Jump to content

frankone

Super Membru
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

About frankone

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  Honda Deauville 650
 • Numar Moto
  ATu
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Steed, Honda Magna VF750c, Honda Deauville 650

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. doar o idee... chiar daca asta s-a dat, poate mai vad altii.. sunt tot felul de ong-uri, in mai multe orase, care se ocupa de asa ceva, puteti dona lor aceste scaune, si se ocupa ei sa imprumute celor care au nevoie atata timp cat este nevoie, dupa care il dau la urmatorul si tot asa. Asa cel putin, stii sigur ca mai multi beneficiaza de obiectul in cauza, in mod gratuit, oameni cu tot felul de necazuri care nu isi permit sa isi cumpere asa ceva. Doar o idee. Oricum, felicitari pt gest.
 2. Jesus: Knock knock Man: Who’s there? Jesus: it’s Jesus, let me in. Man: Why? Jesus: I have to save you! Man: From what? Jesus: From what I’m gonna do to you if you don’t let me in.
 3. Nu mai stiu exact cum a topit VET diferenta dintre el si LEC ca toata atentia era pe sfarsit pe HAM si VER, dar si uitandu-ma la timpii lor cei mai buni, VET are doar 0.7s avantaj fata de LEC pe harduri si cu mult peste timpul lui HAM (1.2s) pe gume medii, nici nu mai zic de VER, cu 2.6s avantaj.. (bine, acolo deja greutatea masinii + gume noi noute la final, au facut diferenta)... Anyways, eu cand l-am vazut pe VET ca intra si schimba cu gume soft noi, m-am asteptat sa rupa gura targului, cu fastest-uri una dupa alta, ceea ce nu a fost cazul, in primele tururi cel putin facea timpi comparabili cu LEC.
 4. nici softurile lui Vettel nu pareau sa se comporte mai grozav, dupa ce le-o incaltat, scotea acelasi timp cu LEC pe harduri uzate, cu greu a reusit sa il depaseasca in final.
 5. nu imi vine sa cred, mai exista o sansa se pare.. nu suntem pierduti cu totul. Ma refer la mobilizare, bravo voua care ati sarit sa il ajutati pe bietul om!
 6. doar ca la astea "externe", mai tre sa bugeteze un 4-500 euro pe langa pretul de achizitie, pt adus acasa si inmatriculat.
 7. trimite-mi in PM fisierul sursa, lista de modif dorite, si daca e ceva ce pot face in 10-20 min, faci o bere daca ajungi vreodata prin CJ si le ai facute azi.
 8. si uite ca a ajuns si ham in puncte.. alfa romeo penalizata pt ceva probl cu ambreiajul, +30s atat la kimi cat si la giovinazi, si uite ca toti au saltat 2 pozitii.. inclusiv kubica a ajuns sa prinda primu punct din sezon: https://www.formula1.com/en/latest/article.alfa-romeo-penalised-post-race-williams-score-first-2019-point.4z9k1dIrDmAsJAs8KtJaUx.html?fbclid=IwAR35MFBePTa_7-m7mBmvMWTT8RmwR3ox0rhlf7l31rCuCqK9ZVQKYowSVcA
 9. si-au julit botu masinii amandoi (asta apropos de cum au fost vopsite mertzurile la tura asta) Ham nu de tot, dar a terminat in afara punctelor. Bottas a dat-o ceva mai urat de gard.
 10. faina cursa amu chiar nu puteti zice ca nu a fost spectacol.. a fost cat pentru tot sezonul.
 11. simplu, selectezi cu mouseul un text, si iti apare un hint/popup, citeaza selectie, pe care dai click, si iti sare in textarea-ul de compus postarea, cu citatul gata introdus. Sau, sub fiecare post ai un buton citeaza, care iti face citat din intreg postul respectiv (din care poti sterge manual bucati care nu sunt relevante daca vrei). Poti chiar in acelasi post, sa citezi pe mai multi, cu butonul + (Multi citare). Spor!
 12. hai sa il ajutam, ca e nou venit si nu stie regulile 0754 523 891
 13. si cat a fost fotoliul? Drumuri bune si sigure sa ai cu el!
 14. frankone

  Util

  Am primit mesaj ca s-a deschis sezonul de precomanda pt mustul de jidvei, colegii @apriliacluj si @AntonioAntonio, va mai bagati si anul asta? desigur si altii interesati sunt bine veniti. Kipintaci!
 15. sorry.. Poate vede @TETEA. si te ajuta cu un nr de tel. L-am tag-uit ca asa ii vine notificare sigur, daca doar il citezi, si e dezabonat de la topic, s-ar putea sa nu ii vina (sau poate si asa? nu stiu)
×
×
 • Create New...