Sari la conținut

silvian74

Membru
  • Număr conținut

    332
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    Kawasaki, Honda, Yamaha

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GPZ500S; Hornet, Fazer, EL250

Vizitatori Recenți Profil

1.113 citiri profil

silvian74's Achievements

  1. Salut, vorbeste cu Marcel el aduce din Germania. 0744.973.166 marceltulbure@gmail.com
  2. silvian74

    Evaluare moto

    Salutare si La multi ani! De curand am avut un accident din vina unui sofer care nu a oprit la stop, si in urma acestui eveniment motocicleta a vost avariata cam tare. Intrebarea pe care o pun este daca stiti cumva cum se evalueaza o motocicleta de catre asiguratori. Multam mult
  3. Dumnezeu sa l odihneasca in pace!
  4. Daca e sa ti fure motorul il fura si cu mama blocatorului si cu alarma, lant si gps. Revenind la intrebare, eu il tin legat cu un lant kryptonite de 1,5m si destul de gros, un blocator abus pe disc si normal cu husa pe ea....cand plec imi iau blocatorul si asta e. Acum depinde si de cati bani vrei sa bagi siguranta motorasului.Cum a zis si LUV, un lant bun de la 150euroi in sus, blocator daca are si alarma si nu i o chinezarie ordinara e si ala 150 euro...totul tine de ce vrei.
  5. Vezi ca el chiar daca ti a tras teapa, poate sa te dea in judecata pentru divulgare de date personale(din ce mi aduc aminte).
  6. Salut, Imi pare rau sa aud ca inca se mai practica asemenea mizerii, dar data viitoare cauta numai cu plata verificare colet, eu asa iau si nu am probleme. Bafta
  7. Sal, totusi nu ti a dat vreun tratament? Am o colega la birou careia mata a sarit de la et4, fractura ca si a ta care nu necesita operatie, tot tanara dar este pe tratament, antiinflamatoare si de durere.
  8. Salutare, Am si eu cateva clasoare cu timbre stampilate/nestampilate, colite cam de pe la 1900 si prezent, monezi, bancnote si o mica colectie de brichete. Acum colectionez amintiri de prin lume. Fain topicul. (am avuto colectie de reviste Rahan )
  9. Multa sanatate, daca erai din Bucuresti te trimite am la dr. care mi a operat si mie pisica tot cu fractura in zona aia.
×
×
  • Creează nouă...