Sari la conținut

florin_diliul

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florin_diliul

  1. florin_diliul

    Roby Mai Traiesti

    SALUTARE bre !!! am mai incercat sa te sun pe toate numerele tale , ce mai e cu tine , da tu un tel ceva , eu am acelasi numar ! mi-e dor de tine man !!!
  2. din ce in ce mai aproape de ceea ce vrem 1 merci la toata lumea pt colaborare !
  3. MR ROAD dar desenul asta sau reproducerea sata ca nu stiu cum sa ii zic , care a postato kata , facuta alb negru intru-un stil goric , nu crezi ca ...., sau ai putea sa incerci sa vedem cum da ?
  4. VA MULTUMESC TUTUROR , SIMTIM INTRADEVAR CA SANTEM AJUTATI SI INCURAJATI !!!! tin sa precizez ca parerile voastre sant foarte importante , tocmai de aia am postat aici . mai multe idei vor da cu sigurantza un rezultat fff bun ! un artist amator de pe aici a incercat sa mai faca niste skite , incet incet cred ca se va ajunge la un rezultat bun . kestia e ca sambata adica in ultima sambata a fiecarei luni HELLS ANGELS LONDON face cate o petrecere si selecteaza viitoare noi cluburi moto , noi prospecti , etc , la care santem si noi invitati si vrem sa le prezentam si lor siglele care sant pana acum . la sfarsitul saptamanii ce vine se va hotara care sigla va ramane definitiva ! va multumesc mult pt sprijinul acordat si mai astept inca sugestii . merci pt intelegere ! florin
  5. astea sant ! si sant destul de dragutzze , cum am zis in topul preferintelor noastre sant in top .
  6. salutare baetii ! nu sa desumflat nimeni , , dar inaca se lucreaza la proect si se pare ca totul decurge foarte bine ! inca mai asteptam idei , avem cateva propuse kiar si de nea Road care ii multumesc deocamdata pt colaborare si il rog sa fie rabdator pt ca ceea ce a creat el e inca in top . multi dintre motociclistii de aici ii sperie ideea unui MC , asta dupa ce am extras de pe aici de pe forum cateva idei de conduita intr-un MC . dar cine vrea poate si clubul se va face in cel mai scurt timp . deja sant foarte multi din toate regiunile romaniei care stiu ce e un MC si vrem un MC ! multumesc si baetilor din tg mures pt consemnul lor si urarile de bine ceea ce le uram si noi !
  7. si noi care credeam ca santem motociclisti ! (
  8. NU APAREA NICI O MARCA INREGISTRATA IN ANGLIA PANA SAPTAMANA TRECUTA PE NUMELE "dracula mc " DRACULA BIKERS MC E CU TOTUL ALT NUME , PUTEM DISCUTA , SINCER NU VREAU SA INTRAM IN COMFLICT , ORI CE PROBLEMA SE REZOLVA PE CALE AMIABILA ASA CRED . NE MAI AJUTA CINEVA CU EXEMPLE DE SIGLE ? salutate DMW ! nu ne-am mai auzit de un car de vreme , merci pt intelegere ! nu vrem sa face un club concurent , si denumirea nu e batuta in cue ! dar prin aceasta denumire vrem sa ne diferentiem si sa facem o imagine frumoasa romaniei , pe toate planurile . daca cei de la dracula bikers mc au ceva impotriva ii rog sa lase in nr de contact sa putem discuta . legal aici in anglia , nu e nici o problema si nici cele 5 mari MC zona nu au nimic impotriva . merci anticipat !
  9. santem in jur de 30 , salutate alex !
  10. exemple de embleme va rog ! e bine sau nu hotararea e deja luata .
  11. sa discutat cu mc -rile din zona si nimeni nu are nimic impotriva deocamdata ! deja au aparut motociclisti care vor sa ne ajute , vb cu ei pe privat . dar nici o odee nu strica . va multumesc L&R ce parere aveti de aceasta emblema ? este creatia lui ROAD , caruia ii multumesc pt colaborare si mai astept idei !
  12. salutare tuturor ! dorim sa infiintam un MC CLUB de romani in londra . emblema constitue un element foarte important pt imaginea unui club mc , deci , cine ne poate ajuta cu idei , foto , schite , exemple de alte embleme rog sa o faca dupa urmatoarele criterii : - clubul se va numi DRACULA MC - clubul se infiinteaza in anglia / londra -membrii vor fi din toata romania - sigla trebue sa fie simpla dar foarte sugestiva daca nu am acoperit toate cerintele bagati voi ceea ce ar mai fi cazul sa contina !! multumesc anticipat L&R
  13. salutare tuturor NE INTALNIM IN FIECARE SEARA DE VINERI INCEPAND CU 18 PANA TARZIU SI DUMINICA INCEPAND CU ORA 13 PANA NE SATURAM UNII DE ALTII VA ASTEPTAM PE TOTI CEI CARE SANTETI PE 2 ROTI ! RANDURILE CRESC DE LA O SAPTAMANA LA ALTA , VINO SI TU !!!! L&R
  14. iata si pozele nu santem prea multi pt prima intalnire dar se preconizeaza sa vina pt urmatoarea care va fi in cel mai apropiat timp cel putin dublu din cati am fost pana acum . cred ca foarte curand vom infiintzza si un club , asa cum si este normal . iata si pozele nu santem prea multi pt prima intalnire dar se preconizeaza sa vina pt urmatoarea care va fi in cel mai apropiat timp cel putin dublu din cati am fost pana acum . cred ca foarte curand vom infiintzza si un club , asa cum si este normal .
  15. buna seara, ANUNT PENTRU TOTI MOTOCICLISTII ROMANI SI PENTRU TOATE ROMANCELE MOTOCICLISTE DIN u.k. PRIMA INTALNIRE are loc la ACE CAFE de pe North Circular 406!!! DUMINICA, 17 OCTOMBRIE 2006, ORA 13.00 BAFTA LA TOTI si VREME BUNA!!!!
  16. majoritatea santem chopperisti , o sa revin cu poze .
  17. florin_diliul

    Trike-uri!

    rotile nu sant a lui roby , cadrul intradevar a ajuns zilele astea din spania si este a lui . o sa ii pun un motor de 2000cc vw beetle nou noutzz !! cu sigurantzza in cateva luni va fi gata sambata o sa unesc cele doua jumatatzzi , o sa revin cu poze
  18. florin_diliul

    Trike-uri!

    recunoaste cineva prima jumatate a trike-ului?
  19. imi pare rau ca am disparut o perioada , si ma bucur ca se continua topicul pe calea pe care am incercat de la bun inceput sa o implementez . LOVE&RESPECT bafta tuturor!!!!
×
×
  • Creează nouă...