Sari la conținut

cristi27

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristi27

  1. Ala e spate de F2 din cate stiu eu, la F3 e mai ascutit ca la F4.... Sa o stapanesti sanatos fara accidente !!!
  2. Trebuia sa te inscrii pana acum, legea s-a anuntat de mult ca se aplica... Cauta o scoala de soferi care are examen mai repede de 19 ianuarie. Oricum ai slabe sanse sa gasesti, dar incearca, poate ai noroc !
  3. What`s on my mind ?

  4. Va salut ! Vreau sa cumpar un enduro de 125 cmc, inmatriculat pe TM. Pot sa il trec pe numele meu fara sa imi fac asigurare sau sa fie radiat si sa fie pe numele meu in cartea de identitate ? Nu intentionez sa ies cu el pe drumurile publice pana la primavara. Daca se poate, trebuie sa fac contractul de vanzare-cumparare si sa platesc doar certificatul de autenticitate la RAR ?
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ivhglwQJNgM
  6. Am trecut pe acolo si mi-au spus cativa baieti ca s-a lovit in zona abdomenului, sper ca nu e ceva grav... Insanatosire grabnica si sanatate ii doresc ! Din ce am vazut, motorul era avariat bine.
  7. Vand Jante Anzio de aluminiu pe 15" in 4 prezoane. Sunt zgariate doar pe buza jantei, nu sunt crapate sau sudate. Tel : 0734 716 884 Pret: 170 eruo negociabil Daca nu raspund la telefon, sunt plecat din tara (2-3 zile) dar puteti sa lasati un PM si vorbim cand vin.
  8. Multumesc pentru raspuns ! Multumesc pentru raspuns ! Am 1.83, e suficent de mare. Nu stiu exact ce model este, dar merg sa vad unul saptamana viitoare.
  9. Va salut ! Vreau sa imi cumpar un enduro pentru plimbari mai soft, fiindca sunt incepator. Am gasit un Yamaha DT de 125 la 800 de euro din 2002 si vreau sa alfu niste pareri despre aceasta motocicleta. Ce costuri am pentru intretinerea motocicletei, este fiablia, cam cat ma costa sa o trec pe numele meu ? La un motor de 600, m-a costat 750 de lei si nu cred ca am de gand sa o inmatriculez si asa vreau sa ma dau mai mult pe camp cu ea. Puteti sa imi recomandati si alte enduro sau cross-uri pana in 1000 de euro !
  10. Am fost si eu anul trecut in Thassos, din pacate nu aveam carnet pentru cat.A si am vrut sa inchiriez un ATV si pana la urma nu l-am inchiriat nici pe ala fiindca nu aveam cu cine sa merg. Acum vad ce am pierdut, daca mai merg vreodata am sa inciriez si eu un moto si am sa ma plimb toata ziua. Mi se pare foarte rentabil sa inchiriez un moto si sa vizitezi insula. Si un ATV era doar 30 de euro pe zi, pe cand la noi este 30 de euro pe ora....
×
×
  • Creează nouă...