Sari la conținut

dodo

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha R1
  • Numar Moto
    11 D D O

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dodo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Casca AGV - S /index.php?/topic/700285-casca-agv-robbianodesign-s/ Casca AGV - XS /index.php?/topic/700324-casca-agv-grandprix-pro-xs/
  2. dodo

    BURSA LOCALA Craiova

    Casca AGV - S /index.php?/topic/700285-casca-agv-robbianodesign-s/ Casca AGV - XS /index.php?/topic/700324-casca-agv-grandprix-pro-xs/
  3. Salut baieti ... am si eu o mica intrebare : aveti idee ce se poate face sa "cobor" o R6 +2007 ? ...am inteles ca e una din cele mai inalte motociclete , iar pe mine inaltimea nu prea ma ajuta...am auzit ceva de kit-uri de coboare , aveti idee cu cat o coboara si ce anume afecteaza ?
  4. SOLD - topicul se poate inchide !! Ne vedem in primavara intr-un topic nou !!!
  5. ...deci , nu vrea nimeni R1 la 1.800 euro ?
  6. ..baieti , nu va mai certati...pana la urma , am intrat aici in dorinta de a fi indrumat in drumul bun...am fost , mai mult sau mai putin...pana la urma , tot motociclistii din lumea reala , din oras mi-au dat cele mai bune sfaturi , si au fost cei care chiar m-au invatat de bine ce si cum..multumesc celor din KAMIKAZE RIDERS MC pentru toata rabdarea lor cu mine , un pustan idiot , (cuvant urat) si redus mintal , cum am fost numit destul de des p-aici...in fine..motocicleta e la vanzare , si nu o sa renunt la SS , tot un motor de 1000 imi voi lua , dar acum optiunile sunt 3 : R1 , CBR RR si 1098....DA , motociclete care ma pot omora in secunda 2 in care le-am gresit...dar asta vreau , asta imi voi lua !!! valabil : motocicleta inca e de vanzare : 2000e + o casca AGV marimea M !!!!
  7. nu , dar ultimul pret e 2.000e ..cu toate accesoriile care le-am scris in pagina anterioara..
  8. ..nici macar nu ma chinui sa raspund la commenturile deloc interesante...da , mi-a ramas mica , da..suna bine sa spui ca ai caucicuri "de curse" , da..da mai bine cbr-u la terase...da da da .. si mult bla bla bla...m-am saturat din 10 replay-uri sa vad 9 de c*c*t..e cum ziceti voi...o dau pentru simplu fapt ca e mult mai grea decat cbr-ul , si vreau ceva pe injectie pentru incut..asta cu carburatoare e putin prea brutala...si vreau ceva mai nou , minim 2006/2007...e vreo problema in asta ? ...daca era sa ma iau dupa voi , "inteligentii" de pe toate topic-urile acum eram de mult mort.dar uite ca am facut si cateva mii de km si nu am cazut , am putut sa ma si abtin la ceea ce am zis la inceput si nu am depasit 120-130 km/h...!!! asa ca ... inca o data va rog , inceputati in mama ei de treaba cu prostiile daca nu isi au locul ! multumesc cmd...chiar multumesc....
  9. ...Gata , o vand !!! Mi-au fost luate mintile de CBR RR , acum sa vedem , 600 sau 1000 ... pe scurt pentru cine e interesat : 2300 euro : Bi-xenon (scurta/lunga) , pozitii led , pompa frana brembo , toba DM racing cu coloana de aer custom , cauciucuri RACETEC semislick in stare foarte buna , amortizor ghidon hyperpro , filtru aer K&N , ofer si toba originala , toate consumabilele noi , bujii noi , carburatoarele sincronizate in urma cu 100 km ! ofer si oglinzile racing si cele originala noi noute nemontate !!! 0758.388.555
