Sari la conținut

sanducu89

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sanducu89

  1. Salutare!! 1 mai 2015.... hu haaaa că nu am mai intrat demult. Traseu: Aiud - (pe drum județean cică, sursa google) M. Râmeț - Cheile Râmețului (asfalt la început, dupaia doar off road). Două boacăne din cauza noroiului acumulat la aripa față... fără pagube mari și durere... hihi ..... » Post actualizat in 02 May 2015 14:40 Embeding not working no more?! hmmmm și perioada foartă scurtă de editare?
  2. Salutare! Nu prea activez eu nu stiu cat pe forum, da na... Imi pare bine, faina comunitatea! Si daca toti prin zona suntem la capitolul Pegaso 650 m-am gandit sa va intreb si pe voi: Avem un coleg, din Tg. Mures, cu un Pegaso 650 din 96-97 si are ceva probleme la motor (de genu la inceput problema a fost ca nu pornea, facea foarte urat, cu ceva impins pana la urma pornea, dupa care a fost dusa la un carpaci (in santana de mures) si ceva dupaia la altu (pe calarasilor) si acuma e cam nasoala treaba, pe langa pornirea greoaie, mersul motorului nu e rotund).Nu stiti prin zona muresului pe cineva care il poate ajuta? Scriu in numele lui ca ma gandesc sa il ajut cumva, sa nu o dea la dezmembrat...
  3. Eh mai sunt poze, o sa mai pun zilele ce vin atunci! Merci! Ok! Cheers!!
  4. Awesome! O bucata buna de drum poate ca ne-am fi putut sincroniza Cheers!!
  5. Salutare, this is my holiday: Prima mea excursie de genu.(pana acuma am fost iesit pe maxim 2-3 zile), and man i gotta say, i love it. Primele 8 zile singur, dupa care in formatie de 3, eu cu pegaso al meu, un dominator si un virago de 250. Plecarea mea sambata, 12.07, dimineata din Tg. Mures spre Campie Turzii and beyond. Km "tinta" undeva la 3100, dar unele ocolisuri (nu din cauza drumului rau ci din cauza privelistilor cautate), din informatii adunate pe parcurs, trebuia sa le fac si asa am ajuns undeva pe la 3650 km. Traseu: Pe anumite portiuni (transfagarasan,transbucegi,transalpina,etc) am filmat (setati 1080p), am compilat totul intr-un film si e pus pe youtube. Pentru a vedea unde incepe o anumita portiune (ora si minutul) cititi in descrierea de pe youtube. Alte poze: 1.In drum spre Rimet din Aiud: 2. Deasupra Rimet: 3. Sus pe transalpina: 4. Sus pe Transfagarasan (lots of friends from back home on this portion) 5. Undeva din Bran catre Rucar 6. Coborarea pe Transbucegi spre Busteni: 7. Tot pe culoarul Bran - Rucar pe undeva: 8. In drum spre Belis (drum pietruit vreo 15-20 km) 9. Belis: 10. Spre Vatra Dornei (o portiune de drum cu sa zicem zguduituri : 11. Tot in durm spre Vatra Dornei: 12. The kind of road i wish would never end (dinspre Horea spre Belis): 13. spre "Decebal": 14. Tot pe Transalpina with friends: 15. In drum spre Poiana Brasov : 16. Myself (deasupra de Rimet) : 17. Noroiosii de la Paclele Mari: 18. Valea Prahovei:
  6. ----------------------------------- O tura duminica, Tg. Mures - Tarnaveni - Bichis - Ludus - Tg. Mures, din care, partea cea mai interesanta de data asta a fost trecerea din satul Dambau catre satul Ozd si pe urma la Bichis, portiune unde ne-am despartit de asfalt, si am luat-o pe dealuri Cheers!!
  7. O mica excursie din Tg. Mures pana la Sovata, doar ca pe drum judetean partial, Tg. Mures - Miercurea Nirajului - Neaua - Viforoasa - Sovata. Majoritatea km-lor pana inainte de Neaua sunt peticiti, cu cateva exceptii.. unde sunt gropane sau drumul o ia la vale din deal... altfel.. nice views... Cheers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O bucatatica din padurea de pe langa oras, mai exact Tg. Mures- Corunca, deasupra de sapienta, arata cam asa... Cheers! Vreme buna, asfalt uscat si distractie de 1 mai! ---------------------------------------------------------------- Inceputul de nunta al unui coleg.... Nebunie de muzica de fundal hehe. Cheers!!
  8. Salutare, cyberlink powerdirector 11, face cam de toate. -------------------------------------------------- Marsul moto din Targu Mures, din data de 06.04.2014, pentru a atrage atentia soferilor asupra motociclistilor din trafic.
  9. Salutare din nou, dupa "iarna" ce sper ca a trecut ... mancat bine, ingrasat putin ) dar na ... Am inceput 2014 pentru moto de cateva zile. Preview la 2014, sper! Cheers!
  10. Salutare si la multi ani. Camera e un Gopro hero3 silver
