Sari la conținut

dodo

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dodo

  1. Casca AGV - S /index.php?/topic/700285-casca-agv-robbianodesign-s/ Casca AGV - XS /index.php?/topic/700324-casca-agv-grandprix-pro-xs/
  2. dodo

    BURSA LOCALA Craiova

    Casca AGV - S /index.php?/topic/700285-casca-agv-robbianodesign-s/ Casca AGV - XS /index.php?/topic/700324-casca-agv-grandprix-pro-xs/
  3. Salut baieti ... am si eu o mica intrebare : aveti idee ce se poate face sa "cobor" o R6 +2007 ? ...am inteles ca e una din cele mai inalte motociclete , iar pe mine inaltimea nu prea ma ajuta...am auzit ceva de kit-uri de coboare , aveti idee cu cat o coboara si ce anume afecteaza ?
  4. SOLD - topicul se poate inchide !! Ne vedem in primavara intr-un topic nou !!!
  5. ...deci , nu vrea nimeni R1 la 1.800 euro ?
  6. ..baieti , nu va mai certati...pana la urma , am intrat aici in dorinta de a fi indrumat in drumul bun...am fost , mai mult sau mai putin...pana la urma , tot motociclistii din lumea reala , din oras mi-au dat cele mai bune sfaturi , si au fost cei care chiar m-au invatat de bine ce si cum..multumesc celor din KAMIKAZE RIDERS MC pentru toata rabdarea lor cu mine , un pustan idiot , (cuvant urat) si redus mintal , cum am fost numit destul de des p-aici...in fine..motocicleta e la vanzare , si nu o sa renunt la SS , tot un motor de 1000 imi voi lua , dar acum optiunile sunt 3 : R1 , CBR RR si 1098....DA , motociclete care ma pot omora in secunda 2 in care le-am gresit...dar asta vreau , asta imi voi lua !!! valabil : motocicleta inca e de vanzare : 2000e + o casca AGV marimea M !!!!
  7. nu , dar ultimul pret e 2.000e ..cu toate accesoriile care le-am scris in pagina anterioara..
  8. ..nici macar nu ma chinui sa raspund la commenturile deloc interesante...da , mi-a ramas mica , da..suna bine sa spui ca ai caucicuri "de curse" , da..da mai bine cbr-u la terase...da da da .. si mult bla bla bla...m-am saturat din 10 replay-uri sa vad 9 de c*c*t..e cum ziceti voi...o dau pentru simplu fapt ca e mult mai grea decat cbr-ul , si vreau ceva pe injectie pentru incut..asta cu carburatoare e putin prea brutala...si vreau ceva mai nou , minim 2006/2007...e vreo problema in asta ? ...daca era sa ma iau dupa voi , "inteligentii" de pe toate topic-urile acum eram de mult mort.dar uite ca am facut si cateva mii de km si nu am cazut , am putut sa ma si abtin la ceea ce am zis la inceput si nu am depasit 120-130 km/h...!!! asa ca ... inca o data va rog , inceputati in mama ei de treaba cu prostiile daca nu isi au locul ! multumesc cmd...chiar multumesc....
