Sari la conținut

darkianny

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Mobra 50 Super

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50 S
  • Interests
    tot ce misca-n tara asta....

Vizitatori Recenți Profil

249 citiri profil

darkianny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa este, le-am primit si le voi folosi cu mare placere. multumesc mult!
  2. darkianny

    Ij (izh)

    Este adevărata concluzia trasa dupa aceste semne. Am patit-o si eu dar nu la fel: se auzeau acele zgomote dar dupa demontare am gasit unul dintre capacele de aluminiu de langa volanta slăbit din suruburi si nu numai ca atingea si bloca volanta ci erau si rupte cateva bucati. Eu am scăpat ieftin. Sper sa nu fie grav nici la tine! Bafta.
  3. darkianny

    Ij (izh)

    Cumpar saua din fata de Ij 56 in orice stare. Ofer preta bun!
  4. salutare. as vrea sa cumpar o roata completa de mobra 50 s dar cu un pret rezonabil! vreau doar o roata nu pe toata!!!!
  5. Cumpăr anvelopa si camera de mobra 50 s.
  6. darkianny

    Ij (izh)

    Va multumesc pentru sfaturi si va asigur ca am inteles!
  7. darkianny

    Ij (izh)

    Salutare. Revin cu o intrebare: la demontarea motorului (jupiter 3)mi-a cazut o biluta metalica din motor si nu stiu de unde? Am tot incercat sa ii gasesc locul dar inzadar. Ma poate ajuta cineva cu o carte in format electronic sau cu un sfat?
  8. darkianny

    Ij (izh)

    Da, am vazut dar nu pot monta semeringuri si garnituri folosite. As vrea sa cumpăr unele piese noi şi am uitat sa precizez mai sus.
  9. darkianny

    Ij (izh)

    salutare. restaurez un Jupiter 3 si as vrea sa cumpar niste piese: set semeringuri motor, semiluna + ax kickstarter coroane bolt (acum are bucsi din bronz) capac aluminiu volanta-ambielaj (cel cu semering si rulment) piulita pas des, filet pe stg (ambreiaj) ambreiaj - placile din textolit sau din ce or fi set garnituri cartere, cilindri, admisie capace protectie pinion roata spate contact
  10. darkianny

    Ij (izh)

    Salutare. Sunt nou pe aici si, de curand, proprietar de o frumusete - IJ Jupiter 3 din 1975. Va rog sa ma ajutati daca se poate cu cateva sfaturi daca este posibil, cum ar fi: este mai rentabil sa ii cumpar dinamul complet si releul de incarcare (mergand pe varianta originala) sau sa ii adaptez un alt sistem si ce sa ii adaptez? Pe aici, pe forum, am citit ca se potriveste ceva de Minsk + o flansa? Rog un sfat bun ptr ca in targul Vitan ma cam luat inima de la pretul unui dinam(350 lei) si trebuie sa recunosc ca nici aprindere de Minsk (250 lei) nu-i chiar ieftina. Multumesc.
  11. darkianny

    Ij (izh)

    buna ziua am nevoie de niste piese pentru un IJ Jupiter 3, cum ar fi: -platou aprindere (cu platini) -aripa fata originala + dispozitivul de prindere -cablu km-traj -burdufuri lant roata -pedaua de pornire completa -capace carburator (se aplica peste carburator) -saua originala -cric lateral (daca exista sau unul care se poate adapta) Si as mai avea nevoie de un sfat pentru ca am ceva probleme ca de ex: porneste bine, trage bine dar la unul din cilindrii nu arde bine amestecul si il da pe toba. am scanteie, platinile sunt bunicele, carburatorul l-am curatat si reglat dupa carte, bujia am schimbat-o, ar mai fi bobina de verificat. multumesc
×
×
  • Creează nouă...