Sari la conținut

alexgrp

Super Membru
  • Număr conținut

    1.108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.instagram.com/alex818ripa/
  • Yahoo
    griposus@yahoo.com
  • Skype
    Nu mai are mamaia, ca ti-ar da.

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti-Titan.
  • Carnet moto din
    2008.
  • Motocicleta
    Ducati MTS 1200 Enduro, KTM 790 Duke.
  • Numar Moto
    B-892-LAF. B-928-LAF.
  • Club
    "Nu ținem".

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha SR125; Suzuki Bandit 650S; BMW R1100S; BMW R1200RT AC; BMW R1200GS LC.
  • Interests
    Twisty roads;
    Gravel roads.

Vizitatori Recenți Profil

5.733 citiri profil

alexgrp's Achievements

  1. Multumesc! Citisem pe diagonala. Scuze!
  2. Salut! Un link cu traseul exact se poate da? Multumesc!
  3. Vand pantaloni moto’ BMW Summer 2 (SH). Pret: 280 Lei. Caracteristici: -marime “M”. Se potrivesc unei persoane intre 70-80 kg. si 1.75-1.85 m. -se pot scurta (au fermoar deasupra genunchiului). -protectii genunchi si solduri. -se pot proba/ridica din Buc. -trimit si in tara. Vand geaca moto’ Spidi GT Pro H2OUT (SH). Pret: 550 Lei. Caracteristici: -membrana exterioara impermeabila -marime “M”. Se potriveste unei persoane intre 70-80 kg. si 1.75-1.85 m. -protectii coate, umeri, coloana vertebrala, torace incluse. -mesada detasabila inclusa. -se poate proba/ridica din Buc. -trimit si in tara. Contact: 0727527577.
  4. Multumesc frumos! In Chisinau am facut un revelion si, conform descrierii tale, nu prea s-au schimbat multe :))). In rest, de celelate locuri stiam si de la un var. Mi-a recomandat cam aceleasi locuri. Detaliile despre asfalt si conditiile de trafic nu le stiam si par atragatoare. Parca merita data o fuga in zona + Transrarau + Durau, ca tot n-am fost. Toate bune!
  5. Cred ca-i cea mai buna idee. Din aceleasi considerente, am ales sa dau o fuga, la final de septembrie, in Gokceada. Ai mai putea incerca in Grecia: Peloponesse sau Creta, daca n-ai fost. Ar trebuie sa ai vreme buna. Sau ai mai putea incerca Sicilia, cu trecere dinspre Durres-Bari si de aici nu mai e foarte mult Ai putea detalia, te rog? Multumesc! Nu cred ca ai avea parte de vreme buna in Slovenia. In Albania merita sa stai mai multe zile. Ai ce vedea. Te pot ajuta cu sugestii, daca vrei. Clar Eu am mers anual (incepand cu 2016, cu exceptia anului 2020) cu rabla in Albania. Atat de mult mi-a placut. Nu prea am repetat traseele. Ai ce vedea
  6. Da, sunt pe acelasi film. La fel prefer si eu sa merg: pauze putine si eficienta. Nu m-ai deranjat cu nimic, doar ca ai pus-o la fileu cu "ritm de luat amenda, asa ca, daca veniti, e pe proprie raspundere". Nu te astepti la caterinci dupa asemenea replici? In al doilea rand, mi se pare un pic anapoda sa vii cu asemenea conditii pretentioase pe un forum, unde habar n-ai cu ce companie de drum te trezesti :)). Pot fi esecuri totale turele astea. Te trezesti cu te miri cine. Avand in vedere exclusivitatea ceruta "Ritm de luat amenda. Veniti pe proprie raspundere", cred ca ti s-ar potrivi mai bine un grup cu soferi ce au acelasi stil. Scuze daca am deranjat!
  7. Am inteles. Eram doar curios. Ar fi fost singurul reper cu care mi-as fi putut da seama cam care e ritmul asta de-l tot pomenesti pe aici, pe la fiecare invitatie. Poate oi veni vreodata sa-l descopar si sa iau si io amenzi. Ce "fer" vechi e?
  8. Adik? Care ar fi viteza medie indicata la "trip" pe acest "ritm de luat amenda"? :)))
  9. Era prietenul unui prieten (Adrian Rusu-Shopy). Ne-am vazut de cateva ori si intr-una din dati a luat un pic SR-ul la joaca :))). Tot cam asa lua si a mea :))).
  10. Te salut! Bun post-ul. Sunt in multe privinte de acord cu tine. Corect! Seamana un pic cu acel YBR. Nu l-am cunoscut, dar am auzit si citit pe aici ce s-a intamplat cu el, la vremea respectiva . Vazandu-ti varsta, sunt "promotia" urmatoare de "A1", ca sa zic asa :)). De ce intrebi?
  11. Am navigat acuma pe internet si am cautat sa vad care e diferenta. Nu stiam. Noroc cu tine ca m-ai luminat... Nu ti-l mai bate degeaba }{. Facea si stoppie, da. Pierzi pariul...
  12. Da, dom'le. Eu am avut un cruiser de 125 cm3 (Yamaha SR 125) si, daca stiai meserie, mergeai in wheelie de n-aveai treaba. Nu faceam eu asta, ci Julian Raduta :)). Cu "sportive" si supermoto de 125 cm3 e mult mai simplu.
×
×
  • Creează nouă...