Sari la conținut

ChickenX

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    19.09.2012
  • Motocicleta
    DragStar Classic 650
  • Numar Moto
    XXX

ChickenX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Da, m-am uitat si eu intre timp la piese si le gasesti mai ieftine dar mai adaugi transport iar diferenta pe care o catiga ei eu o castig in timp (mai ales ca sezonul asta nu am apucat sa ies cu ea) Au spus sa ma duc maine la ei sa imi arate tot ce vor sa schimbe si sa le spun ce vreau si ce nu. Probabil furtunul ala este si el cumva imbatranit. O sa vad maine
  2. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Incerc sa atasez o poza primita de la service cu devizul Cistenie ..... - ar fi o curatare cu un aparat cu ceva vibratii Robota - manopera, 2h » Post actualizat in 31 May 2016 16:35 Maine dimineata ma duc la ei sa aflu mai multe. Sa vedem ce se mai gaseste la ea necesar de rezolvat. O sa ma uit si diseara putin pe pe net dupa niste preturi pentru conductele alea de carburatoare ca mi se pare cam mare pretul de 80 euro+tva dar oricum nu prea am de ales.
  3. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Este diferenta nu spun nu dar tot slaba este vizibilitatea noaptea (fata de masina). Cand am luat moto erau proiectoarele pe faza lunga si am prins un drum de pe la Sinaia pana la Rasnov pe noapte cu prietena si mergeam doar cu farul principal pe faza scurta (aprindeam faza lunga+proiectoarele doar cand se putea) iar experianta nu a fost tocmai placuta mai ales ca eram in primul an de moto . Dupa acel drum le-am trecut pe faza scurta Sunt curios de poze; poate ai si alte tipuri de becuri mai potente.
  4. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Catalin Cartus este numele complet daca nu ma insel, de la Mymoto. Sigur gasesti pe aici pe forum info. Tipul de la care am cumparat moto facea ce avea nevoie tot la el si m-am dus si eu tot la el. Este un tip super ok (cel putin din cat am interactionat eu cu el) cu care poti discuta omeneste.
  5. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    @RedRat, Si eu am proiectoare ca tine cu becurile normale si este cam mult consum. Le am puse pe faza scurta dar daca tu le ai separate este mult mai bine ca le aprinzi doar cand ai nevoie. Eu in general ziua merg cu faza lunga si am doar farul aprins si seara trec pe scurta cu proiectoare. Am un set de becuri cu LED dar nu ma lasa sufletul sa le pun pt ca nu imi place lumina aia rece si nu imi place cum arata (am si eu piticii mei). Eventual o sa le schimb cand se arde unul normal si stiu ca sunt si niste LEDuri cu o lumina mai calda asemanatoare becurilor cu halogen. Oricum nu e mare diferenta de lumina cu proiectoare dar suntem mai vizibili pe drum si mie unul imi place aspectul » Post actualizat in 24 May 2016 10:06 Da, m-am dus la o reprezentanta Yamaha in Bratislava ca nu sunt cu ea in Bucuresti si nu cunosc pe nimeni pe aici in care sa am incredere cu moto. E mult dar nu am ce sa fac... In Bucuresti mergeam la Catalin.
  6. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Apropo de chei in contact, citeam postul in parcare si radeam iar dupa ce cobor din masina si ma caut prin buzunare sa inchid masina realizez ca nu le am si ce sa vezi erau in contact Revenind la moto, astazi am fost cu ea la service si la prima vedere au spus ca ar fi carburatia. O sa faca o verificare completa si cu ocazia o sa fac si schimburile de ulei/filtre (oricum trebuia sa ajung sa le fac). Bine macar ca nu am ramas cu ea pe undeva pe drum. 30euro ora de manopera...
  7. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Sa vad saptamana asta daca am timp sa imi bag eu nasul pe acolo. O sa ma uit pe filmuletul postat de vlad58 sa vad si ce scule imi trebuie pe langa ce trebuie facut . Din ce am vazut asa la prima vedere nu pare complicat doar migalos. Daca nu reusesc o sa caut sa o duc la un mecanic doar ca problema mea este ca nu sunt cu moto in Bucuresti\Romania si imi este putin mai greu pe aici. Va multumesc pentru indrumari! » Post actualizat in 23 May 2016 15:12 Pana la urma nu am mai avut rabdare sa imi fac eu timp sa umblu la carburator si astazi am sunat la un service iar maine dimineata vin ei sa o ridice. Nu am vrut nici sa merg cu ea asa la relanti vreo 20km pana la service sa nu cumva se agreveze ceva. Revin cu info dupa ce aflu diagnosticul.
  8. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Ma refeream la faptul ca moare motorul atunci cand slabesc socul
  9. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Am lasat motorul sa mearga si ieri si astazi si cum slabesc socul cum se ineaca.
  10. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Am fost acum la garaj am scos bujiile le am pus pe fisa dadeau scanteie una putin mai slaba, le-am curatat putin cu un smirghel fin le-am pus la loc si tot asa fara soc nu porneste. Cand trag socul maxim porneste dar parca nu este complet pornit motorul. Cand ii dau din acceleratie se simte cum se ineaca m-am jucat cate putin din acceleratie si in momentul cand trece peste jumatate din rotire si urca in ture parca incepe sa finctioneze complet. Cum o slabesc iar o sinte cum se ineaca si moare. Poate este carburatorul inecat cumva sau poate primeste mai mult aer. Aveam si explozie pe esapament si cred ca putina flacara atunci cand reusam sa o turez mai mult
  11. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Multumesc pentrut ajutor! O sa incerc bujiile, poate am noroc si e doar de la ele.
  12. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Nu cred ca ar fi chiar o paguba mare daca le-as schimba direct pentru ca oricum nu sunt scumpe dar oricum maine nu cred ca am de unde sa cumpar asa ca o sa incerc sa le verific. Nici lera nu am. Nu am manual la ea asa ca tre sa cam cotrobai pe net. Este posibil sa porneasca motorul daca o bujie nu face aprinderea?
  13. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Daca nu ma insel le-am schimbat anul trecut. O sa incerc sa ma uit totusi asta daca ma descurc caut acum ceva video pe youtube Edit: Bun, am gasit si am vazut ca sunt foarte usor accesibile, doar ca nu am am cheie dinamometrica sa le strang exact cat trebuie dar aia e. Acum o sa caut sa vad ce tip de bujii am nevoie si maine ma duc sa le scot si poate si gasesc sa cumpar de undeva.
  14. ChickenX

