Sari la conținut

Adi_cretzu

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    road_runner2090@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    MiCuL PaRiS
  • Carnet moto din
    primavara
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 650 ML00
  • Numar Moto
    Error 404
  • Club
    cand?

Informații profil

  • Interests
    viata vesnica

Adi_cretzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @adyfikus - multzam pt etrier! primit - montat - aerisit - testat => ok! acum mobra e intreaga... As merge si eu maine la plimbare, doar ca scap la 14;30 de la munca...
  2. Salutare tuturor! Am tot citit pe aici cam ce probleme apar si ce trebuie facut cand scoatem mobra de la naftalina dar nu am vazut nimic spus despre lant! Consider ca e destul de important pe masura pretului (kit)... asa ca va intreb voi(cei cu experienta) ce tretament aplicati lantului, inafara de sters cu motorina si alte improvizatii. Ma refer la spray uri, tratamente cu produse speciale. Intreb ca nu stiu ce sa aleg... Ulei de lant pt. strada sau enduro. Am observat in specificatii ca unele sunt mai lipicioase... altele tin mai bine la apa, mizerie... si mai am o intrebare La sfarsitul sezonului trecut, cand ma intorceam de la cabana Miorita, pe DN1 roata spate s-a infranat. Noroc ca am simtit la timp(oarecum) si nu am luat foc (cum am vazut la un prieten care are tot Pegaso din 2001) am oprit si am desfacut aerisirea de la etrier sa eliberez roata si sa-mi continui drumul. Acum cand sa schimb placutele si sa fac aerisirea am observat ca-mi curge lichid de frana pe la piston. speram ca ies la plimbare azi.... Unde pot gasi garnituri pentru etrier? sau daca are cineva un etrier spate il rog sa imi lase un mesaj pe road_runner2090@yahoo.com sau PM.
  3. ce trist... nu mai exista niciun motociclist in partea asta de bucuresti... sau ma insel?? hai!!! 'revergoram' zona???
  4. Cum am scris mai sus, miercuri la 21;00 eram la Constitutiei... am mai venit cu un tovaras.... si nimeni altcineva.... mai are rost sa intreb pe viitor daca ne vedem? foto:
  5. le-am luat! pai nu e nimic deosebit acolo... doar o parcare mare unde sa ne invartim pe langa moto... m-am gandit ca la cat se vorbeste aici de probleme, ar fi bine sa stam langa ele si sa vorbim... pentru inceput... dupa poate mergem undeva... vedem... stabilim... mai intai sa vedem cat suntem care ne strangem(in timp) si cati suntem pe aici doar pentru a rezolva X probleme...
  6. Salutare! Cum nu am somn in momentul asta, am zis sa pun o intrebare aici, ca nu a fost pusa de ceva timp (daca a fost pusa). Ne vedem si noi (posesori de A.P.650) la o vorba, azi in P-ta Constitutiei? pe la ora 21;00? Sau daca e perea repede, maine... poimaine... ce ziceti?
  7. Daca nu e un doritor inaintea mea, vreau eu cutia, ca un tovaras(nu are cont aici, dar o sa-l cunoasteti cand o sa facem o reuniune de Pegaso ) are o parte din capac topit...
  8. Urraa!... Am baterie!! pana la urma am ales VARTA funstart cu intretinere de 12Ah. Multumesc celor care mi-au oferit un raspuns iar acum caut un redresor.. Am citit pe aici ca cele de la ProCharger sunt ok si optez pt cel de la KRONAUMoto... Daca stiti unul mai bun la raprt calitate/pret, nu ezitati sa-mi spuneti! Dau o bere!(sau mai multe) Bafta!
