Sari la conținut

matyasandrei

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de matyasandrei

  1. Cu intarziere , sper sa ajute , mai jos sunt detaliile de pe radiocasetofonul meu de pe un r1100rt din 1999. Clarion PU-9203A serial no:286-6841-01 0019496
  2. Are cineva de vanzare ( sau idee unde sa gasesc ) un sissy bar cu quick release pentru XV1900 roadliner. nu gasesc doar fara quick release si pe bucati mi se pare cam mult 600$+ in functie de site-uri.
  3. Multumesc @Silver Arrow de subliniat DETINATOR nu detonator -Da abs-ul functioneaza dar nu l-am pus ca un + , nu consider ca nu este un criteriu, da este un element de siguranta care poate fi luat in considerare dar motociclismul nu este chiar cea mai sigura pasiune. Repet am expus lucrurile importante pentru mine si gradul meu de utilizare al motocicletei , clar alte personae au alt grad de utilizare si automat alte nevoi .
  4. sunt detonator de RT de 3 ani de zile, si cateva puncte care pentru MINE conteaza: + parbrizul si carenele ofera o protective atat la corp cat si la picioare(genunchi) cu exceptia gleznelor + eu am 1.88 inaltime si am gasit o pozitie buna a seii (care este reglabila) am ajuns sa iubesc acest moto pentru faptul ca nu obosesc cum o faceam pe altele si este ideala pentru 2 pasageri am avut un Marauder800, Transalp 750 un moto fantastic. + coburile si top-case incapatoare + manevrabila la dimensiunile care le are si un cuplu bun la turatii mici cateva minusuri: - gabaritul cam mare in cazul in care circul in oras - design , pot spune ca nu este printer cele mai aspectuase (din punctual meu de vedere) depinde daca o iei pentru look sau alt ceva - cutia este cam badarana iar poate unii vad motorul boxer cam monoton, depinde din nou ce cautati - lumina farului cam anemica Ar fi mai multe dar o sa ma rezum la atat , nu fiti rautaciosi acestea sunt lucruri care pentru mine conteaza eventual cateva pareri despre CBF600 tin sa precizez ca nu am condus. am RT-ul de la 98000km acum e undeva pe la 118000km si nu am avut problem cu el decand este in posesia mea, am auzit ca incalzirea in mansoane este super, al meu nu are. Acum nu mai imi amintesc altele, sper ca am fost de ajutor.
  5. valorile 12,3v - 12,5v , becurile nu scad in intensitate dupa aceste incercari , in momentul cand incepe sa invarta nu se aude nici o dificultate sau intrerupere
  6. Salutare, am de un an de zile o motocicleta BMW r1100rt cu 110000km, am facut la inceputul lui mai urmatoarele schimburi: ulei+filter+bujii+baterie gel+ placate frana. de vre-o 2 saptamani am inceput sa am urmatorul simtom la moto: cand nu pornesc motocicleta mai mult de 2 zile nu mai porneste decat foarte greu, se aude releul de fiecare data (click-ul Acela specific) dar atat, motorul nu intoarce, singurul mod de a porni motocicleta este sa insist, apas de mai multe ori butonul de pornire,iau si pun din nou contactul, iar apas butonul de pornire de cateva ori, pana cand incepe sa intoarca. inainte de a face aceste figuri nu reuseam sa o pornesc decat la a 2-a incercare de fiecare data. Am verificat bujiile sunt ok, bacteria are curentul si amperajul ok iar contactele de la baterie si borne sunt curate. A intalnit cineva asta la motocicleta, aveti vre-un sfat ce ar putea sa fie? si ce as putea sa fac?
  7. Salut, nu am mai investigat inlocuirea incuietorii la top case si side case-uri (nu am mai avut timp si am preferat sa ma bucur de plimbari). » Post actualizat in 23 Jun 2016 10:04 salut pufuletz, Parerea mea este urmatoarea despre r1100rt pe care il detin, nu este un moto pentru oras sau naveta scurta, in Tm se incalzeste destul de mult la semafoare, printer masini nu prea reusesc mai ales daca nu demontez side-casurile, manevrabilitatea este ok pentru un moto de aceste dimensiuni. Legat de problem al meu are 108000 km reali/falsi nu stiu , am moto de la 102000 km si n-am avut probleme , sunt niste moto care cu putina grija pot duce mult (in momentul achizitiei depinde si de noroc) , cutia mi se pare putin greoaie ( in sensul ca ii lipseste putina finete) . Poate unii au sa comenteze dar aceasta este parerea mea dupa un an de condus 1100rt » Post actualizat in 23 Jun 2016 10:06 era sa uit ! farul nu este cel mai stralucit pe 1100rt , se mai pot adauga niste proiectoare, xenon, dar nu sunt cea mai fericita alegere , nu ma pot exprima in ce masura au imbunatatin farul la 1150rt.