    Yamaha Dragstar

    Salutare, Azi am vrut sa ies prima data anul asta cu moto si am avut o supriza neplacuta. Am pus contactul pompa a lucrat, i am tras socul si a pornit din prima dar sunetul era diferit fata de ce stiam eu, in fine am zis ca poate trebuie sa mearga si el putin cu toate ca l am mai pornit odata saptamana trecut cand am montat bateria si a pornit fara sa observ ceva dubios. Dupa cateva minute am zis sa mai slabesc socul si pe masura ce il slabeam observam cum se ineaca si se opreste. Am incercat sa pornesc fara soc dar nu a pornit deloc, am tras socul a pornit dar motorul parca functiona pe jumatate, cum incercam sa invart de acceleratie cum se oprea bursc. Am reusit totusi sa il accelerez cu degetul pe butonul de start apasat si invartind violent de acceleratie si se simtea cum ca ar trece peste un hop sau ar scuipa ceva si apoi turandu se parca normal dar apoi cum slabeam putin murea. Am plecat cu ea de pe loc cu socul tras la ralanti fara sa accelerez, am trecut si in a doua tot la ralanti cu gandul ca poate isi da drumul dar degeaba cum incercam sa accelerez putin se oprea. Aveti idee cam despre ce ar fi vorba sau ce as putea sa fac pt a mai elimina din posibilitati avand in veder ca nu ma pricep la mecanica? Multam
  15. Nu promit nimic dar as merge si eu ca ar fi destul de aproape de mine. Vin din zona Bratislava si as face un drum doar ca pica intr-o Miercuri si trebuie sa vad daca reusesc sa imi iau liber. Daca va hotarati lasati si pe aici ceva info.
×
×
  • Creează nouă...