranca ) - Novaci ( pesteri bestiale ) - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti - Costinesti ( 5 nopti ) - Bucuresti - Brasov - Bran - Busteni ( am dormit ) - Sighisoara - Targu-Mures - Cluj - Bistrita Fara prea multe de spus, ENJOY !!
  5. si totusi ce a avut, fiindca si eu am aceeasi problema la un GSX600 f din 98 si nu stiu ce sa-i fac. Benzina are, scanteie are, sa fie din carburatie? Tot asa patesc azi merge maine nu. Azi 100 de km maine 10 si se opreste. Cand accelerez scade turatia si cand apas ambreiajul se opreste si nu mai porneste.
  6. s-a ars un bec in bord la vitezometru si cam atat ..... am avut noroc fiindca de unul singur nu mi-ar fi fost usor poza 2 e facuta in drum spre Suceava cum vi dinspre Campulung, sa zic vreo 10-15 km de Suceva si in poza cu cedeaza trecerea e asa cum zici tu Exact super tare traseul si drumurile foarte bune, inafara de portiunea Lacu Rosu - Gheorgheni, peisajele superbe, multe serpentine prin padure, dar asfaltul execrabil, am crez ca imi rup motoru Merci mult, cu cat mai multi cu atat mai bine. Oricum, am avut noroc cu prietena care a fost mai hotarata ca mine cu tripul asta in doi . Pana la urma a fost superb!! L-as repeta oricand !!
  7. Am vizitat tot ce se putea: manastiri , cetati , etc, Trei zile si 1200 de km foarte reusiti !! Bistrita - Vatra-Dornei - Campulung - Suceava - Neamt - Bicaz - Sovata - Cluj Fara prea multe de spus, ENJOY !!
×
×
  • Creează nouă...