Sari la conținut

BMF_FLO

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    13-04-2009
  • Motocicleta
    Yamaha YZF R6

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CB500

BMF_FLO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Respectivul admin/moderator care a avut initiativa de a sterge primele trei postari cu link-ul catre articolul cu poze, esti un acoperit si tu? (ca tot e la moda) sau pur si simplu nu te poti desprinde de invataturile fostei meserii. Asta e rolul tau pe acest forum, manipularea si ingradirea dreptului nostru la libera informare! Cum ai putut sa te gandesti ca daca stergi respectivele postari rezolvi ceva, tovarase chiar ai creierul spalat, sunt 32 de useri abonati la acest topic, primind email personal la fiecare postare, deci e imposibil ca link-ul respectiv "sa se piarda". Ramai la ati manipula nevasta, copilul, parintii si ce neamuri mai vrei tu, si de aici retrage-te cat inca te mai poti ascunde in spatele unui user, ca esti un gunoi al unui regim apus acum ceva ani buni si care nu se mai intoarce. Scandalos!
  2. Salut, Am instalat si eu pe S4 (4.4.2) si functioneaza bine. Poti sa adaugi si o optiunea sa putem dona, ca eu as face-o cu placere. Stima!
  3. BMF_FLO

    Accident in Covasna

    Atitudinea potrivita a politistilor francezi in privinta tiganilor romani cu alba neagra in Paris
  4. BMF_FLO

    Accident in Covasna

    Cine, detalii despre stare de sanatate a celor implicati?
  5. BMF_FLO

    Accident in Covasna

    Fierbe sangele in noi, dar fierbe degeaba, suntem prea putini, prea saraci, dar totusi cu prea multe de pierdut. Suntem cei care ar trebui inchisi ca sa ramana masa de manipulati, care pe 100 lei guvernantii nostri ii urca in autocare si voteaza de nu stiu cate ori. Condoleane familiei indurerate. Insanatosire grabnica pentru cei care au scapat cu viata, astept cu nerabdare declaratiile voastre. Sper ca cei vinovati sa fie pedepsiti exemplar.
  6. Middle Man 2009 http://www.imdb.com/title/tt1251757/ dupa o poveste adevarata a 2 baieti ce au inventat pornografia si plata online
  7. Vand Honda CB500 an 2002, peste 60000 km, inmatriculata. anvelopa fata 40%, spate/nou, semeringuri/ulei schimbate, placute fata 50%, spate90%, kit lant schimbat de 1 an la fel si bateria, ulei motor+filtru schimbate la inceputul sezonului, scaun retapitat, toba modificata-suna super, lipsa bord si carene latera Pret 1450 euro negociabil Tel : 0730556049 Raspund doar la telefon ca plec in concediu
  8. Salut, In primul rand sanatate multa prietenului tau. Un sfat referitor la martori adica cati mai multi martori mincinosi care sa sustina declaratia prietenului tau. Avand in vedere legizlatia defectoasa si interpretabila ,in multe din cazuri numai asa se face dreptate si vorbesc din experienta a 2 cazuri, dupa primul am ramas cu o paguba de 3000 e pt ca nu am putut demonstra ca cel care a provocat accidentul a intrat in intersectie pe rosu, iar la cel de al-doilea, dupa 2 ani de procese si martori mincinosi de o parte si de alta, am castigat. PS: nu am inteles exact, vehiculele se deplasau pe acelasi sens?
×
×
  • Creează nouă...