  10. Salut , eu sunt "idiotul" care a indraznit sa faca topicul PRIMA MOTOCICLETA - YAMAHA YZF R1 , dat exemplu de mai multe ori aici... ..sincer iti zic , nu am stat sa citesc toate cele 22 de pagini , dar in mare am inteles care e ideea..uite eu mi-am luat r1 din prima , cu maxim 500 km pe alte vehicule cu 2 roti , si .. inca imi e bine , inca ma dau cu ea , inca o ador..iti pot spune doar ca trebuie sa fii foarte atent cu ea , ca altfel nu te iarta...mie mi-a dansat de cateva ori datorita lipsei de experienta la franare , dar sunt ( cred ) suficient de matur sa nu ii dau inca blana , si nici nu o sa ii dau curand..pentru ca .. e adevarat ce zic baietii..te zboara instant...legat de kg/inaltime...eu am 72 kg si 1.65 , si iti zic , nu imi e tocmai usor cu ea , stau pe farfuri la semafoare...iar in caz ca am inclinat-o putin , e nasol sa o mai pun inapoi , asta fiind si faptul pentru care am culcat-o de 2 ori pana acum...in rest , ce pot sa-ti zic , daca ai banii si o vrei...ia'o ... nu o sa regreti decat daca nu esti cumpatat..si te crezi zmeu... kilometri multi si fara incidente !!!
  11. ..o sa imi las cauciucurile astea atunci .. legat de iarna , la mine e iarna imediat ce temperatura scade sub 20 de grade ))
  12. ...o sa ii montez cauciucurile astea pana ii cumpar semi'slickuri noi..oricum cu motocicleta ma mai dau o saptamana si o bag la garaj si la aranjat , si pana la vara nu mai iese...iar legat de ploaie , cum a dat primul strop..cum in primul peco ramane ) ..neaparat trebuie sa ii cumpar oglinzi , cat mai mari , chiar daca o sa arate mai urat..in astea nu vad nimic..
  13. ...salutari...am mai facut 1500 km de la ultimul post , majoritatea pe drumuri Craiova-Calafat-Dr.Tr.Severin..din fericire fara nici un incident..m'am acomodat cu ea , cat de cat..dar tot nu vede mai mult de 120 km/h ))) ..i'am montat o toba scurta DanMoto,in sfarsit nu mai suna a scuter de 49cmc )))..maine o sa merg sa ii montez cauciucuri full slick fata/spate..si..cam atat pentru moment ..sper sa va scriu curand , la 5000 km !!!
  14. ..cu motocicleta nu s-a mai intamplat nimic grav , doar o crapatura pe carena stanga si folia de carbon jumulita pe dreapta Am inceput sa ma acomodez destul de bine cu ea , astazi m-am folosit de ea cu adevarat , nu doar pentru plimbari , de la 10 pana dup-amiaza la 18...si chiar am facut km buni doar in oras...am avut ocazia sa invat mai bine ca lumea chiar nu se asigura , ca m-au ajutat mult becurile xenon care le-am montat , ma vede lumea mai bine in oglinzi... De la ultimul post am mai facut aproximativ 1000 km , si sper la cat mai multi fara incidente...multumesc pentru informatia legata de detonarea de la 8.000 rot/min ... am simtit-o de mai multe ori.... Inca o data , multumesc tuturor pentru sfaturile bune !
  15. ...si am ajuns si la +2000 km ... ce pot sa zic , motocicleta e super ok , m-am acomodat cu ea , imi place ... si nu vreau sa o mai schimb curand.. au aparut si primele incidente... * mi-a iesit cineva brusc in fata , si am pus frana brusca cu roata de spate , mi-a facut un mic S pe asfapt...am avut viteza mica ..am scapat... * in treapta a 2a , la aprox 8.000-8.500 rot/min , nu stiu ce s-a intamplat , motocicleta s-a accelerat brusc si ... aici nu stiu daca a fost asa , eu spun ce am simtit , roata din spate parca a patinat , a dat putin motocicleta din poponeata...situatie terminata din nou cu bine.. * incident din care am iesit cu o rana in genunchi..am intors motocicleta pe o panta...aici lipsa de experienta si-a spus cuvantul...am intors-o pe partea gresita , nu am mai ajuns cu piciorul jos , iar cand am ajuns , nu am mai putut sustine greutatea motocicletei , asa ca am culcat-o pe o parte..ea a scapat neatinsa , in schimb genunchiul meu e stampilat putin.... ..sper sa va scriu si la +20.000 km , dar fara alte incidente in afara de astea de mai sus..
×
×
  • Creează nouă...