Sari la conținut

ADOette

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Hornet S
  • Numar Moto
    B-118-ADO

Vizitatori Recenți Profil

804 citiri profil

ADOette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ADOette

    CUSTOM PAINTING

    Salut, va arat si eu prima tabla aerografiata de mine. Ma pregatesc sa aerografiez o masina cu care as vrea sa particip la un concurs de profil, dar in principiu vreau sa lucrez si pe motociclete. Ce parere aveti? Mai am putin de lucru la ea si voi reveni si cu imaginea finala. » Post actualizat in 02 Mar 2016 22:05 Poate te ajut eu. Ce ai vrea desenat pe rezervor?
  2. Salut, va prezint si eu prima tabla aerografiata de mine. Acum ma pregatesc pentru o masina, dar vreau sa aerografiez si motociclete. Ce parere aveti?
  3. Arta, aerografie, custom painting.

  4. Vand cizme enduro O'Neal Racing Women's Element Boots, noi, marime 5 si casca enduro Fly Racing Kinetic Inversion, marime S, la fel de noua, comandate din state. Azi am primit pachetul si nu-mi vin marimile.... De aici le-am luat: Cizmele : http://www.motorcycle-superstore.com/2/7/14/39335/ITEM/ONeal-Racing-Womens-Element-Boots.aspx Casca, culoare Wild: http://www.motorcycle-superstore.com/2/6/6/51082/ITEM/Fly-Racing-Kinetic-Inversion-Helmet.aspx Eu am platit pretul listat plus transportul din state. Cer doar pretul listat pe site. 117 $ cizmele si 89.9 $ casca. Daca nu gasesc cumparatori intentionez sa le trimit inapoi.
  5. Azi eram cu motocicleta cand am vazut accidentul. Ma intorsesem din drum ca s-o iau pentru ca era atat de aglomerat cu masina si se statea bara la bara, ca am calculat ca voi ajunge cu siguranta mai repede la destinatie chiar daca ma intorc pana acasa s-o iau, ma echipez si apoi plec iar la drum. Si asa a si fost, dar dupa ce am vazut accidentul si cat de usor poti pierde controlul din cauza asfaltului si cauciucurilor reci am hotarat ca asta a fost ultima iesire de anul asta... Veteranul tau a adaptat-o la motociclism, dar vorba originala este despre tantari. In lunile fara R, respectiv cele calde, sunt tantari iar in cele cu R dispar tantarii Bineinteles ca povestea este relativa
  6. Azi, in jurul orei 13, pe pasajul Pipera, in directia Pipera Tunari, am trecut pe langa un accident in care erau implicate o motocicleta si doua autoturisme. Inca nu venise salvarea. Am vorbit cu soferul motocicletei, care sustine ca a pierdut controlul alunecandu-i roata fata si a intrat in autoturismul din fata lui. Era constient si destul de calm. Avea dureri mari la un picior, presupunea ca e rupt si era lovit la fata. Am facut cateva fotografii si am plecat dupa ce l-a luat salvarea si au venit prietenii lui in ajutor. Din cate imi amintesc il cheama Alex. Sper sa se faca bine si contuzile sa fie cat mai superficiale!
  7. Cum il cheama pe prietenul tau? E foarte talentat! Putem continua discutia aici /index.php?/topic/686578-motociclisti-artisti/ Am deschis un topic despre motociclisti artisti. Cateva lucrari facute de mine:
  8. Mergea un motociclist pe drum cu viteza mare. La un moment dat in fata ii zboara o vrabie si se loveste de motocicleta. Omul ridica vrabia, o duce acasa, o pune in cusca, ii da apa, paine si se duce la culcare. Dimineata vrabia se trezeste si se uita imprejur: - Asa...apa, paine uscata..., gratii... Doamne!!!! Nu pot sa cred!!! Am ucis motociclistul!!!

  9. Hello, Am revenit cu fotografii din excursia noastra. Pana la urma ne-am strans trei motociclisti, Ovi, Madalin si cu mine. A fost o vreme perfecta si am mers pe drumuri ocolitoare, propuse de Ovi, pe unde eram doar noi si campiile, dealurile, muntii si cativa ulii de dimensiuni impresionabile. De la Sibiu ei au mers mai departe, eu continuand drumul dupa doua zile. Enjoy!
  10. Atunci va doresc drum bun! Eu imi mentin planul. Ikea la 8, apoi zum zumm. Cheers!
  11. Pai daca tot ne-am strans atatia, cinci initiali plus patru/cinci din discutii, eu propun drumul Bucuresti-Brasov-Sibiu-Transfagarasan-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti. Cu punct de intalnire in parcare la IKEA, sambata la 8:00. larry85 a propus acelasi drum dar din directia inversa si acum e in negocieri cu prietenii lui. Asteptam si verdictul lui. Voi ceilalti cum ati vrea? Eu clar voi fi acolo sambata pt ca trebuie sa ajung la Sibiu pe ruta asta si ma voi opri acolo doua zile. Cheers! ADOette
  12. Hai sa facem Bucuresti-Brasov-Sibiu cu intoarcere pe Transfagarasan-Pitesti-Buc. Adica invers. Ce ziceti? Eu asa credeam ca vreti sa mergeti catre munte. Planul meu era sa raman in Curtea de Arges la intoarcere, asa ca daca planul ramane cu startul catre Pitesti I'm out. Daca pe voi va incurca varianta mea, nu tineti cont de ea, ca pot merge singura.
  13. Care ar fi punctul de intalnire si traseul pe care il propuneti voi?
  14. Eu in primul weekend dupa ce mi-am luat permisul moto, am plecat pe Transfagarasan. Asa ca hai spre Sibiu, ca nu-i pericol mare. Asa inveti! Mie experienta Trsanfagarasan mi-a prins foarte bine pt ca am invatat cum sa ma inclin, sa iau viraje si sa ma uit in directia de mers. Nu-i timp de pirdut
×
×
  • Creează nouă...