  9. ...Gata , o vand !!! Mi-au fost luate mintile de CBR RR , acum sa vedem , 600 sau 1000 ... pe scurt pentru cine e interesat : 2300 euro : Bi-xenon (scurta/lunga) , pozitii led , pompa frana brembo , toba DM racing cu coloana de aer custom , cauciucuri RACETEC semislick in stare foarte buna , amortizor ghidon hyperpro , filtru aer K&N , ofer si toba originala , toate consumabilele noi , bujii noi , carburatoarele sincronizate in urma cu 100 km ! ofer si oglinzile racing si cele originala noi noute nemontate !!! 0758.388.555
  10. Salut , eu sunt "idiotul" care a indraznit sa faca topicul PRIMA MOTOCICLETA - YAMAHA YZF R1 , dat exemplu de mai multe ori aici... ..sincer iti zic , nu am stat sa citesc toate cele 22 de pagini , dar in mare am inteles care e ideea..uite eu mi-am luat r1 din prima , cu maxim 500 km pe alte vehicule cu 2 roti , si .. inca imi e bine , inca ma dau cu ea , inca o ador..iti pot spune doar ca trebuie sa fii foarte atent cu ea , ca altfel nu te iarta...mie mi-a dansat de cateva ori datorita lipsei de experienta la franare , dar sunt ( cred ) suficient de matur sa nu ii dau inca blana , si nici nu o sa ii dau curand..pentru ca .. e adevarat ce zic baietii..te zboara instant...legat de kg/inaltime...eu am 72 kg si 1.65 , si iti zic , nu imi e tocmai usor cu ea , stau pe farfuri la semafoare...iar in caz ca am inclinat-o putin , e nasol sa o mai pun inapoi , asta fiind si faptul pentru care am culcat-o de 2 ori pana acum...in rest , ce pot sa-ti zic , daca ai banii si o vrei...ia'o ... nu o sa regreti decat daca nu esti cumpatat..si te crezi zmeu... kilometri multi si fara incidente !!!
  11. ..o sa imi las cauciucurile astea atunci .. legat de iarna , la mine e iarna imediat ce temperatura scade sub 20 de grade ))
  12. ...o sa ii montez cauciucurile astea pana ii cumpar semi'slickuri noi..oricum cu motocicleta ma mai dau o saptamana si o bag la garaj si la aranjat , si pana la vara nu mai iese...iar legat de ploaie , cum a dat primul strop..cum in primul peco ramane ) ..neaparat trebuie sa ii cumpar oglinzi , cat mai mari , chiar daca o sa arate mai urat..in astea nu vad nimic..
  13. ...salutari...am mai facut 1500 km de la ultimul post , majoritatea pe drumuri Craiova-Calafat-Dr.Tr.Severin..din fericire fara nici un incident..m'am acomodat cu ea , cat de cat..dar tot nu vede mai mult de 120 km/h ))) ..i'am montat o toba scurta DanMoto,in sfarsit nu mai suna a scuter de 49cmc )))..maine o sa merg sa ii montez cauciucuri full slick fata/spate..si..cam atat pentru moment ..sper sa va scriu curand , la 5000 km !!!
  14. ..cu motocicleta nu s-a mai intamplat nimic grav , doar o crapatura pe carena stanga si folia de carbon jumulita pe dreapta Am inceput sa ma acomodez destul de bine cu ea , astazi m-am folosit de ea cu adevarat , nu doar pentru plimbari , de la 10 pana dup-amiaza la 18...si chiar am facut km buni doar in oras...am avut ocazia sa invat mai bine ca lumea chiar nu se asigura , ca m-au ajutat mult becurile xenon care le-am montat , ma vede lumea mai bine in oglinzi... De la ultimul post am mai facut aproximativ 1000 km , si sper la cat mai multi fara incidente...multumesc pentru informatia legata de detonarea de la 8.000 rot/min ... am simtit-o de mai multe ori.... Inca o data , multumesc tuturor pentru sfaturile bune !
  15. ...si am ajuns si la +2000 km ... ce pot sa zic , motocicleta e super ok , m-am acomodat cu ea , imi place ... si nu vreau sa o mai schimb curand.. au aparut si primele incidente... * mi-a iesit cineva brusc in fata , si am pus frana brusca cu roata de spate , mi-a facut un mic S pe asfapt...am avut viteza mica ..am scapat... * in treapta a 2a , la aprox 8.000-8.500 rot/min , nu stiu ce s-a intamplat , motocicleta s-a accelerat brusc si ... aici nu stiu daca a fost asa , eu spun ce am simtit , roata din spate parca a patinat , a dat putin motocicleta din poponeata...situatie terminata din nou cu bine.. * incident din care am iesit cu o rana in genunchi..am intors motocicleta pe o panta...aici lipsa de experienta si-a spus cuvantul...am intors-o pe partea gresita , nu am mai ajuns cu piciorul jos , iar cand am ajuns , nu am mai putut sustine greutatea motocicletei , asa ca am culcat-o pe o parte..ea a scapat neatinsa , in schimb genunchiul meu e stampilat putin.... ..sper sa va scriu si la +20.000 km , dar fara alte incidente in afara de astea de mai sus..
