Sari la conținut

dooku

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Harley-Davidson Road King Classic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Road Star XV1600

Vizitatori Recenți Profil

1.349 citiri profil

dooku's Achievements

  1. E brac german si arata destul de bine ingrijit. Este clar al cuiva. Bracii au prostul obicei sa mai fuga de-acasa dupa o anumita varsta. O spun din experienta. Poate se va gasi stapanul care sigur il cauta. Succes.
  2. Vand Yamaha Road Star XV1600, an 2001, 20.000 km. Capacitate 1.602 cmc (88 c.i.). Impecabila tehnic si estetic. Extras: ・ Parbriz ・ Mansoane Kuryakyn ・ Admisie Kuryakyn Hyperchager Pro, cu filtru K&N. ・ Proiectoare Cobra (USA) ・ Evacuare Hard Krome American Classic II (USA) ・ Fender & tank bra Mustang (USA) ・ Arc amortizor spate Baron's (Eibach) USA, pentru incarcatura mai mare decat cea standard. Cate ceva despre motocicleta: Model old school, foarte indragit in State, si extrem de customizabil, pentru care se gasesc nenumarate accesorii si piese aftermarket, atat originale Yamaha, cat si de la majoritatea producatorilor americani de componente. Cred ca mai multe decat pentru orice alt cruiser japonez. Merge asa cum trebuie si se aude asa cum trebuie. Motor racit cu aer, cu tije impingatoare ca si la Harley-Davidson. Anvelope white-wall cu vreo 3.000 km parcursi pana acum. Bateria este noua, Varta. De cand am adus-o din State, in 2007, motocicleta este vehiculul meu de fiecare zi, atat cat tine sezonul. Nu am tinut-o de plimbari ocazionale sau de duminica. A sosit cu 4.500 de mile la bord. Pastrez inca actele cu care a venit de acolo. Merg zilnic cu ea la job si inapoi, si tot cu ea ma duc peste tot unde am nevoie. Are cuplu imens, trage bine in orice treapta de viteza. Are un motor relaxat, nu de turatii mari, ceea ce favorizeza o uzura redusa si automat cheltuieli reduse. Practic are nevoie de un schimb de ulei la inceput de sezon, si de verificat celelalte lichide, atat. Consumul normal combinat este intre 5 si 6 litri/100 km, depinde de regimul in care se merge. Se da impreuna cu saua pasagerului si suportul de coburi, cu care apare in poze. Vreau sa o dau deoarece am pus ochii pe un Harley din '72. (Yup, I'm an old school guy...) Daca nu reusesc sa-l prind, as accepta un schimb cu Yamaha Midnight Star XVS1300. Pret de vanzare: 6.000 euro. Pentru schimb prefer sa o dau fara diferente sau alte combinatii. Fotografiile sunt recente, exceptand-o pe cea "in natura" care e din 2013. Poate fi vazuta in show-room la Dual Motors in Pipera. Contact: 0726.560.908 - Daniel. sau pe PM.
  3. dooku

    XV 1700

    Salut, daca mai ai nevoie, pot sa-ti dau unul de XV1600. Teoretic, in afara de mica diferenta de capacitate, nu ar trebui sa fie alte diferente notabile.
  4. Oameni buni, haideti sa lamuresc si problema in cauza, ca sa nu lase loc de interpretari de tot felul. Nefericita aia de asigurare expirase doar cu o saptamana inainte. Nu stiu de ce, dar eram convins ca expira unedva pe la sfarsitul lunii. Vina este in totalitate a mea ca nu am verificat. Dar, apropo de asta, nu stiu pe nimeni care sa verifice tot timpul cate zile i-au mai ramas din asigurare... Altfel, nu sunt genul care umbla fara acte sau cu actele in neregula. La fel de adevarat insa, si nea sapca putea sa-mi dea doar un avertisment, asa cum i-am propus, urmand sa-mi rezolv problema la intoarcerea acasa. Tipul a pomenit la un moment dat si de "cat merita motorul asta, o merita vreo doua sute?"... intr-un mod ambiguu si parand ca se refera la costul asigurarii. Mi-am dat seama insa ca nu vorbea despre RCA ci despre cam cat ar merita domnia sa ca sa inchida ochii. Eu spaga nu mai dau de foarte multa vreme si incurajez pe oricine sa faca la fel. Chestie pe care i-am si zis-o omului, direct, vazand ca e "intransigent". Asa ca in loc de un avertisment, s-a lasat cu o amenda. Nu-i bai, am fost a doua zi, am platit-o si gata. Repet, vina e in totalitate a mea ca nu am mai verificat data de expirare a asigurarii, deci nu merita sa se supere nimeni cu nimeni pe topicul asta. Viata este mult prea scurta ca sa merite sa ne suparam pentru toate micile rahaturi pe care ni le fac unii sau se intampla pur si simplu. Shit happens! Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi, sa avem benzina din belsug si sa calarim pe toate drumurile patriei si in afara ei, ca sa ne bucuram de privelisti frumoase si de oamenii pe care-i intalnim. Asfalt uscat tuturor si amintiri cat mai frumoase din sezonul asta care s-a cam incheiat. Si bafta maxima!
  5. Multumim. Chiar ne consideram privilegiati. Si atunci cand avem ocazia - ca acum - ne bucuram de fiecare clipa si de fiecare kilometru parcurs.
  6. Dincolo de episodul cu Los Rurales, drumul a fost o incantare motociclistica. Succesiuni de curbe parca fara sfarsit, locuri cu adevarat frumoase si autentice, oameni prietenosi care ne salutau in mers... O zi prea scurta, as zice. As recomanda o astfel de tura oricui doreste sa mai lase deoparte cele zilnice de pe la job, sau alte cele. Multumesc, Lancelot!
  7. dooku