  9. Salutare Domnilor/Doamnelor/Domnisoarelor!!! dupa ce am schimbat electrolitul in baterie in speranta ca o sa-si revina, se pare ca trebuie sa iau o baterie noua la 'calut'... si cel mai bine zic eu, e sa intreb aici, in coltul nostru unde pot sa-mi dau seama cel mai bine ce baterie se comporta cel mai bine la morul asta. am urmarit o discutie despre achizitionarea unei bateri aici pe forum. Ce am inteles eu de acolo e ca ar trebui sa merg pe VARTA. Am si gasit ceva aici http://www.polmot.ro/varta-funstart/791-acumulator-motocicleta-12v-14ah-varta-514011014-a514-yb14la2.html bateria care am aratat-o mai sus e de 14ah pt ca merg pe ideea sa aibe putin mai multa putere la pornire. acum nu stiu daca si alternatorul ma ajuta cu chestia asta... ... dar merita incercat, zic eu.
  10. La multi ani plini de sanatate si realizari dragi vecini!!! sa ne vedem anul asta sanatosi si voiosi! Apropo, pana la urma cand se tine sedinta?? (daca se mai tine)am citit posturile din anul 2010 - prezent, am vazut prin ce modificari au trecut sedintele, iar acum nu stiu daca se mai tin... unde... cand... (asta daca daca mai primiti noi adepti )
  11. tuturor!!! Va doresc un an nou plin de sanatate si realizari alaturi de cei dragi!! ..siiiii... cat mai putine probleme cu motoreta din dotare! Ieri am terminat de citit toate posturile de anul trecut (am inceput cu pagina 260) si pe langa unele 'trucuri' invatate referitoare la mobra (sper sa raman doar la teorie, nu sa pun si in practica) nu am gasit nimic legat de o intalnire ceva... Pai ce naiba facem?? chiar asa?? avem niste motociclete f frumoase dar pretentioase (cum spuunea un coleg aici) si nu le scoatem in lume, sa le vada poporu'! Asa ca, fiiiind primul post din anul asta, hai sa vorbim si de o intruneala ca prea mult se discuta de probleme tehnice... si uite, ca idee(sparg eu cheata) eu zic sa ne vedem in Sighisoara(in centrul tarii pentru a fi accesibil din toata tara) exista un camping in varful unui deal d-acolo(de unde se vede toata Sighisoara)... acum nu-mi amintesc cun se numeste dar daca ideea ia amploare ma interesez si nu numai. Astept opinii, propuneri, critici si tot ce se mai poate. PS:mai tarziu vreau sa vorbim si de o ieseala in mirificul Bucuresti...
  12. @ BLAGA_OCTAVIAN_84 - Multam! Asta cautam! Multumesc si celorlalti de ajutor, siii... Craciun fericit!
  13. aaaaa..... pai stai asa ca pe nea' 'Pisoi'(Petre)il stiu.... am cartea lui de vizita, l-am intalnit in targ (Vitan) ce mica-i lumea!! dar sincer nu l-am recunoscut... bine, eu ma opream si ma uitam la cursanti, si mai ales la motociclete. Maine il 'deranjez' cu un telefon. Multumesc frumos pentru lamurire! PS: Sper sa nu mai fie cineva cu acelasi 'nume'
  14. Salutare! Tot caut de ceva timp manualul de reparatii pt. A.P. 650 si nu am gasit decat ceva foarte sumar... de 74 de pagini... Adica eu nu am gasi de ex. cat ulei intra in motor.... cat antigel intra tot acolo(nu amestecat cu uleiul, ci separat).... arata cum pot schimba cateva becuri si gata! Ceva mai detaliat nu exista sau nu am cautat suficient???... Pacat ca forumul nu are o fereastra de cautare... era mai simplu... PS:exista o sectiune 'tehnica' adica unde sa se dezbata schite detaliate ale motorului sau ceva genul asta?... mai caut(e destul de mare forum ul)poate gasesc... dar daca stie cineva raspunsul la intrebarile mele, va rog sa ma 'luminati'! ) Multam! siiii..... hai cu primavaraaaa!!!!
×
×
  • Creează nouă...