Sari la conținut

tibirec

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Motocicleta
    Triumph Tiger 800, KTM 350 EXCF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CB500, XL650V, FZ1 Fazer

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tibirec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am gasit, da. Am inversat piesa de legatura dintre bara handguardurilor si colier. Pe cea din stanga am pus-o in dreapta si invers. Astfel prinderea a coborat mai jos pe ghidon si nu mai interactioneaza cu buretele sau cu tija lui.
  2. A montat cineva handguarduri aluminiu KTM pe ghidon Renthal Twinwall? Imi cam da cu virgula din cauza grosimii ghidonului si a unghiului unde vine prinderea handguardului. Vezi ca vinde un tip din Cugir ventilatoare SPAL. Il gasesti pe OLX. Eu am luat de la el cu aproximativ 250 lei anul trecut.
  3. Salutare! Am cateva intrebari referitoare la transportul motocicletelor: - Cine e responsabil de incarcarea motocicletei in duba: transportatorul integral, sau trebuie neaparat sa-l ajute cineva la locul de preluare? - In caz ca esti pus in fata faptului ca nu are cine sa te ajute, incerci sa o incarci singur si o dai pe jos, cine plateste pagubele? Multumesc! Intreb pentru un prieten.
  4. Salutare! Am cateva intrebari referitoare la transportul motocicletelor: - Cine e responsabil de incarcarea motocicletei in duba: transportatorul integral, sau trebuie neaparat sa-l ajute cineva la locul de preluare? - In caz ca esti pus in fata faptului ca nu are cine sa te ajute, incerci sa o incarci singur si o dai pe jos, cine plateste pagubele? Multumesc! Intreb pentru un prieten.
  5. Cristi, cand mai pleci? Are de adus un prieten o mobra de la Stuttgart si o vrea repede.
  6. Sunt unul dintre cei 6 clienti de saptamana trecuta. Cristi mi-a livrat Tigerul direct in curte la RAR Galati cu jumatate de ora inainte de a fi programata. Cu o saptamana inainte fusese la neamt sa o verifice si sa dea avansul. La receptie am constatat ca imi depasea asteptarile, o verificase foarte bine si nu am avut nici o surpriza. Multumesc Arm Logistic - Cristi Nazarov!
  7. La Transalp periodic se regleaza si jocul la supape. Ai facut si asta? La mine s-a schimbat mersul in bine, ba chiar si consumul a scazut.
  8. Eu am avut o lovitura puternica la noada in 2009 (cazut cu fundul intr-un bolovan la parapanta), prin 2010 mi-a trecut, dar acum dupa 2 iesiri cu șeaua modificata durerile au reaparut. Decat sa ma las de stat pe sea, prefer sa o schimb. Nici de parapanta nu m-am lasat.
  9. Doreste cineva o șea modificata la Dan din Timisoara? Am primit-o acum 2 saptamani si am iesit de 2 ori de atunci, dar nu ma pot obisnui cu seaua modificata. Niste probleme medicale vechi si netratate au revenit si datorita lor imi e mai bine cu varianta nemodificata. Seaua e de pe motocicleta personala Transalp 650 din 2006. M-a costat 460 lei modificarea (nu pun si curierul la socoteala), trimit poze pe mail daca e curios cineva. A latit-o la ambele posturi, a pus spuma confort, a creat volum despartitor, a pus antiderapant la sezut pilot si pasager, a mai inaltat-o in partea din fata la rezervor. Pun mai jos link cu o poza in starea ei actuala: https://www.dropbox.com/sc/eseg70sc9i47811/AAC-4MdUVUDTtqGxUfYUITlaa
  10. Eu am schimbat in acelasi timp galeria cu una fara catalizator, toba - BOS Exhausts, filtru sport K&N si am dat cateva gauri (cu o freza pentru senzori de parcare) in capacul filtrului de aer. Gaurile le-am dat exact in dreptul elementelor filtrante. De atunci Transalpul meu 650 parca este alta motocicleta. Consumul - daca ii dai in gura tare ajunge si la 7 l/100km. La mers normal consuma in jur de 5l/100km.
  11. Pe site la Motul de exemplu gasesti o pagina unde selectezi motocicleta ta si iti da toate uleiurile lor compatibile cu ea: https://www.motul.com/ro/en/products/recommendation Primul pe lista este Motul 7100 - 10W40
  12. https://www.facebook.com/ARM.Logistics/?fref=ts ARM Logistics sunt ok.
  13. Tu crezi ca e vorba de lene? Ti se pare normal sa pui mana dupa ce un meserias si-a incheiat treaba "cu succes", ba a si primit pretul cerut? Nu mai spun ca are exact aceiasi motocicleta ca a noastra, deci trebuia sa se potriveasca 100%....
  14. Nu toate sunt asa, al meu e stramb. Acel pinten trebuia sa fie langa bascula, nu sa bata cu varful lui in partea de dedesubt a basculei. Si apropo, l-am primit doar cu ax, fara arc. Trebuia macar sa-l sun si sa-l intreb ce e de facut. Sa nu comparam produsele Heavy Duties cu cricul de la Flavius. Am si de la ei ceva si s-a potrivit perfect, plus ca sunt lucrate si vopsite impecabil.
×
×
  • Creează nouă...