  16. ...motocicleta nu o schimb decat daca e un motor care imi place enorm cum arata...636 gasisem doua , unu culoarea ta si unu pe albastru , dar nu le-am vrut...oricum trebuie sa fie prea buna "afacerea" pentru mine pentru a face schimbul asta... Inca o data , repet .. o data pentru totdeauna , mi-am facut topic aici pentru a ma putea sfatui cu voi , pentru a ma invata de bine , nu pentru a ma lauda sau pentru a accepta din partea unora jigniri si catalogari si tot felul de prostii...va rog , daca e ceva ce nu va convine pe topicul asta , nu mai cititi , nu mai dati reply !!!!!!!!!!!!!! LASATII PE CEI CARE CHIAR IMI SCRIU AICI LUCRURI FOLOSITOARE SI UTILE !!! .. ..multumesc
  17. ...sincer imi e frica de el groaznic...nu cred ca o sa il duc vreodata la limita...vor trece multi ani pana sa merg cu motocicleta care o sa o am la vremea aia la limita... ..motorul l-am luat pentru ca mi-a placut , a fost ok ca pret , l-am vrut repede de ziua mea ( ca raspuns la ce zicea cineva mai sus , NU , nu mi l-au cumparat parintii ) ...astazi am facut cam 50-60 km , doar in oras in trafic , mereu cu o persoana in spate , si nu mereu aceeasi , si am avut ocazia sa vad cum ma simt cu el , si cu diferite persoane care au diferite stiluri de a sta pe motor ) ... am mers normal , l-am mai si accelerat pe linia dreapta...per final totul a fost ok...dar...repede...il respect pentru ca imi e frica de el... ...P.S : SCHIMB YAMAHA R1 '99 , 29.500 km cu motocicleta frumoasa , arataoasa si zgomotoasa...capacitate cilindrica din 3 cifre , iar prima sa fie minim 5...nu ofer , nu astept diferenta !
  18. ....inca o data va multumesc celor care da-ti sfaturi utile... ...SSSS , nu stiu cine esti tu de crezi ca stii chiar totul...in fine , nu ma mai lansez in polemici fara rost...imi pare rau ca am sters fara sa vreau ultimul meu post inainte de cel de aseara....acolo v-am spus o intamplare...o sa o rescriu din nou acum , mai pe scurt...dar o sa intelegeti esentialul..cum am spus-o in posturile trecute , acum ceva timp in urma ma ocupam de organizarea de "jocuri legale pe 4 roti" in judetul meu , iar aici nu ma refer la 2-3 masini de 70cp care se luau la semafor...intr-o seara , la scurt timp dupa ce imi luasem permisul , si in mintea mea de copil inconstient si tampit , ma credeam zmeul zmeilor , cel mai bun sofer , nu aveam egal...binenteles totul in mintea mea de atunci...m-am ales intr-o seara cu masina unui prieten , era un bmw e30 2.5 turbo , foarte rea masina , foarte brutala , foarte nesigura , nici un sistem minim de siguranta , aici fac referire ca masina nu era echipata nici macar cu abs..in fine...in primii 3-4 km era sa intr-un mod foarte urat ...masina si situatia aceea m-au iertat...sunt constient ca motocicleta asta nu ma va ierta , iar situatia , oricare va fi ea .. nici atat...in fine , aici faceam o referire la faptul ca sunt constient ca e o motocicleta foarte rea , care ma poate ucide in secunda 2... acum sa raspund la cateva mesaje de mai devreme... *permis