Sari la conținut

skywallker

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    Kawasaki Gpz

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda 900 CBR Streetfighter

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

skywallker's Achievements

  1. E o moto foarte bună pt. un incepator. Dețin 300l și o folosesc doar pt off-road. Din păcate locuiesc în Timisoara iar pana ajung la un off de munte trebuie sa parcurg aprox 100 km dus și 100km. intors. Pe on-road nu prea are putere dar te descurci. Nu vei putea depăși din scurt, viteza maxima măsurată cu gps e de 110km/h. Pe bord 120 aprox...în oraș e foarte manevrabila și suficient de agila dar vei termina cauciucurile destul de repede .. probabil 5-6000 km. Pe off-road însă e alta treaba. Merge foarte bine iar unui începător ii iartă multe greșeli. Am cumparat-o fiicei mele care acum da pentru A2. Ambreiaj ușor, moale. Frâne suficiente pentru ce poate motocicleta dar puțin tari. Pt off-road sun suficiente. Centru de greutate puțin sus.. ca e dualsport. Consum mic .. 2.7 consum în tura de 300 km ( 200 on și 100 off-road) interval de mentenanță lung .. 11000 km sau un an. Pt off-road ii trebuie scut, handguarg. Poți sa o transformi în super moto dacă vrei doar on-road.
  2. Eneos.. la ce te referi ca inițiatorul e la nivel de fantezie?!?!? Ca nu înțeleg ce ai vrea sa zici... ca e imposibil sa faci asta? Eu am întrebat dacă știe careva concret.. a făcut cineva pe 300l? Dacă cunoașteți va rog informati-ne. Povesti în jurul subiectului ca AX, foi, etriere știu și eu ... nu sunt la primul motor.. :))
  3. Salutare tuturor, Pe limba unui începător, cum alegem rotile pt. Supermoto?!?! Am un crf 300l și doresc sa-i iau o pereche de roti supermoto.. ce trebuie sa caut? Știm ca pe 17 .. dar la AX? Disc ? Etrier cum cauți? Ce dimensiuni , distante, mărimi.. ?!?! Ce trebuie urmărit? Mai ales dacă sunt second-hand.. de noi e simplu.. cauți după motor și 1000 euro mai târziu le ai.. dar când ĺe cauți second-hand la ce trebuie sa fi atent?
  4. Salut. Are cineva idee ce releu de incarcare ar fi compatibil cu majesty 250 din 2000? Al meu cand încarcă cand nu... măsurat 1ncqrca 14 cu becul aprins dar are scurte căderi la 8-9 volti. Ma gandesc ca releul e pe duca. Unul original este 5-600 lei... vreau un china bunicel. 70-100 lei... stie cineva? Sau are cineva? » Post actualizat in 15 Apr 2018 16:18 Salut. Are cineva idee ce releu de incarcare ar fi compatibil cu majesty 250 din 2000? Al meu cand încarcă cand nu... măsurat 1ncqrca 14 cu becul aprins dar are scurte căderi la 8-9 volti. Ma gandesc ca releul e pe duca. Unul original este 5-600 lei... vreau un china bunicel. 70-100 lei... stie cineva? Sau are cineva?
  5. Salut. Am schimbat rurmentii de la jug si am schimbat uleiul si semeringurile de la furca pentru ca suspensia scutura tare iar la direcrie aveam rurmentii uzati si cand ma bagam printre masini la viteza mica nu puteam controla usor directia. Erau urme in cosul de la rurmentul de jos. Dupa toate astea am senzatia ca inca supravireaza. E asa geometria la el sau am probleme de la cauciucuri? Marimile sunt ok dar sunt producatori diferiti cu profile diferite.
  6. Are 22 mm. Încă e cartea spune minim 21. Dar nu se tureaza în gol.. nu se tureaza motorul repede. Parca nu are putere. Ma gândesc ca la 20 de căluți ar trebui sa fie suficient de sprinten.
  7. Am încercată comand de la ei direct. Se pare ca nu trimit în România. Are careva vreo soluție? S-a mai lovit cineva de acestvlucru? » Post actualizat in 23 Aug 2017 15:44Am pus role de RMS de 11.5 gr noi. Mie mi se pare ca totuși al meu nu are putere și îmi consuma 4.5 l/100km. Din ce am citit aici e cam mult. Filtrul l-am curățat și uns. Mai mult de 120 km/h nu merge farce ok. Asa scrie și în carte. Mi se pare ca motorul se tureaza cam greu. Dar poate asa trebuie sa meargă. Nu am mai condus scooter de 250. Numai motociclete mari și un aprillia de 50. Ala mi se pare ca avea un start mai bun la semafor. Pleca ca din pușcă. As fi curios sa ghidonez unu de 250 pus la punct sa pot face o comparatie. Bujie cu iridium ar ajuta?
  8. Am desfăcut variatorul. Ferodoul de pe ambreiaj arata bine. Oala nu e deloc uzata. Rolele în schimb sunt cam diforme. Au greutate de 12 gr. Cântărit pe cantarul de bucătărie care nu stie decât gram întreg. Posibil sa fie de 11,5 gr. Ma gândesc sa pun role dr. Pulley pentru ca mi se pare demarajul cam leneș. Eu nu am mai condus motor de 250. Probabil asa e demarajul. Am condus numai motoare mari. Ce greutate recomanzi? 90% din timp merg prin oraș. Afara prea puțin. Din cate am înțeles greutate mica = demaraj rapid. Si cam asta vreau in oras.Sau????? » Post actualizat in 12 Aug 2017 15:10 Apropos... știți cumva de unde se pot lua role dr. Pulley din România?
  9. Salut. Am și eu de azi un mbk skyliner 250. Din cate am înțeles este același lucru cu majesty 250. Este fabricat în Japonia (cred) și tipul e sg042. Nu-l găsesc pe nici unde în magazinele de piese. Ex wemoto sau motomik e. As dori sa știu care sunt consumabilele care trebuie schimbate : tip ulei, tip antigel, filtre (am înțeles ca la ulei nu are ) ulei furca. Este același manual ca la majesty sau e diferit. În actele din Italia apare ca yamaha sg04 var. 1 vers. 3. Dacă are cineva un manual va rog un mail pe octavianlungu@gmail.com. Mulțumesc anticipat » Post actualizat in 07 Aug 2017 17:49 Salutare! Azi am desfăcut capacul la variator. Am găsit oala de la ambreiaj albastrita.E normal sau pot să-mi caut alt ambreiaj? Când plec de pe loc ceva fluiera.Cred ca e cam gata ambreiajul. ... » Post actualizat in 07 Aug 2017 17:53 Salutare! Azi am desfăcut capacul la variator. Am găsit oala de la ambreiaj albastrita.E normal sau pot să-mi caut alt ambreiaj? Când plec de pe loc ceva fluiera.Cred ca e cam gata ambreiajul. ...
  10. Știe careva de aici la honda ce rezistenta are plutitorul de benzina? Vreau sa pun pe transalp un bord universal și nu stiu dacă va funcționa corect indicatorul de nivel..... in cartea bordului este specificat intre 10 și 90 ohm. » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:07 /index.php?/topic/723660-vand-bord-digital-universal/
  11. Salut tuturor!!! Am achiziționat și eu o vacă transalpă 650 din 2005 și are bordul cam spart. Caut și eu un bord pentru ea sa o fac dinou frumoasa și folositoare. Chiar dacă aveți unu defect dar e buna sticla și kilometrajul, ea ar aprecia asta. Din doua fac unu.... 0732113516
×
×
  • Creează nouă...