Sari la conținut

hunter86

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    gsxr

Informații profil

  • Interests
    capre

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hunter86's Achievements

  1. Multam fain! Mersi colegu'!
  2. Join motociclism.ro pe facebook
  3. Am gasit moto! Multumesc!
  4. Am cautat si asa...nimic:(
  5. Am cautat de mi-au sarit ochii dar nu gasesc decat dealea mai complicate de nu pot sa le fac. Asta era mai simplu si exact ce imi doream
  6. Salut colegi! Acum cateva luni bune era moto asta la vanzare pe olx. Am salvat pozele dar intre timp am formatat hdd si am uitat sa le salvez iar pe olx moto a fost vandut deci a disparut si anuntul. Ideea e ca mi s-a pus pata grav de tot sa imi fac moto rosu cu alb si modelul ala imi placea cel mai mult. Poate stie cineva ceva moto asta si mai far rost macar de o poza lateral va dau o bere! O lada
  7. No stai asa Patrik, ca poate se prinde vreun coleg si nespune cu ce or gresit banditii aia. Ca sigur or facut ceva golanii! La minutul 8:18 "bineinteles ca fiecare politist are capacitatea de a stabili el cum se aplica..." no, tineti-va baieti la interpretarile lu' militienii aia care au ei ceva pe creier cu motociclistii.
  8. Colegi, intreb si eu: cu mobrele alea mai sport de se aud mai tare cum facem? Le impingem si mergem pe langa ele? Ca daca o pornesti si pleci pe ea si te aude 'nea Gigel pensionarul, se simte stanjenit te reclama si te-ai ars. Asa interpreteaza nenea politist Tavi Pertea. pe yutub. O filmat si niste motociclisti da eu mai greu de cap si mai incet ca ardelenii, nu m-am prins inca cu ce or gresit, poate ma lamuriti si cu asta. No, multam fain.
  9. De cativa ani citesc motociclism.ro dar intru numai la accidente, ca e al dracu de interesant sa vezi cum toti cocalarii, zmei tiganizati dau coltu' si toti motociclistii adevarati o dau cu RIP. Oare preafericitu' manelaro/Bo$$ stie ce c@cat inseamna RIP sau de duce dracu in loc prea luminat cu verdeata fara binecuvantarea adevaratilor motociclisti?!? p.s raspundeti repede va rog ca am insomnii din cauza asta!!!
  10. Numa' telenovele pe toate blogurile/forumurile, daca zmeul o fost(sa-l ierte dumniezo') zmeu, la ce dracu mai ii tot plangeti voi de mila cand in realitate la 99% dintre voi li se rupe pul@ ?!?
  11. Scuze.Rog un moderator sa stearga topicul.
  12. http://www.tion.ro/motociclist-ranit-grav-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-dacie-in-centrul-timisoarei/1434543
  13. Mie mi s-a parut ca e sectiunea "Accidente" nu ce scrii tu pe acolo si daca dai scroll pe mai toate topicurile soldate cu decese ai sa vezi destule RIP-uri.Oricum, ideea era ca un prieten motociclist si-a amintit de Catalin si dupa 8 ani de zile, si asta se numeste respect, poate ai sa-l intalnesti si tu candva ori nu tu-ai gasit inca amici care sa il merite. Si e plin forumul de RIP da e si mai plin de lupi moralisti cand vine vorba de a invata din greselile altora. PS: lasa-i un mesaj unui admin sa mute postarea colegului cu berea la rubrica de comemorari Anuntul Telefonic la care faci referire.
  14. Dupa 4 ani de la moartea lui Catalin, un "((cuvant urat))" si-a adus aminte de el.Dupa inca 4 ani alt "((cuvant urat))" isi aduce aminte de el si inchina un pahar in cinstea lui.Dupa mintea lu' 'nea Mitica pare ca doar cretinii isi mai amintesc de cei morti.
×
×
  • Creează nouă...