Sari la conținut

MADHEAD_HUSKY88

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Beius
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    HUSQVARNA TE 610
  • Numar Moto
    nu
  • Club
    nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nu

MADHEAD_HUSKY88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. S-A DAT HUSKA PE 900EURO....CHIAR DE ZIUA MEA!

    UN PRET F MIC PT CAT AM BAGAT IN EA!

  2. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  3. Eu am luat o parte de la HUSQVARNA TG MURES dar cel mai bine iesi din UNGARIA iar mie mi-a comandat un mecanic din ALBA IULIA care mi-a si facut motoru la preturi f bune fata de TG MURES. SALUTARE!
  4. Salutare, daca ai luat piesele de la TG MURES ai facut o mare greseala.....eu unu m-am intepat rau cu ei. Numai bine!
  5. Salutare Edy dap cred ca se poate remedia ca are decat un cm fisura nu l-am spart complet dar o sa te sun maine pt k mai vreau ceva de la el si daca-l mai ai si anume sistemul prin carea se oprea inainte pt k ala ii si decompresorul manual pt k mi-a aratat cineva cum se decompreseaza numai k am folosit o surubelnita si porneste f bine asa te rog f frumos sa te uiti pe maine k o sa te sun. Te salut!
  6. Salut....m-am prins cum se porneste pt k reusesc sa o pornesc f repede dupa ce mi-ai explicat cum se face am bagat 3000 ron in ea pt f multe piese, vopsit, mecanic, transport pt k am facut-o in Alba Iulia si toate adunate mi-a dat suma asta. Gandeste-te k motorul tot este nou in ea lant pinoane, cauciucuri, pompe de frana, semeringuri, sablat supape si o gramada cu alte cuvinte ii facuta de la 0.
  7. MS tare mult de ajutor, intradevar are decompresor manual si porneeste f bine asa doar k trebuie sa-i pun cablu si maneta pe ghidon.....in rest am schimbat bujai merge f bine. Salutare... Salut din pacate dupa iesirea de azi, am vrut sa mai fac o ultima tura k nu m-am putut nicicum abtine si se pare k nu am pornit-o bine iar din acel soc nefiind decompresata bine mi-am fisurat capacul de la cutia de viteze noroc k nu a fost piciorul. Ce parere avetii .se poate suda sau va trebuii inlocuita, precizez k fisura are decat un centimetru lungime iar cand vreau sa pornesc imi scuipa ulei dinauntru prin aceea fisura. Salutare.
  8. Salutare....am si eu o Husqvarna Te 610 care am cumparat-o praf dpdv am reconditionat-o total si inafara ca amu la inceput porneste mai greu totul e stas dar sper k daca voi schimba bujia o sa mearga totul stas. In rest numai de bine despre HUSKY. Alb era inainte iar dupa portocaliu! TOATE CELE BUNE>
  9. Am luat chiar ieri o bujie care are electrozi dubli pt k am mai folosit inainte de a reface motoru si pornea f bine........cat despre decompresorul manual ii prevazut cu asa ceva dar nu am montat sistemul de decompresare ......cablu si maneta dar mi-am propus sa-l instalez pt k ma omoara decompresarea. VA MULTUMESC TARE MULT PT SFATURI!!! Portocaliu mi-a placut f mult chit k este culoarea KTM-ului dar in fond este HUSQVARNA doar....... NUMAI BINE!
  10. Salutare ms tare mult pt garnituri, am reusit sa fac motorul mai bine decat imi imaginam. Toate cele bune.

  11. Salutare, Stefan e numele meu si am o Husqvarna Te 610 full cross si as avea cateva neclaritati daca m-ati putea ajuta...... 1. am bagat o groaza de bani in ea vreo 3000 RON si nici cu motoru nou nu-mi porneste deloc usor. 2. referitor la modul de pornire are decompresor automat iar k sa o decompresez i-mi i-a 5min deoarece merge f f f greu intradevar n-am decat 78kg dar nu m-i se pare deloc normal. In rest motorul trage excelent inca ii in rodaj iar sunetul ii bestial avand Leo Vince evacuarea, peransamblu eu sunt f multumit de ea si de ce poate dar ma omoara pornitul asta in rest doar de f bine despre Husqvarna ..........precizez k sun la prima Husky. AM PUS SI NISTE POZE CU HUSKY A MEA DUPA RESTAURAREA GENERALA SI INAINTE. Astept pareri si va multumesc anticipat. Toate cele bune.
×
×
  • Creează nouă...