Sari la conținut

ioan_cris007

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1991
  • Motocicleta
    ij - jupiter- planeta5 -jawa- minsk
  • Numar Moto
    b 90 avb
  • Club
    pro-bike

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij 56 , jupiter 3, jawa california, minsk 125 ,planeta5

ioan_cris007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ,m ar interesa roata fata aripa cu furca completa toata( jambe -fusta)un pret pt ea? un nr de tel sau mail ceva pt contact sa vb , merci !
  2. ioan_cris007

    Ij (izh)

    VA multumesc tuturor de parari ,opinii si sfaturi bune si utile, am inteles ce anume trebuie facut . An legatura cu "("betele desfacute din pahare") astea cum le pot strange ,care este procedura, nu de alta dar macar sa am ce munci in iarna asta pina la primavara cand o voi plimba pe drumurile patriei,... cum am ceva vreme buna, ma apuc de surubarit, va voi tine la curent de indata ce aflu noutati ,cand voi desface acel capac , toate cele bune si asfalt uscat !
  3. ioan_cris007

    Ij (izh)

    Referitor la furca fata , in poza se vede ca e urcata pe cric, roata fata sta un pic suspendata,deci furca e mai alungita, mai intinse telescoapele, cand o las pe jos de pe cric se aseaza cred eu normal nu mai e asa alungita,pantalonii nu sunt scurtati sunt ai ai asa cum s au fabricat, cat despre motor mai mult ca sigur e pistonul blocat pe cilindru,am desfacut capacul la platina , cutia pusa pe liber scoasa si bujia si am dat sa invart de cama , cu cheia de 11 si nimic ,e blocata, nu invarte , impinsa cu 2 insi pe ea ca sa aibe aderenta sa nu patineze roata , bagata in viteza nu merge dat peste cap,..tind sa cred ca s a blocat pistonul, o fi cedat vreun segment sau cine stie ce o mai gasi pe acolo cand il desfac.Nu imi dau seama cum sa se fi blocat asa dupa o zi pe alta , de ruginit nu am idee sa fi ruginit , pistonul pe cilindru, calat motorul asa deodata fara forja si mers mult si turat cu ea,nu e cazul,Ciudat , f ciudat!
  4. ioan_cris007

    Ij (izh)

    TElescoapele cum ar putea fi desfacute , pute-ti sa imi explicati, intradevar ca sunt goale , nu au pic de ulei in ele, am luat ulei de transformator cel rosu sa le pun cate 150 gr in fiecare, apoi vad daca curg sau nu pe la semeringuri sau suruburi jos spre roata ,..desfacute nu vad cum ar putea fi...astept opinile d vs. » Post actualizat in 06 Nov 2014 20:52 (domnu Pinochio!...Am pățit-o și eu,se desfăcuse piulița care ține ansamblul ambreaj pe ax,în motor,și ansamblul respectiv freca pe capacul motorului nu puteam da la pedală.tot așa ca d-voastră credeam că am calat motoru la ultima tură.)... Despre care piulita este vb cea din partea dr? care strange ambreajul de linga cablu sau cea din stg motorului - de sub capacul motor partea stg? Scuze pentru necunoastere dar caut sa invat ,ca de mesterit imi place, scule avem cu ce face treaba , numa idei si sfaturi bune, multumesc anticipat!
  5. ioan_cris007

    Ij (izh)

    Semnalele sunt prinse de jug de niste urechi atasate pe jug asa e fabricata, la telescoape trebuie sa umblu , nu am ajuns la ele, mai ales ca trebuie pus ulei nu au deloc, ii trebuie o revizie a furcii-telescoape, ulei-semeringuri , ..in totaliatate este originala 100% cum a venit de la rusi, pe bord are 3400 km , acum nu stiu cat de reali sunt , de la cine am luat o nu a facut mai mult de 1000 de km cu ea, plus ca motorul suna foarte bine si are o compresie de iti da piciorul inapoi, te plesneste de numa-numa, daca nu dai ca lumea, de aia ma mir cum de nu mai pot da la pedala, ca doar nu am calat motorul dupa cateva ture usoare pe linga bloc...si asta in nr8 km ..garnitura motor din ce o pot face , klingherit - carton mai gros dat cu vopsea sau silicon rosu termic? Poze cu semnalele si bord km.
  6. ioan_cris007

    Ij (izh)

    Ok, va multumesc , in week asta am sa fac , verific in partea stg a motorului, va trebui probabil si o noua garnitura facuta, sper sa nu fie ceva grav,... Pentru domnu Zidu, nu inteleg treaba cu benzina in piston, cand am impinso am scos in prealabil si bujia in vederea ca o sa il dau mai usor peste cap pistonul, nu a fost sa fie, tind sa cred ce au spus baietii mai sus, verfic la semiluna -pedala, sau sa nu fie ceva slabit la tija pedalei ambreiaj, multumesc pt sfaturi si mai astept unele opinii, toate cle bune ! Apropo, asta e mandretea mea de rusoaica"
  7. ioan_cris007

    Ij (izh)

    Va salut, am pornit ieri planeta mea din 1991, intrun piston, porneste bine, merge bine, dar?..azi cand am vrut sa o pornesc din nou , surpriza..., nu am putut da delok la pedala, de parca ar fi blocat pistonul in cilindru, pedala teapana, am incercat sa o imping , bagata in viteza sa dau peste cap pistonul sa invirta motorul, dar nimik. Daca aveti idee, ce ar fi putut sa se intimple, doar nu cred ca, sa se fi calat motorul plimbat cativa km de pe o zi pe alta.De incins nu l am alergat sa il hingheresc, doar plimbat pe linga bloc,cateva ture.Foarte curios si ciudat ce ar putea avea, ce se poate face in cazul acesta si orice parere e bine venita, multumesc anticipat.
  8. Va salut, cumpar pt o planeta 5 , 2 semnalizari spate originale, si un stop spate , doar geamul rosu , ca e spart crapat, nu imi trebuie tot stopul , daca arata bine an stare f buna il cumpar cu totul, asptept pm cu oferte, multumesc anticipat.
  9. Cati km are si ce reparatii efectuate la ea ..., merci !
  10. Salut

    nr meu 0722684562

    zona Cora Pantelimon

  11. un nr de te pt planeta , nr meu e 0744384240 sunt interesat de moto...!
  12. sal un nr de tel pt ij planeta in ce zona se poate vedea , nr meu e 0744383240

  13. Vand motocicleta Minsk 125 cm , in stare aproape noua 6700 km, functioaza bine porneste usor, am si ceva piese la ea cum ar fi : cauciuc nou, 2 camere noi, kit ambreiaj, saboti frina, cablu km, maneta frina dr, detalii mai multe la tel 0744383240 sau id mes yahoo: ioan_cris007, se poate vedea in sect 2 Floreasca . Pretul e 300 euro disc la fata locului. up !!! negociabil, pret nou 10 mil 0744383240 plus piesele de schimb ! Trompeta s-a vandut , se poate inchide !!!
  14. Vand motocilceta MINsk 125 cm stare noua 6700 km , functioneaza bine porneste usor, am si ceva piese la ea de schimb cum ar fi : cauciuc nou, camere noi, kit ambreiaj, saboti frina , cablu km, maneta frina de mana dr, , se poate vedea in Bucuresti sect 2 Floreasca, detalii la tel 0744383240 sau id mes: ioan_cris007 pe /yahoo .Pretul e 300 euro disc la fata locului.
×
×
  • Creează nouă...