Sari la conținut

alex.vlad

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex.vlad

  1. salut ,mai ai numarul tipului care face cabluri de ambreiaj de prin victoriei?
  2. Salut.Sunt nou posesor de Intruder C 1800R si ma confrunt cu o problema din cauza unor modificari facute la coarne de fostul proprietar.Din cauza coarnelor foarte inalte nu mi se mai potriveste cablu de ambreiaj original..este prea scurt.Am o improvizatie cu un cablu de ATV pe care il scurtez eu la dim de 190 cm si pe care il fixez pe camasa originala cu partea insertizata la cutie jos si sus la levier am un sistem cu piulita si surub intr-o nuca,dar care ori scapa,ori imi rupe cablul pt ca nu are nici o insertie nimic.Unde pot gasi un cablu la dim de 190 cm cat are acesta pe care il ajustez singur sau ce ma sfatuiti sa fac pentru a rezolva problema inafara de a-mi remonta ghidonul original.PS:si ale voastre agata in treapta a doua?
  3. pff... e prea din scurt.revin de indata ce rezolv lucrurile acolo. o puteti verifica voi ..m arefer la starea tehnica si estetica si tinem leg prin tel?cum facem cu banii pt motor?
  4. Salut, Am de adus un Kawasaki Drifter din 67259 Beindersheim, Deutschland; cat m-ar costa transportul pana la Constanta sau Bucuresti?
  5. Salut,si multumesc pentru pareri.Problema este deocamdata la mersul in oras pt ca acolo sunt nevoit sa o scot pe liber.In ceea ce priveste micile reglaje la schimbator au fost facute dar fara folos.Daca era pb de acolo schimba prost in toate vitezele.Am schimbat uleiul pt ca cineva mi-a zis ca modelul asta de honda a facut mereu figuri la ulei si de aceea am incercat ceva mai bun. » Post actualizat in 12 Aug 2014 18:39 Poti fi putin mai exact ,nu stiu ce este harta selectoare din int cutiei!Sa inteleg ca nu are treaba cu ambreiajul?!
  6. Salut, Detin o Honda Shadow Vt 750 an 2007 Km 22000 si ma confrunt cu o problema la ambreiaj.Atunci cand vreau sa opresc la semafor si sa scot motorul pe liber nu reusesc sa nimeresc neutralul.Asta mi se intampla numai din viteza 1 spre 0.Pur si simplu sare in viteza 2.La rece ambreiajul functioneaza perfect in mers deasemenea numai cand sunt oprit si nevoit sa o scot pe liber din viteza 1 imi face aceasta figura.Mentionez ca pana acum foloseam un ulei semisintetic motul 10 w 40 iar acum am trecut pe un ulei full sintetic 15 w 50 7100 la recomandarea unui mecanic doar ca pb persista si cu acest tip de ulei.Ambreiajul a fost desfacut si acolo totul pare sa fie ok fara urme de uzura Discurile metalice sunt in stare buna la fel si celelalte componente.Uneori pedala se blocheaza in viteza 1 si pana nu accelerez sa nu opresc motorul nu reusesc sa o scot pe liber sau sa bag in alta treapta decat daca o bruschez fff tare,cea ce nu este normal.
×
×
  • Creează nouă...