Sari la conținut

cobalt

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cobalt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am un sv650s (2003) si vreau sa ii schimb ghidonul , vreau sa trec de la semighidoane la ghidon normal de naked. Ma puteti ajuta cu ceva recomandari, am inteles ca trebuie "inaltatoare" sau ceva de genu. Nu stiu exact care e procesul. Orice fel de info sau linkuri catre resurse ajuta.
  2. Am gasit un supermoto de 125, cat ma costa sa schimb rotile sa le pun de enduro ?
  3. caut un enduro mic (50 - 125), buget maxim 500e Ma intereseaza sa poata fi inmatriculat. Nu ma intereseaza aspectul , motorul sa mearga bine. Nu ma intereseaza anul/nr km.
  4. sv-ul bate monsterul cam la toate aspectele , putere , consum , fun , fiabilitate. Singurul avantaj al monsterului este ca are 50 de cai si e mai ok pentru incepatori decat sv-ul (70) ' Am luat in considerare versys pentru ca ma intereseaza un motor care este decent cu pasager, a fost facut in principiu pentru oras si nu are dimensiuni mari.
  5. Va salut domnilor, Sunt in cautare de o motocicleta noua si as vrea sa incerc ceva mai spre enduro. Datele problemei: Am avut 2 motoare pana acum, ducati monster 600 si suzuki sv650s. M-am saturat de drumurile execrabile are romaniei asa ca m-am hotarat sa incerc ceva care este construit sa se descurce pe teren accidentat. Caut o motocicleta enduro dar care probabil nu o voi folosi niciodata pe drum de tara, 90% oras , 10% touring. Trebuie sa fie destul de mica si usoara pentru traficul din bucuresti sa ma pot strecura si sa se descurce bine si cu pasager. Din ce am vazut prin review-uri pentru nevoile mele ar fi bmw gs si kawasaki versys. Alte pareri , comentarii ?
  6. Salutare, am un sv650 s din 2003 si vreau sa ii cumpar carene laterale. Ma poate ajuta cineva cu o recomandare de unde as putea gasi? Caut ceva in genu http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009models/2009-Suzuki-SV650SAABSa.jpg
  7. cobalt

    ICON - Discutii Generale

    icon face multe casti entry level , nu poti avea pretentii cand dai 5 milioane pe o casca. Eu am un icon alliance (entry lvl , ~5milioane) , la banii astia e fix ce trebuie. Urmatoarea casca va fi tot de la icon dar ceva mai sus la pret/calitate.
  8. Saptamana viitoare daca totul va fi ok voi fi fericitul posesor al unui sv 650 din 2003. Ma puteti ajuta cu niste site-uri de accesorii ? (manete, pinten , cabluri , etc)
  9. Ducati 848 Evo - Termignoni Flamethrower
  10. cobalt

    Util

    O recomandare si de un mecanic cu coloana m-ar ajuta.
  11. cobalt

    Util

    nu sunt mecanic , faptu ca eu sunt acolo nu ajuta cu nimic, il rog sa faca niste poze si aia e
  12. cobalt

    Util

    Baieti , am gasit si eu un motor la sermoto.ro , ma gandeam poate ma ajutati un pic. Aveti o recomandare de un mecanic impartial ( eu nu am cum sa ajung in cluj ) si as vrea sa verifice motorul un expert inainte sa il cumpar. Ceva pareri despre firma sermoto.ro
  13. Are cineva sau poate sa imi recomande un loc de unde pot lua un releu de incarcare pentru un monstru din 97?
  14. adaug si eu anuntul cu mobra de vanzare si aici avand in vedere ca e ducati poate e cineva interesat. /index.php?/topic/691729-vand-ducati-monster-600-incepatori/
×
×
  • Creează nouă...