  8. Salut , de 2 luni sunt posesorul unui bmw r1100rt si am mostenit aceasi problema , nu am prea cautat sotutii deoarece timpul nu mi-a permis si cand am avut timp am preferat sa profit de vremea buna. Acum ca vine vremea hibernarii incet ,incet as vrea sa ma apuc si sa mai repar una alta, pentru a nu inventa roata de mai multe ori , a aprofundat cineva problema? Skywalker ai primit vre-un raspuns ? sau te-ai apucat de facut ceva? Ms.
  9. Salut, Am atasat o poza a releului si documentul pdf cum sa masurati curentii si amperajele pt a vedea daca acesta functioneaza correct. Simtomul era ca desi bateria era incarcata motocicleta nu pornea doar cu ajutorul redresorului, dupa eliminarea releului am facut o punte si am trecut cablurile pe direct , acum functioneaza perfect de 2 ani de zile. Daca descarcati schema electrica de la Suzuki intruder Volusia o sa vedeti ca este la fel doar ca releul nu a mai fost montat. Optiunea era sa cumpar unul de pe e-bay (~40$) dar am renuntat. Hard_To_Start_Marauder_VZ800.pdf
  10. Salut, raspund cu intarziere, am si eu un marauder de aproximativ 4 ani,nu am avut problem cu el pana acum, doar cu un releu pe care l-am eliminat in urma unor verificari pe internet si in urma unor tutorial gasite tot pe internet (motocicleta nu mai pornea doar cu redresorul ) , asta s-a intamplat acum vre-o 2 ani de atunci nici o problema. ulei folosesc 10w40 4T Castrol de cand am motocicleta , se comporta bine si nu am de gand sa schimb (am facut aproximativ 20000 de km de la cumparare) si nu am avut problem majore pana acum, doar cea cu pornirea. @crysandcrys felicitari, sa-l folosesti sanatos si fara incidente.
  11. Suzuki VZ800 Marauder Pret 3900 E negociabil motocicleta este intr-o stare excelenta , tinuta in garaj, consumabile schimbate si pregatita de sezon. Se vinde cu tobe originale + un set de tobe vance & hines cruzers cu un sunet de exceptie acestea fiind in momentul de fata echipate pe motocicleta(vizibile in foto 5).Suportul pentru piciorul drept este putin ruginit(vizibil in ultima poza). Mai multe detalii pe e-mail sau forum.
  12. Da,se comporta bine si pe uscat si pe ud nimic de reprosat pana acum.
  13. Multumesc pentru primirea calduroasa,sper sa ne vedem pe sosele dupa ce vine putina vreme mai buna.
  14. Salutare..Andrei din Simeria 26 ani si de anul trecut fericitul posesor al urmatoarei jucarii Suzuki VZ800 Marauder.
  15. As fi interesat de sissy-bar si eventual tobe. Niste poze si un pret se poate?
  16. de tutoriale (dar e usor sa strici un lucru bun adica tobele originale si apoi sa constat ca nu-i chiar ce voiam) voiam sa stiu acest mic detaliu cu revizia modificarea care vreau sa o fac este doar pentru sunet nimic mai mult (aspectul si sunetul cred ca-i esential pentru categoria chopper/cruiser). ms mult de raspuns
  17. Pentru toti posesorii de Suzuki Marauder si nu numai cer si eu cateva pareri: 1) a modificat cineva tobele stock de pe marauder in special ? daca da,cam ce modificari i-ati adus tobei(gauri la final,site scoase etc) si cat de zgomotoase au devenit? 2) Este modificarea tobelor originale o solutie,in sensul daca ma voi duce la revizia tehnica ar fi vre-o problema?(daca da as prefera atunci sa cumpar alte tobe decat sa le modific pe cele originale. 3) Am pe cineva in SUA am vazut tobe Vance & Hines 370$ - m-am interesat:livrare gratuita pe teritoriul SUA + transport 80$ + vama si ce o mai fi as ajunge undeva pe la 500-600$ s-ar putea fabrica la noi custom sub sau aproape de acest pret? Astept ceva sugestii si pareri... Mentionez ca am un Suzuki Vz800 Marauder din 1999 revin si cu ceva poze
×
×
  • Creează nouă...