Sari la conținut

kostas boda

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiești
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    First bike Energic
  • Numar Moto
    PH 015
  • Club
    No club,no rules!!!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Loncin Starlet, First bike Energic

Vizitatori Recenți Profil

667 citiri profil

kostas boda's Achievements

  1. Îmi pare rău că nu înțelegeți mesajul și îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri provocate! Nu am de gând să pornesc polemici pe acest forum indiferent de subiect! Am înțeles mult prea repede că nu am ce căuta între băieții mari și răi! Rămân cu plimbările și părerile mele! Asfalt uscat!
  2. Personal mă dau pe un ....scuter, motoretă....o struțo-camila!!!! First bike Energic. O chinezărie asamblată in România! Credeți că a-ți putea să mergeți la drum cu mine în condițiile în care viteza mea de croazieră este max.80 km/h?! Am postat și în forumul scuterelor căutând parteneri de drum ...in zadar! Prefer să mă "dau" cand și cu ce pot decât să pierd timpul pe net! Asfalt uscat!
  3. Un loc ce ar fi putut arăta altfel cu ceva vopsea și un pic de muncă! Nu fac referire la organizatori (locul nu le aparține)!!! Pentru cei ce au făcut să iasă bine am numai cuvinte de laudă!!! Bravo și Respect!!! Atmosfera a fost ok, concursuri, mâncare și băutură bună.... "cireașa pe colivă" a fost omleta mâncată duminică dimineață!!!Nu mă așteptam să găsesc așa ceva acolo!!! Bravo! Mi-a mers la casa sufletului!!!! Numai omleta aia ar fi un motiv să revin!!!! Să ne vedem sănătoși!!! Asfalt uscat!!!!
  4. Loc super,oameni frumoși,organizare de nota 10 cu + !!! Mulțumim organizatorilor și cerem scuze că am plecat fără să gustăm ciorba lor.... aveam de făcut drum lung către casă și am stat prea mult la focul de tabără...super atmosferă!!! Felicitări chitaristului!!!! Să ne vedem sănătoși! Asfalt uscat!
  5. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri pentru întâlnirea de la Cheile Dobrogei (Balta Alba este deja in grafic!), sperăm să ne vedem sănătoși si la fel de bucuroși de întâlnire! Asfalt uscat si numai bine!!! P.S. Din păcate foto nu mai am...telefon "decedat"!!!
  6. Am fost si ne-a plăcut enorm!!! Multumim organizatorilor! Oameni frumoși si câteva ore din viața noastră petrecute într -o atmosferă plăcută, destinsa si decenta! !! Jos pălăria! !! Mulțumim de asemenea Domnilor membrii Getii RC pentru suport si sprijin (chiar si numai fizic si moral) acordat nouă fără să cerem ....rămasi in pană cu o Jawa 350+atas la numai 3 km de tabără ! Jos pălăria si pentru dumneavoastră Domnilor ! Si respect ! Suntem "cuplul" venit de la Ploiești, o Jawa 350 cu atas (fost proprietar Nea Liche!) Si o mai tânără comunistă First Bike Energic. Facem planuri pentru întâlnirea de la Cheile Dobrogei (Balta Alba este deja in grafic!), sperăm să ne vedem sănătoși si la fel de bucuroși de întâlnire! Asfalt uscat si numai bine!!!
  7. Încearcă la Romulus...are service si magazin vizavi de stația Petrom iesirea spre Bucov. Nu stiu daca are combinezoane...însă am văzut la el o mulțime de geci si pantaloni. Baftă si asfalt uscat!
  8. Nu se aude turat. ...merge la fel....acelasi relanti. ...repriza este mai vioaie pe caniculă! Uleiul este Bel-Ray EXL 10w40....lanț uns cu Silkolene Titanium Dry Lume. Nu am umblat la carburator. ..încă! Mâine sunt la întrunirea de la Margineni (Roata de Foc) asa ca ....puteți să faceți studiu de caz live! Sau să bem o bere liniștiți!
  9. Nu vreau să devin stresant...dar insist in necunoaștere : ce face surubul de reglaj amestec când îl strangi si ce face când îl desfaci?! Să învăț si eu ceva ! Mulțumesc anticipat!
  10. Rămân la părerea mea! Sau pentru unii...."insist în prostie"! Mea culpa!
×
×
  • Creează nouă...