Sari la conținut

cipone

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ciprianssandu@yahoo.com

Profil

  • Carnet moto din
    '01
  • Numar Moto
    AG 60 GSX
  • Club
    none

cipone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de obicei la cine te astepti mai putin... Imi amintesc cu placere talentul lui la povestit bancuri in noptile de vara la Fundatie in perioada mea de Iasi...imi pare rau de Taz, chiar era un om deosebit...
  2. Hei, cu siguranta ne vedem Man!...tot stau in dubii, sa pun oare si poza cu shaworma?? Mai Silviu, este vorba despre efectul unor sedinte nereusite de Anger Management...ce i asa greu??
  3. 1. Felicitari Seawolves pentru organizarea unui Fest reusit din toate directiile: locatie ideala, vreme buna(multumesc pe acesta cale lui doamne doamne ca n-a dat cu apa peste noi), muzica excelenta, bere si cola dint-aia jmenuita la greu(prietenii stieee:D), papa bun, si, cel mai important, bun simt general bro'!Salutari la Poplaca, Luci, Mili, Moldo, Man, Muja, Pepe, Misu, Paraipan, Junioru zis si Conqistadoru')). sa ne vedem cu bine la anu'! 2. Foarte tari foto Sabin! 3. Poze:
  4. cipone

    Accident Pitesti

    nu mi atribui mie replici pe care nu le am scris si, implicit, nu le sustin, incearca sa fi mai atent te rog. a fost ultimul meu reply pe aceasta tema, mi am exprimat si sustiunut opinia, nu vreau sa intru in polemici gratuite cu teoreticieni in arta mersului pe motocicleta, despre identitatile carora nu stiu nimic...pentru ce? motoristul nostru tot mort ramane!...iar pentru tine micule print, vad ca oricum nu prea ai cunostinte in ale motoarelor sport, sau pur si simplu nu cunosti detalli ale accidentului despre care vorbim, asa ca zi doamne fereste ca nu stii cand te loveste ghinionul!
  5. cipone

    Accident Pitesti

    asta ai inteles tu din postul meu? nu propovaduiesc prietene biker mersul pe motocicleta fara casca si in slapi, ceea ce vreau sa evidentiez este faptul ca fiecare dintre noi am facut si o sa facem imprudente de genul acesta..kiar de mergem pe motor de ieri sau de 10 ani, fie ca mergem 10 metri sau 10 km! nu mai aruncati voi cu noroi in cei care fac asemenea lucruri si au si ghinionul sa li se intample ceva!se poate muri pe motor si echipat din cap pana n picioare si atunci tot tu, motociclistul esti de vina pentru ca ai mers prea tare sau ai facut slalom printre masini...mai bine hai sa ne plangem mortii, hai sa i lasam sa se odihneasca in pace acordandu le statutul de motociclisti, statut la care sunt sigur ca au ravnit mult timp dar de care n au apucat sa se bucure pentru mult timp! PS:imi amintesc ca atunci cand mi am cumparat prima japoneza era prin ianuarie, -17 grade afara, banda de asfalt partial curata de gheata, n am avut de unde sa fac rost de o casca, mi am pus 2 fesuri in cap si un fular la gura si asa am dat ture de cartier...credeti ca de fite am facut eu asta?sa impresionez gagici?nu fratilor imi indeplinisem visul din copilarie...calaream un gsxr...am avut un dram de norok in plus fata de baiatul asta...odihneasca se n pace, eu l am inteles.
  6. cipone

    Accident Pitesti

    doamne ce ti e si cu forumurile astea...in asemenea situatii propovaduitori ai corectitudinii mersului pe doua roti se ridica, judeca, scuipa si acuza, emit ipoteze si refac scenarii...si referitor la cine, in privinta cui...referitor la un motociclist...mort! mi e scarba, rusine sa va fie!!! Odihneasca se n pace!
  7. in primul rand, asa cum ai criticat tu intrunirea de la Pitesti, as fi vrut sa am oportunitatea sa va laud intrunirea de la Bucuresti, dar...hello, nu a existat una!!!...apoi, avand in vedere ca a fost prima editie a Fest-ului nu ne puteam baza pe o prezenta masiva a bikerilor din toata tara, deoarece, datorita bugetului limitat, baietii nu au avut posibilitatea sa mediatizeze intens evenimentul, si nici sa invite crema muzicala a Romaniei. In afara de asta, pot spune cu siguranta ca au existat ani in care am fost tare dezamagit de intrunirea de la Snagov. Cum insa sa incurajam o mai mare participare pentru anii viitori decat prin replyuri pozitive, foto, si urari de la mai bine, trecand cu vederea anumite mici balbe si lacune organizatorice sau legate de locatie sau calitatea serviciilor... Concluzia este k-am putea sa mai renuntam un pic la fumurile de capitala, sa ne uitam si in curtea noastra, nu numai in a vecinului...SBZ... PS: sper sa ne vedem la anu la Snagov, si sa zic numai de bine...bafta si voua!!!
  8. hello bolnavilor de GSXR, am si eu o GIXErika de 600 k5, asta dupa ce am naruit una din 2002, tot de 600 si intentionez ca anul acesta, sa mi achizitionez o superba gixerika de 1000 cc, k5 sau k6, de preferinta yoshimura edition black , desi pentru mine gsxr inseamna alb albastru neaparat(in cazul asta fac o exceptie ca arata nebuneste neagra). concluzie: iubesc brandul, suzy pan' la capat!!! SUZUKI ruuuullllzzzzzz!!!!!!!!!!!!!
  9. cipone

    21.08.2007

    degeaba mai criticam acum copilul ca a atacat prea tare virajul, sau ca nu a respectat regulile de mers in grup sau bla bla bla...de cate ori nu v ati aflat si voi la cativa cm de a rata un viraj, sau sa agatati un partener de plimbare care a franat brusc sau a evitat ceva pe drum...pur si simplu nu a fost sa se intample. In cazul lui Bebe s a intamplat, si din pacate mortal. Nu stim ce a fost acolo, un "sa i fie tarana usoara" e tot ce pot sa zic la adresa lui, insanatosire grabnica pentru ceilalti 3, si doamne fereste pentru noi... ps: pentru ametitul ala cu senzorul de ridicat pe o roata...lasa ne prietene, baga te pe forumul Universul Copiilor.
  10. aaaa...tu ai fost la Pitesti la intrunire...nice paint ai p suzika ta...
  11. cipone

    Poze

    semnul de pe mina il am de la varsta de 2 ani. m.am ars cu cafeaua. am facut cunostinta si cu asfaltul. se pare ca nu e fff prietenos, dar asta nu inseamna ca eu cedez. am semne de cazatura, citeva urme in genuchi si pe coate date asta e....eu am vrut/o. si nu merg niciodata in slapi....nu stiu ce ai vazut tu....merg numai cu adidasi indiferent de cum sunt imbracata....costum de baie sau full echipament hmmmm...baiatul cu gixerul este prietenul tau cumva???
  12. n ar fi mai frumos sa va reorientati voi roadul catre intrunirea de la Pitesti???si noi am venit cu jucarii la voi Silver Pistons!!!
×
×
  • Creează nouă...