Sari la conținut

dicati

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dicati

  1. Ahaaaa… ok! Voi face si asta, vedem daca ajung la 20V dupa. Merci! Revin!
  2. Deci cu 11,3, fix si identic pe fiecare dintre cei 3 pini, e clar ca trebuie alt stator. In 5000 rpm, cam 40 si ceva, sub 50
  3. Are cineva idee, cat at trebui sa fie valoare masurata intre cei 3 pini de la stator? Adica masurat exact in mufa care intra in releul de incarcare. In manual nu gasesc valorea voltajului.
  4. Merci. Vad ca pt ios e doar o versiune pro, vreo 90 de lei
  5. Cum e cu lap timmingul pe circuit? Se inchiriaza transpondere, ca pe Adancata? Ce stiti?
  6. Salutare! Luni 7 august plec in urmatorul traseu: 1. Luni seara - Timisoara (eu vin din Bv) 2. Marti Belgrad ( 2.5 ore din Tm) 3. Miercuri Belgrad 4. Joi plecare spre Craiova - traseu clisura Dunarii 5. Vineri plecare spre Bucuresti Desigur, traseul nu este batut in cuie, poate fi ajusatat. Doritori? (detalii in privat)
  7. La rugamintea lu' nenea Adi, sa arunc doua vorbe aici pe forum, desi nu sunt genul, o voi face. Pt ca merita. Acum juma' de ora mi-a adus din Germania un motor (deloc ieftin). Mi se pare in continuare ciudata chestia asta cu mersul pe incredere cap-coada, dar efectiv nu a fost nici cea mai mica problema. Nu stiu daca Adi ar vrea sa spun sau nu asta, dar el a luat (adica achitat integral) motorul de la proprietar din Germania, iar eu i-am dat banii soferului cand a ajuns (si culmea, in fix 22 de ore de cand a incarcat-o din Munchen, adica a doua zi dimineata am aveam deja motorul). Repet, ciudata chestia asta cu increderea, dar in cazul lui Adi, ce pot sa zic...respect! (Adi, pe care nici nu-l cunosc, i-am luat nr de pe forum, am vazut ca avea recomandari bune, apoi am vorbit doar la telefon). Recomand cu toata convingerea!
  8. Salutare! Am si eu o dilema, sper sa ma lamuresc aici pe forum. Am un r1 din 2003 si vreau sa trec pe un r6 2007. Provlema mea este ca r6-le are saua mai sus decat r1? Adica r6 2007 mi-o da ca avand 850 mm inaltime sa, iar r1 meu are cam 820. Ideea e ca nu o sa mai ajung jos deloc deloc. Pe r1 mi-am pus un jit de coborat bascula si am castigat 3 cm. pe r6 daca o cobor o fac cat era r1 initial. Si e nasol (groaznic) la semafor, sau cand ipresc si e inclunata soseaua putin. Vreo idee ce *Ž£|?!]* sa-i fac?
  9. Salutare, am si eu o problema electrica, mi se tot arde faza scurta (am un H4). Am schimbat deja 3 becuri, total diferite, Osram, Phillips vision nustiucum, si mai era ala primul stock, care a venit cu farul (un LSL, luat de pe Louis). Nu inteleg de ce pica doar faza scurta, iar asta la cateva ore de fuctionare (putine). Am verificat statorul (care e nou, apropo), releul, bateria... toate in parametri, incaracare, tot.... Deja ma dispera, nu stiu ce sa-i mai fac. E clar ca e o problema pe partea de electrica, dar unde plm o fi.... any ideea? thanks
×
×
  • Creează nouă...