  11. Interesant, incercam desi asa cum merge acuma parca am mai mult control si o evidenta mai buna a filmuletelor mele, dar incercam Cheers! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Si a fost o duminica super! Traseu : Tg. Mures - Cerghid - Tarnaveni - Blaj - Teius si retur pe Teius - Aiud - Ludus - Tg. Mures.(returul pe european, ca noapte, in opinia mea, pe judetean, riscul e mai mare: betivi, carutasi, alte animale.. ) Asfalt uscat! Link, click . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Si e vineri, ce am realizat saptamana asta? nu prea multe... ne bucuram putin de vremea buna pentru perioada asta ... (drumul ingust e catre localitatea Bozeni, din Corunca) Link, click . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ziua de duminica, pe scurt. Traseu: Tg. Mures - Sovata - Odorhei, Zetea. Cheers! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Am trecut de mijlocul lui noiembrie si totusi se poate plimba lumea cu motocicleta lejer!
  12. Primul meu traseu "offroad". Traseul incepe din loc. Chinari, si iese din padure spre loc. Glodeni.
  13. Cu bateria nu ar trebui sa fie probleme, in primavara asta am luato noua (am verificat voltajele si era ok, asta acuma cateva saptamani) De circulat circul, echipamentul isi face treaba, sa vedem cand se va face si mai frig... --------------------------------------------------------------------------------------------- E caldut afara, sa ne mai plimbam cat putem .... (compilatia 7) Asfalt uscat si un weekend superb va doresc! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Se mai intampla si chestii nasoale, de genu, s-a rupt cablu de acceleratie. Cum cablu de acceleratie pentru Pegaso nu se prea gaseste pe la noi, pana la sosirea cablului nou, trebuie sa improvizam ceva, asa ca, ne apucam de treaba, in mare, a iesit cam asa ceva... Patrea buna, improvizatia functioneaza bine momentan, astept cablul nou acum... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Buna seara, sambata a fost grozav... O mica tura cam asa: Traseu: Targu Mures - Ludus - Bichis Retur (pentru mine si Levi aka Dominator) Bichis - Petrilaca (pe coclauri - parte care din pacate nu am filmat-o ca am uitat sa pornesc filmarea... rusinica mie - traseu frumos, scurt) - Cuci -Targu Mures. Link, click
  14. Da e foarte tare Royal Jordanian, cum poate sa sune in realitate motocicleta lui nu imi pot imagina... : D In alta ordine de idei : D Prima meu traseu "offroad", cam greu cu pegaso cu anakee 2 si eu de abia ajungand pe loc drept jos... cum dadeam putin de ceva apa spatele fugea in toate partile... Link, click ----------------------------------------------------------------------------------------------- o zi de sambata super reusita zic eu, cu o bucata honda dominator, o bucata kawasaki er5 si o bucata aprilia pegaso garda Link, click --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- si mai insistam si cu offroadul, ca parca incepe sa ne placa : D daca tot a fost vreme buna si duminica asta, o plimbarica prin padurea de la Ivanesti, ca pe urma sa o incercam si pe cea din Targu Mures, de la masini de calcul spre platoul Cornesti, unde aparent, urmeaza a fi construit .. ceva... *shrugs* Link, click ----------------------------------------------------------------------------------------------- si iaca am ajuns la nr. 6 .... drum bun! : D Link:
  15. Este! Merci la fel! Plimbarica de dupamasa, ceva.. diferit.. Part 3. Numai bine! (a fost ceva lume astazi la "trucks and choppers", nu am intrat din pacate, doar in trecere... cu putin noroc, maine Festival drive by ...- (cam aglomerat fara parcare pentru masini ....) ------------------------------------------------------------------------------- Dupa weekend, evident o mica compilatie Riding around compilation part 4. - Click pe "Link" daca nu se incarca previewul mic, vad ca doar primele 2 se incarca la mine. O seara faina tuturor!
  16. Pot sa zic ca e putin altfel decat pegasoul meu... intr-un sens bun, dar , daca vorbim de plimbari la drum "bun" intis, prefer pegaso peste dominator...
  17. Merci de sfaturi, nu zici rau ce zici, mai exersam numai bine si asfalt uscat! ok, part 2, aplicand unele din sugestiile voastre, sper sa placa. Mai scurt din pacate, vreme cam nasoala in ultimul timp... Asfalt uscat!
  18. voi scurta perioada de afisare a scrisului pe viitor, merci!
  19. SI eu am avut retineri cum ca, pe casca la viteze mai mari mi-ar trage capu pe spate sau intr-o parte, dar nu e asa, nu deranjeaza deloc... Multumesc! Da, era ceva .. Multumesc!
  20. Va salut, sper ca ma incadrez bine cu postul, categoria mare fiind imagini, iar eu venind cu filmulete. Cand circul cu motocicleta incerc sa filmez, iar in weekenduri, iau filmele la rand si incerc sa selectez chestiile "interesante" filmate pentru a le pune intr-o compilatie si sa le impartasesc cu lumea. Aceasta ar fi prima compilatie, sper eu dintr-o serie lunga Asfalt uscat! Video
  21. sanducu89

    Ture Moto

    De nu ar fi de lucru vineri si sambata ...
  22. sanducu89

    Ture Moto

    O mica iesire weekendul asta? Salutare apropo
×
×
  • Creează nouă...