categoria A am de 4 ani , luat la 18 ani.. *cauciucurile mi-a recomandat un motociclist cu experienta sa le pastrez pe aceasta , sunt racetec si a zis ca merita sa le pastrez avand in vedere ca DOT-ul e ok , iar uzura e minima... *stickere-le le dau jos la o firma de polish auto , care dupa ce le da jos o sa polisheze toata motocicleta *nu merg inca in grupuri , cel putin sezonul asta o sa ma plimb singur...usor...cum zicea cineva mai devreme , slow for show , e viata mea , e motocicleta mea , injurati-ma cat vreti , nu mi-am luat motocicleta sa merg cu 300km/h , mi-am luat motocicleta pentru ca mi-am dorit si pentru a ma plimba cu ea , nu pentru a zbura . PUNCT !!! * de ce mi-am luat motocicleta asta ? SIMPLU !! Mi-a placut , si sunt constient ca pot sa o respect indeajuns ca sa nu ma omoare !!! * costum am zis ca o sa imi cumpar , si o sa fie de calitate. * casti am doua , una cu vizor day only , cealalta cu vizor normal , ambele sunt agv , nu stiu cat de bune sunt , o sa imi cumpar o alta casca cu tot cu costumul. * am depasit deja 800 km cu ea , si e totul ok pana acum...am facut si un drum de 120 km ( Craiova-Drobeta Turnu-Severin ) singur , usor...am facut 2 ore si 20 de minute..., cu masina fac intre 45-60 min , in functie de trafic * daca e sa se strice pentru ca merg prea usor cu ea , e ok , e riscul meu , o sa o repar sau o sa o schimb , prefer sa dau eu bani pentru un moft decat sa dea altii pentru a ma ....inmormanta... ok ? * NU , nu am scapat pana acum niciodata mana in gaz pana acum , nici nu vreau sa o fac prea curand , vreau sa merg usor cu ea !!!! * SSSS , m-am referit sa atrag atentia cu ea , nu cu felul in care merg cu ea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va rog , incetati cu comentarile deplasate si rau voitoare..incep sa cred ca voi chiar asteaptati sa puteti posta aici RIP ? inca o data va multumesc celor care chiar postati aici la subiect si chiar cu folos ( Bigfoot , silencer , Ark , tyby 90 , bogdan dbm , GoodKat si ceilalti , imi cer scuze ca nu ii mai retin pe toti ) !!
  19. Salutari tuturor... In seara asta am fost la prima iesire cu motocicleta dupa ce s-a intors de la service...se simte o diferenta destul de mare cu toate lucrurile puse la punct... In mare : s-au schimbat consumabilele si toate lichidele...filtrul de aer a fost doar curatat , dl. Radu a spus ca e ok , este un filtru de aer sport k&n ..a fost reparat afisajul de temperatura..la mine era mereu doar pe LOW , a fost dat jos afisajul digital al treptei in care se afla motocicleta...cauciucurile mi-a fost recomandat sa le pastrez pe astea , deoarece au un grad scazut de uzura si sunt foarte bune.. ..in mare e totul ok , doar ca am reusit sa rup oglinda din dreapta , iar acum caut sa cumpar oglinzi originala de r1 , motocicleta era dotata cu unele mici si subtirele..
  20. ...multumesc , momentan o astept sa vina de la revizie..apoi o trimit la polish total si stickerele jos...spre sfarsitul saptamanii o scot la ture si la...acomodat...
