Jump to content

frankone

Super Membru
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

About frankone

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  Honda Deauville 650
 • Numar Moto
  ATu
 • Club
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Steed, Honda Magna VF750c, Honda Deauville 650

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. las asta aici, poate poate sare iepurele de undeva.. *** Caut programator php (ideal cu experienta in Laravel) pt un job part time (4h), zic eu e ideal pt un student in anii 2-3 pasionat de web development. Mai multe detalii prin PM, telefon, email, interviu, s.a.m.d. ***
 2. poate au fost infiati copiii, asa dupa vreo 30 de ani de incercari nereusite.. nu de alta, dar nici "demonstratia" ta pe care ne-o chiueduiesti in fata, nu tine, pentru ca la varsta aia de 24+ ani, nu mai putem vorbi de copii intretinuti, se presupune ca ar sta deja pe puterilor lor, poate chiar la casa lor, nu sa depinda de mancarea de la parinti.
 3. banuiesc ca nu are din moment ce zice ca doreste design si printare.
 4. ... Hulk e out, inlocuit de Ocon pt 2020 https://www.formula1.com/en/latest/article.ocon-secures-f1-return-with-renault-for-2020-replacing-hulkenberg.2yPUvnr19arALf4J0QULFL.html?fbclid=IwAR0vk4tPxqSTotT0W9ndXWWBIuLkf2PRYieBatgQFZLMqaseaY1iQIAUV9o
 5. a mai fost unul ieri, pe Tihuta, tot fatal
 6. de curiozitate, ce simptome aveai cand ai mers cu ele asa rupte?
 7. well, the account you're using has an old history on this forum, being signed up 15+ yrs ago as it seems, and all previous posts are written in perfect romanian. Thats for starters.
 8. Mie imi suna a account hijacking cu ceva topping de nigerian-like scam pe deasupra.
 9. Pune si tu niste poze daca vrei raspunsuri si oferte serioase.
 10. doar o idee... chiar daca asta s-a dat, poate mai vad altii.. sunt tot felul de ong-uri, in mai multe orase, care se ocupa de asa ceva, puteti dona lor aceste scaune, si se ocupa ei sa imprumute celor care au nevoie atata timp cat este nevoie, dupa care il dau la urmatorul si tot asa. Asa cel putin, stii sigur ca mai multi beneficiaza de obiectul in cauza, in mod gratuit, oameni cu tot felul de necazuri care nu isi permit sa isi cumpere asa ceva. Doar o idee. Oricum, felicitari pt gest.
 11. Jesus: Knock knock Man: Who’s there? Jesus: it’s Jesus, let me in. Man: Why? Jesus: I have to save you! Man: From what? Jesus: From what I’m gonna do to you if you don’t let me in.
 12. Nu mai stiu exact cum a topit VET diferenta dintre el si LEC ca toata atentia era pe sfarsit pe HAM si VER, dar si uitandu-ma la timpii lor cei mai buni, VET are doar 0.7s avantaj fata de LEC pe harduri si cu mult peste timpul lui HAM (1.2s) pe gume medii, nici nu mai zic de VER, cu 2.6s avantaj.. (bine, acolo deja greutatea masinii + gume noi noute la final, au facut diferenta)... Anyways, eu cand l-am vazut pe VET ca intra si schimba cu gume soft noi, m-am asteptat sa rupa gura targului, cu fastest-uri una dupa alta, ceea ce nu a fost cazul, in primele tururi cel putin facea timpi comparabili cu LEC.
 13. nici softurile lui Vettel nu pareau sa se comporte mai grozav, dupa ce le-o incaltat, scotea acelasi timp cu LEC pe harduri uzate, cu greu a reusit sa il depaseasca in final.
×
×
 • Create New...