    xvs1300 vs vtx1300

    @Maco Nu te lasa "inspaimantat" de nimic. Incearca sa calaresti ambele modele macar cativa km, ca sa vezi care ti se pare mai potrivit, mai confortabil, etc. Si unul si celalat sunt motoare fiabile, frumoase si iti vor aduce mari satisfactii in momentul in care vei alege unul. Pana la urma e vorba si de gust nu numai de tehnologie.
  8. Raider all the way! Fury - fara rautate - mi se pare lipsit de personalitate si parca neterminat / nefinisat. Ideea era probabil sa fie un soi de chopper "de serie", insa din pacate a iesit o strutzo-camila, ciudata ca forma, si nu tocmai aratoasa. Ma rog, pana la urma e o chestie de gust, insa si eu as opta pentru Star, de departe cele mai frumoase cruisere japoneze.
  9. dooku

    xvs1300 vs vtx1300

    Durata de exploatare a curelei este de 80 - 90.000 km, conform manualului mobrei mele (Yamaha XV1600). De altfel, o curea este construita din carbon armat cu kevlar, este mult mai ieftin de schimbat decat cardanul (cam 150 - 200$). Deci, pare sa prezinte ceva mai multe avantaje decat cardanul. Sincer, as pune pe primul loc transmisia pe curea, dupa care ar veni cardanul si lantul. Oricum, incearca sa vezi cam cat costa un kit de cardan de schimb...
  10. dooku

    xvs1300 vs vtx1300

    XVS-ul imi place cum arata dar ma sperie transmisia pe curea, la vtx ma incanta cardanul Man, cu tot respectul, ce este atat de inspaimantator la curea si incantator la cardan? Iar pozitia pe un cruiser... e practic tot aia, difera doar saua care poate fi mai confortabila sau mai putin. Oricum, ideea ar fi pana la urma sa calaresti cele doua modele care-ti fac cu ochiul, macar cativa km. Pentru ca orice parere este pana la urma subiectiva. Iar diferenta intre cele diua sitsme de transmisie... come on! Amandoua isi fac la fel de bine treaba in orice conditii. Oricum, succes in alegere, indiferent pentru care model vei opta. Bafta maxima si asfalt uscat!
  11. Stryker este de fapt un cadru de Raider cu motor de V-Star de 1300... O combinatie interesanta. Nea Pisica ala de la Yamaha care sustine ca Starurile nu se pot inmatricula in RO, era sau beat sau avea prea multa "iarba" la bord. Si n-ar trebui sa mai lucreze acolo! Si eu am un Star adus din USA, care nu a avut nici o problema la inmatriculare. Iar multe altele zburda vesele pe soselele patriei. Inclusiv un Stratoliner inmatriculat pe Bucuresti, pe care l-am vazut in garajul cuiva cu ceva zile in urma.
  12. Salut. Ia legatura cu reprezentanta Yamaha, ei pot sa-ti aduca orice model din gama Star. Dar ce model iti doresti si nu gasesti aici?
  13. Vin si eu sa intaresc spusele lui Lancelot: excelenta tura! Natura din prag de iarna, oamenii intalniti, frumusetea traseului, toate raman imagini de "remember" pentru perioada de ianctivitate care se apropie. Apropos de tzuica aia de la Cornu: frate, e monumentala!! One of the best ever! Partea misto a fost ca los federales pandeau exact la iesirea in DN1. Am trecut pe langa ei, i-am salutat scurt, si am facut stanga, spre Bucuresti. Bine ca nu aveau chef de vorba, ar fi fost greu de explicat frumusetea tzuicii de mai devreme... M-am intors pe A3, 130-140 km/h, soseaua impecabila, pustie, perfect pentru lasat liberi calutii de sub mine. Am ajuns acasa cu mainile inghetate pe ghidon, dar cu un ranjet maretz pe toata moaca. Multzam inca o data Lancelot!
  14. dooku

    Yamaha Dragstar

    Drag Star de 1100, Classic, cu aripi de la Baron's, probabil si wide-bar tot de acolo, dar un model mai vechi ca nu mai e in oferta.Evacuarea pare sa fie LA Choppers, tot un model mai vechi, de asemenea nu mai e in oferta. Dar, de acord cu voi, omul nu prea stie ce vinde...
×
×
  • Creează nouă...