Sari la conținut

dumitru

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dumitru

  1. Multam! Mai scumpute pe afara ...plus transport...mai caut prin tara poate am noroc!!
  2. Buna seara, Are cineva cunostinta de un 4tx/96 in curs de dezmembrare?!Am nevoie de carena in care sunt incastrate farurile,tot ansamblul de fapt,mai putin carenele laterale.Sau poate ma indrumati catre firme specializate in dezmembrari. Multumesc anticipat!
  3. Buna seara , Domnilor posesori de TDM dati-mi o mana de ajutor.. .Am nevoie de o carena fata stanga pentru TDM-ul meu de 850 (an 96 , 4TX).Daca cunoasteti pe cineva care se ocupa cu dezmembrari sau ma puteti indruma catre un comerciant as ramane dator .Multumesc .
  4. Salut , Nici eu nu stiu prea multe si ce stiu am aflat de pe site-ul celor de la Brembo care iti face o recomadare in functie de model . pe mine m-au incurcat diversi care vand asa ceva si fiecare mi-a recomandat altceva probabil fiecare ce are pe stoc Din ce imi dau eu seama acele CC sunt organice . Multam frumos
  5. Salutare baieti, Dati-mi o mana de ajutor cu ceva sfaturi despre unele achizitii pe care vreau sa le fac . 1. Vreau sa imi schimb placutele de frana ,spate- fata,si dupa ceva cautari pe la diverse magazine on-line nu au reusit decat sa ma incurce si mai tare . As vrea sa pun Brembo sinterizate fata,spate -recomandarea lor este CC ptr fata(carbon ceramic ) si SP(sinterizate ) ptr spate . 2.Si cauciucurilor le-a cam venit randul ma gandeam la Michellin Pilot road 2 .. daca aveti alte recomadari oricare ar fi ele .am gasit cauciucurile pe anvelopemoto.eu daca sti ceva de ei (seriosi sau un ) as aprecia. Nu ma prea pricep , informatiile sunt cam contradictorii vizavi de placute si un sfat pertinent ar foarte apreciat . Multumesc si astept opiniile voastre
  6. La 4TX au schimbat carburatoarele din 1999, intre 1996 si 1998 sunt la fel. Nu stiu daca exista alte modificari in motor care sa fie afectate de carburatoare (axe cu came, supape) - dar nu cred. Oricum, daca s-a schimbat motorul, ar trebui sa monteze carburatoarele cu care a venit motorul cel nou. Actionarea acceleratiei este similara (daca nu identica) la ambele generatii (96-98 si 99-01). La motocicletele din generatia asta carburatoarele NU se deregleaza singure (nici la Uraluri nu se mai intampla asta, cred). Daca nu merge bine inseamna ca ceva nu e reglat corect de la inceput. Distributia e bine pusa la punct ? http://ambulantamoto.blogspot.com Salutare , O iau in ordine : da, este cam mult dar manopera presupune aproape 2 ore !!??costa 70 ron pe ora si uite asa sa facut de 200 ron;daca mergea bine crezi ca mai comentam ceva ?! Sunt singurii din oras autorizati cu un service pus la punct, unde sa te duci ?! Eu nu ma pricep mai deloc ,chestii de baza doar ,( dar incet incet invat, sper sa ma tina bugetul) este si motivul ptr care nu am dus motocicleta decat la un singur om , acelasi service . Vizavi de distributie nu stiu ce sa zic dar simptomele parca prea te duc cu gandul la carburatie ...in orice caz ii voi spune si de asta mecanicului cand ma duc sa o iau .. peste jumatate de ora La prima iesire dupa montarea noului motor (cu carburatoarele vechi) abia a pornit si asta dupa ce a bubuit de s-a speriat juma de sat. Multam de sfaturi va tin la curent .
  7. Salutare la TDM-isti si nu numai, Baietii cu state vechi pe TDM ajutati-ma cu ceva sfaturi . Am un TDM din 96 caruia i-am schimbat motorul ( scapata fara ulei ... in nici 2000 de km de la schimb) cu unul din ' 97. toate bune si frumoase numai ca mecanicul nu i-a schimbat si carburatoarele lasandu-le pe cele vechi ptr ca i-a venit lui mai bine asa urmata de o explicatie pe care nu am inteles-o, cum ca cele noi ar avea ceva in plus si nu se mai potriveste ceva de la acceleratie Consecinta : dupa nici 150 de km se deregleaza si nu mai merge in 2000-3300 de ture nici sa te inchini la ea, scutura da in nas . La mecanic imi regleaza carburatoarele le curata platesc 220 ron si ... pe TDM ..daca poti . Dupa inca 200 de km se repeta figura cu mentiunea ca in cei 200 de km nu are putere ,trebuie sa retrogradez , scutura daca sunt in a 4 si am 80-90 km , lucruri pe care nu le facea , un chin sa mergi cu ea mail ales prin oras .. Am dus-o din nou si imi explica ca se va risca sa puna carburatorul cel nou cel vare a venit odata cu motorul schimbat . Motorul nou este mai tanar (97- 98 cred ) si se pare ca are ceva in plus , nu a stiut mecanicul sa imi explice pe o limba de inteles cat de cat ce are mai nou , de ce samd. Astept cu sfaturi solutii eventual sugestii ptr domnul mecanic .. Multam si asfalt uscat .
  8. Neata baieti , multam frumos de ajutor mi-ati luat o mare piatra de pe inima caci am gasit motorul destul de greu si il cumpar cu tot restul motocicletei si este destul de piperat . Multam si asfalt uscat!
  9. u Salutare , poate ma ajuti si pe mine cu urmatoarea problema :am un TDM 850 4 TX din 96 caruia i-am stricat motorul ...a se citi calat... .In fine am gasit un motor ptr inlocuire dar are an de fabricatie 2000 si tare nu as vrea sa il cumpar si sa nu se potriveasca . poti sa imi spui daca pot sa il montez pe cadrul meu sau daca sunt diferente intre ele... multam si raman dator ptr orice sfat sau informatie
×
×
  • Creează nouă...