Sari la conținut

mariusEL

Membru
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mariusEL

  1. momentan nu mi`au sarit in ochi decat 2-3 pesiuni, de-a lungul traseului...din google maps. urmeaza si stabilirea locurilor de innoptat. as vrea sa ramana doar un tur al tarii. cred ca pot renunta si la partea bulgareasca dinspre final. am in plan serbia si muntenegru tot pentru la vara, dar separat de tura asta. oricum... mersi pentru pont.
  2. Propunere traseu Mai/Iunie 2015 (doar o schita) ~ 3200 Km. ~ 11 zile. Dupa cum urmeaza: ziua 1: 270 - https://goo.gl/maps/AOkJu ziua 2: 237 - https://goo.gl/maps/X3DTD ziua 3: 302 - https://goo.gl/maps/2QRQq ziua 4: 320 - https://goo.gl/maps/4bB7f ziua 5: 306 - https://goo.gl/maps/rdSmy ziua 6: 321 - https://goo.gl/maps/lizSv ziua 7: 282 - https://goo.gl/maps/dGDQh ziua 8: 366 - https://goo.gl/maps/uIY3R ziua 9: 322 - https://goo.gl/maps/fC3rM ziua 10: 234 - https://goo.gl/maps/5uo1J ziua 11: 313 - https://goo.gl/maps/nJx24 Sugestiile sunt binevenite.
  3. mariusEL

    BURSA LOCALA

    Se vând următoarele: Suzuki SV650S http://olx.ro/i2/oferta/suzuki-sv-650s-ID2fpEd.html? Geaca Roleff Windtex http://olx.ro/i2/oferta/geaca-moto-roleff-windtex-ID2gfxN.html Set lumini studio foto http://olx.ro/i2/oferta/set-blitzuri-studio-ID2gfNd.html
  4. L.am postat mai sus, acum cateva zile. » Post actualizat in 31 Aug 2014 12:37 Fost-am duși la plimbare. Din cauza timpului nu am făcut decât o parte din traseu. Traseu frumos Luncavita-Nifon. De la Nifon la Horia insa, drumul lasa mult de dorit. Drumul de intoarcere Horia-Macin e usor denivelat, dar se poate merge cu 110. Bacul costa 15 ron.
  5. Duminica, Ora 11 la Rompetrolul din Plantelor?
  6. Tineti-ma la curent daca va hotarati....si care va fi traseul.
  7. Propun un traseu scurt pentru una din zilele urmatoare. https://goo.gl/maps/Yz4JN In functie de doritori, stabilim ziua si ora plecarii. [media][/media]
  8. Vă mulțumesc pentru aprecieri . Sunteți simpatici cu apelativul vostru. Ma bucur ca ne.am simțit bine împreună. Săptămâna aceasta se lasă cu bere, barfa, propuneri de trasee și schimb de poze. Asa e traditia. Va anunt eu ziua ora și locul de întâlnire. Somn usor. » Post actualizat in 11 Aug 2014 17:19 Imagini din prima parte a traseului: http://youtu.be/8708nDbI5UY
  9. Si ne-am intors. Superstitiile lui Robi au dat roade...desi am fugit de ploaia de la munte, ne-a prins una scurta la dunare. Traseul a fost ACESTA Vi-l recomand, daca suportati denivelarile acceptabile.
  10. Ora 9 la petromul de dupa cora Pantelimon
  11. @shumilica: stiu vestita curba. era sa o patesc si eu pe acolo. poate ca ai mai facut drumul, dar nu ai mancat un bors de peste la calarasi @robertofulgos: maestre, de cand te tot astept la o tura. ne vedem dimineata. Exista posibiliatea sa trecem si pe la Black & White Motor Fest de la Lehliu.
  12. Se pare ca vremea nu va tine cu noi. Va ploua cam pe tot traseul de munte. Noi o schimbam. Mergem la calarasi la un bors de peste. Dus întors. Plecare la 9 din petromul de dupa cora Pantelimon. Începătorii sunt bineveniti. Mulțumesc Adi pentru recomandare. Sa stii ca bem si pt tine acum. Ne pare rau ca nu ai putut ajunge.
  13. Avem de toate tipurile...Vitezane, choppere, naked-uri si enduro. Ploi se anunta in zona respectiva doar spre seara. Daca totul merge conform planului, pana seara ajungem uscati acasa.
  14. No problem. Viteza noastra de croaziera a fost de fiecare data 100-110km/h. Daca suntem compatibili din punctul asta de vedere, e perfect.
  15. Am mai fost in urma cu maxim 2 luni pe traseul respectiv. Stim zona. Totusi pentru micul dejun la Cabana Veverita si curbele de la Secaria merita sa il refacem. Multumesc.
  16. 80% din traseu a fost facut prima data. In schimb, traseul de maine, a mai fost facut de noi in proportie de 90% cu ceva timp in urma.
  17. Propun o tura scurta, de sambata(09.08.2014), dupa cum urmeaza: https://goo.gl/maps/qYQlg Pe traseu, pe alocuri drumul e putin denivelat si sunt prezente si gropi. Se poate face cu orice tip de moto, dar e putin deranjant pentru vitezane. Intalnirea, cafeaua si plinul la ora 9 la Petrom Miorita. De asemenea va invit sa va alaturati "Trasee Moto" pe Facebook.
  18. Bucuresti - Buzau - Berca e DN si e drumul bun, Berca - Vulcani... asfalt denivelat si cu putine gropi. Vernesti - Hales... asfalt bun spre foarte bun, cu denivelari pe ici pe colo Hales - Popas Magura... drum cu asfalt nou, fara trafic, prin padure, plin de curbe Popas Magura - Gura Bascei...drumul e bun Gura bascei - Slanic - Campina...asfalt bun, cu denivelari pe ici pe colo Sinaia - Babele... primii 5-6km cu asfalt ok putin denivelat...atentie pe curbe la denivelari...restul drumului e ca in palma si peisajul a fost wow pt mine. Drum bun si... incarcati-va bateriile la camere si luati-va carduri de rezerva.
  19. ... continuarea https://www.youtube.com/watch?v=oRy2qMhaGsM
  20. Cateva imagini din prima parte a plimbarii. https://www.youtube.com/watch?v=u0YUd77FOg0
  21. Intr-un final traseul a aratat asa https://goo.gl/maps/n37wy Din traseu de-o zi, l-am facut pe drum, de doua. Sa ne vedem cu bine tura urmatoare. (...si pana atunci... la o BRRC prin Buc.)
  22. Am luat in calcul si varianta cu vulcanii. Dar sa vedem ce spune si majoritatea.
  23. Mai...ce sa zic...se spune ca e nasol cu inundatiile pe acolo, iar capra mea nu stie inca sa inoate. Cu alta ocazie poate ne gasim si la traseul propus de tine.
  24. Traseula București-Buzau-Vălenii de Munte-Ploiești-București Cafeaua, plinul și plecarea pe la 8:00-> 8:30 din benzinaria Mol Sos. Colentina. Bere la SeaWolves, salutam baietii, apoi plimbare pe curbe prin pădure. https://goo.gl/maps/aCzGT
×
×
  • Creează nouă...