  21. ..salutari tuturor..si un weekend cat mai placut va doresc...si plin de plimbari frumoase...din pacate weekend-ul asta eu ma plimb doar cu 4 roti , motocicleta am trimis-o la revizie generala + schimburile necesare... acum...sa continuam... *SEBYKV , prima masina .. la 18 ani a fost un Seat Leon 1p...sau trebuia sa incep pe Dacia 1310 , ca daca o lovesc...e ieftina...uite nu , am inceput pe masina 0 km , neatinsa niciodata pana in momentul de fata... *multumesc foarte mult dj 19 dsc , kosh , @jinx , bogdan dbm ...sfaturi foarte utile si mai ales urari de bine... *tassadar , totul e cat se poate de real , chiar te inseli legat de coleg vechi , si asa mai departe... astept in continuare ideiile voastre ,sfaturile , urarile sau chiar criticile , pe partea mecanica ... sunt 0 barat , deci .. chiar nu le voi retine sau putea pune in practica , de aceea motocicleta este la un domn recomandat de colegii din Craiova , el se ocupa de tot ce tine reparatii , intretinere , verificari... in schimb la sfaturi legate de cum sa fac sa merg pe ea cat mai bine , cat mai corect , cat mai in siguranta....le astept cu inima deschisa si cu multumiri maxime ....la fel si ideile sa o fac cat mai frumoasa.... multumesc !!!
  22. ...sa mai raspund catorva baieti...si sa multumesc din nou celor care mi-au oferit sfaturi utile si urari de bine.. *categoria A o am de la 18 , am facut scoala odata cu cat. B .. e prima motocicleta proprietate personala , nu prima motocicleta care o conduc. *am urmat sfatul vostru si in seara asta motocicleta a venit domnul Radu din Craiova si a luat-o, probabil baietii din zona il stiu , pentru revizie generala , schimburi consumabile si tot ce mai este nevoie , din ce am inteles am de bagat ceva banuti in ea.. * am casca , doua de fapt ..agv , nu stiu cat sunt de bune , pe viitor o sa ma orientez catre alta , una o am cu vizor only day , cealalta normal , am manusi..nu am geaca , nici combinezon , nici pantaloni...acum cateva zile mi-a sosit catalogul Louis , si inca sunt in studii.. ..o seara placuta tuturor , sper ca maine sa pot citi mult mai multe sfaturi utile din partea voastra , si sa nu mai citesc posturi in care sunt "inconstient" si toate cele...asta mi-am dat seama din primele 2 pagini , si ma conformez cu ideea...sper doar sa raman un inconstient viu si teafar , sa putem socializa in continuare.
  23. ...da , accidentul nu a fost provocat din vina lui , eu m-am referit doar la faptul ca el era cel care urma sa se ocupe de tot ce tine legat de motocicleta din punct de vedere tehnic , mecanic... referitor la viteza spusa mai sus de 160 km/h la ora in prima treapta , nu stiu si nici nu voi fi curios de viteza ei maxima in nici una din treptele ei .. cel putin cativa ani... ...eu vreau doar sa ma simt bine cu ea , asa cum m-am simtit in toti acesti ani cu masina , nu vreau sa fiu un teribilist care isi risca viata doar pentru a arata celor din jur ce poate el , ce poate motocicleta , sau mai rau .. sa arate asta persoanei pe care o plimba in spate.. ..multumesc inca o data , sper sa nu am nici o cazatura cu ea , nici macar la 2 km/h... si inca o data , daca stiti pe cineva de INCREDERE si PRICEPUT in zona Craiova , astept oricand o recomandare...
  24. ..eu sper ca sa ajung sa o stapanesc si sa nu fiu nevoit sa ma aventurez cu sute de km/h...multumesc tuturor pentru toate sfaturile legate de ea , cat si de cele legate de mine , astazi urma sa merg cu motocicleta la un baiat care am inteles ca se pricepea foarte bine , din pacate mai devreme am aflat ca a avut accident ( accident craiova-real ) si e in stare foarte grava la Bucuresti... momentan ramane in parcare motocicleta , sau o sa vad daca primesc o recomandare mai buna de la colegii din zona...
×
×
  • Creează nouă...