Sari la conținut

claudiulro

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 600

claudiulro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://vasile-antipa.blogspot.ro/2014/09/accident-mortal-langa-medias-o.html Eram in trecere si am gasit si pe internet. RIP.
  2. Job Done. Imi pare rau ca nu am mai avut inca o mana sa fac si niste poze cu pasii care trebuie urmati. Daca o sa mai fie cazul de alte reparatii ( sper sa nu fie) o sa incerc sa fac si niste poze. Asfalt uscat !
  3. salutare! am desfacut cele 3 suruburi si a iesit finut bascula. nu a trebuit sa detensionez arcul. adevarul este ca iti trebuie niste scule "tari" pt ca suruburile sunt stranse bine de tot. Multumesc tuturor pentru sfaturi. asfalt uscat !
  4. Salutare tuturor. Am si eu o problema. Vreau sa imi schimb kitul de lant ( lantul nou vine endless) si ma gandeam ca sa nu mai desfac lantul , mai bine sa dau jos bascula( cu toate ca e o operatiune mai dificiula decat sa desfac lantul). Problema se pune in felul urmator: daca desfac doar axul basculei la remontare se mai poate monta usor sau imi trebuie un cric ceva( ma gandesc ca arcul este un pic tensionat). Motocicleta este pe cricul central , deci nu ar mai trebui sa fie chiar asa tensionat arcul sau ma insel eu si arcul nu mai este tensionat deloc. Daca dau doar axul F din poza din manualul de reparatie , este de ajuns pentru a monta noul lant? Daca a mai dat cineva jos bascula la un bandit si ma poate ajuta ii sunt recunoscator. Multumesc. Atasat sunt si niste poze poate va sunt de ajutor.
  5. Am inteles. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O seara faina !
  6. Salutare tuturor. Am o nelamurire. Am cautat pe forum insa nu am gasit ceva care sa ma ajute. Trebuie sa schimb kitul de lant si stau in dubii , nu stiu ce sa aleg. 1) DID 530VX - acesta are X-ring 2) Regina O-ring - acesta are O-ring La pret nu e diferenta mare doar 15 euro. Ma intereseaza pentru un suzuki GSF 600 N din 97. Din cate m-am documentat, lanturile care au X-ring sunt mai bune, in sensul ca sunt mai rezistente. Daca ma poate ajuta cineva cu o parere ii sunt recunoscator. Multumesc
  7. E deschis doar pana la cascada daca nu ma insel... nu ?
  8. Placute am pus ferodo platinum. am sa mai verific azi inca odata sa nu atinga ceva la disc
  9. A mers relativ de usor , nu mai tin minte daca am folosit ceva, dar in orice caz daca am folosit sigur nu am folosit metal sau ceva ascutit, am avut grija. Am sa incerc maine sa ma i aerisesc instalatia ,
  10. Am pus loctite pe fiecare surub. Dupa ce am schimbat lichidul am aerisit si instalatia, exact cum se face si la masina. La motociclete ii alt procedeu ?
  11. Sunetul se aude de la aprox 40 de km in sus si se accentueaza cand trag frana.
  12. Am dat jos capacelele si am masurat chiar din centru. Deci , dupa masuratori ma asteapta un kit de lant. sau ce ziceti as putea sa scot 2 zale? lantul este ok si pinioanele , doar ca imediat nu il mai pot intinde ca e in capat.
  13. Salutare tuturor. Am cautat pe forum un post in care sa se explice cu se poate centra roata spate dar nu am gasit. Ma poate ajuta cineva si pe mine? Motocicleta este un suzuki bandit 600 din `97. Daca exista vreun post pe tema asta va rog sa imi dati de stire. Eu m-am gandit ca as putea centra roata astfel: Am masurat distanta dintre mijlocul axului spate si mijlocul axului de la bascula ( cat e intr-o parte asa sa fie si in partea cealalta) . Am gresit undeva sau nu asa se face? Cat poate sa fie toleranta intre valori ? Multumesc
  14. Imi poate recomanda cineva un kit de lant pentru mobra mea?? ( gsf 600N 1997 ) ma gandeam ca as pune un pinion mai mare pe spate sa nu simt nevoia sa ii dau a 7`a ... )
  15. Revin cu problema. Ce am observat este ca la remontare, nu am pozitionat corect melcul de la vitezometru conform manualului( trebuia pozitionat cu "opritorul" in fata furcii). Am strans toate suruburile cu o cheie dinamometrica si tot asa suna. E posibil sa sune pana se uzeaza un pic placutele pe discuri?? ( spun asta deoarece sunetul se accentueaza cand trag frana sau doar este impresia mea) Rulmentii nu i-am verificat, nici nu stiu cum se pot verifica. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...