Jump to content

mariusEL

Membru
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

About mariusEL

 • Rank
  HaiHui

Contact Methods

 • Website URL
  http://vanzatorul.srl@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  pe2ROti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Honda Dominator
 • Numar Moto
  MKE

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki SV 650N, Suzuki SV 650S
 • Interests
  Plimbari luuungi si dese
 1. Pentru ca legislația minunatei noastre tari nu permite asta. Exista un termen de X ani(~10) in care proprietarii au dreptul sa.si recupereze/rascumpere masina. Daca nu se intampla asta, conservele sunt scoase la licitație. De regula doar cele vechi/lovite/ruginite. Cele bune se impart intre "capi". Protocol... masini de serviciu.
 2. momentan nu mi`au sarit in ochi decat 2-3 pesiuni, de-a lungul traseului...din google maps. urmeaza si stabilirea locurilor de innoptat. as vrea sa ramana doar un tur al tarii. cred ca pot renunta si la partea bulgareasca dinspre final. am in plan serbia si muntenegru tot pentru la vara, dar separat de tura asta. oricum... mersi pentru pont.
 3. Propunere traseu Mai/Iunie 2015 (doar o schita) ~ 3200 Km. ~ 11 zile. Dupa cum urmeaza: ziua 1: 270 - https://goo.gl/maps/AOkJu ziua 2: 237 - https://goo.gl/maps/X3DTD ziua 3: 302 - https://goo.gl/maps/2QRQq ziua 4: 320 - https://goo.gl/maps/4bB7f ziua 5: 306 - https://goo.gl/maps/rdSmy ziua 6: 321 - https://goo.gl/maps/lizSv ziua 7: 282 - https://goo.gl/maps/dGDQh ziua 8: 366 - https://goo.gl/maps/uIY3R ziua 9: 322 - https://goo.gl/maps/fC3rM ziua 10: 234 - https://goo.gl/maps/5uo1J ziua 11: 313 - https://goo.gl/maps/nJx24 Sugestiile sunt binevenite.
 4. Se vând următoarele: Suzuki SV650S http://olx.ro/i2/oferta/suzuki-sv-650s-ID2fpEd.html? Geaca Roleff Windtex http://olx.ro/i2/oferta/geaca-moto-roleff-windtex-ID2gfxN.html Set lumini studio foto http://olx.ro/i2/oferta/set-blitzuri-studio-ID2gfNd.html
 5. L.am postat mai sus, acum cateva zile. » Post actualizat in 31 Aug 2014 12:37 Fost-am duși la plimbare. Din cauza timpului nu am făcut decât o parte din traseu. Traseu frumos Luncavita-Nifon. De la Nifon la Horia insa, drumul lasa mult de dorit. Drumul de intoarcere Horia-Macin e usor denivelat, dar se poate merge cu 110. Bacul costa 15 ron.
 6. Duminica, Ora 11 la Rompetrolul din Plantelor?
 7. Tineti-ma la curent daca va hotarati....si care va fi traseul.
 8. Propun un traseu scurt pentru una din zilele urmatoare. https://goo.gl/maps/Yz4JN In functie de doritori, stabilim ziua si ora plecarii. [media][/media]
 9. Vă mulțumesc pentru aprecieri . Sunteți simpatici cu apelativul vostru. Ma bucur ca ne.am simțit bine împreună. Săptămâna aceasta se lasă cu bere, barfa, propuneri de trasee și schimb de poze. Asa e traditia. Va anunt eu ziua ora și locul de întâlnire. Somn usor. » Post actualizat in 11 Aug 2014 17:19 Imagini din prima parte a traseului: http://youtu.be/8708nDbI5UY
 10. Si ne-am intors. Superstitiile lui Robi au dat roade...desi am fugit de ploaia de la munte, ne-a prins una scurta la dunare. Traseul a fost ACESTA Vi-l recomand, daca suportati denivelarile acceptabile.
 11. Ora 9 la petromul de dupa cora Pantelimon
 12. @shumilica: stiu vestita curba. era sa o patesc si eu pe acolo. poate ca ai mai facut drumul, dar nu ai mancat un bors de peste la calarasi @robertofulgos: maestre, de cand te tot astept la o tura. ne vedem dimineata. Exista posibiliatea sa trecem si pe la Black & White Motor Fest de la Lehliu.
 13. Se pare ca vremea nu va tine cu noi. Va ploua cam pe tot traseul de munte. Noi o schimbam. Mergem la calarasi la un bors de peste. Dus întors. Plecare la 9 din petromul de dupa cora Pantelimon. Începătorii sunt bineveniti. Mulțumesc Adi pentru recomandare. Sa stii ca bem si pt tine acum. Ne pare rau ca nu ai putut ajunge.
 14. Avem de toate tipurile...Vitezane, choppere, naked-uri si enduro. Ploi se anunta in zona respectiva doar spre seara. Daca totul merge conform planului, pana seara ajungem uscati acasa.
×
×
 • Create New...