Sari la conținut

emster

Membru
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    ----------
  • Motocicleta
    IJ 350
  • Numar Moto
    -----
  • Club
    inca sunt nou in bransa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1

emster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare! detin o motocicleta honda rebel 125 din 96 Problema care ma bantuie este ARDEREA BOBINELOR DE INDUCTIE ... ce face posibila aceasta chestie ????? ce trebuie sa schimb? multumesc
  2. salutare! stie cineva unde mai pot gasi un CDI pentru rebela mea? daca pun alt cdi de 125(sa aiba aceleasi mufe ) merge ?
  3. multumesc pentru informati!! mi au fost de mare ajutor
  4. pai ... une nene pe aici pe forum zicea ca este incorporat! de unde as putea sa iau un regulator ? » Post actualizat in 09 Sep 2015 19:40 asta este bun?
  5. salutare! cer ajutorul electricienilor de pe forum ) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic). cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria? m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata multumesc anticipat! legaturile din imagine sunt bune?
  6. emster

    Ij (izh)

    salutare! cer ajutorul electricienilor de pe forum ) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic). cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria? m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata multumesc anticipat!
  7. salutare! cumpar bobina inductie 12 v,sa aiba o rezistenta mai mare de 3 ohm! multumesc!
  8. am eu un stator cu tot cu rotor pentru minsk! l am cumparat dar nu l am mai montat daca esti interesat iti arunc niste poze !
  9. emster

    Ij (izh)

    instalatie mea este pe 12v. am vb cu ce de la gotronic ca fac si pe 6v dar dar se foloseste platina! ei zic:"avem aprinderi electronice AT011 sau AT012 modificate sa functioneze la tensiunea de 6Vcc, dar, NUMAI cu platina (fara sensor)" merci de sfatul cu bobina!!!
  10. emster

    Ij (izh)

    salutare! vreau sa montez pe ij o aprindere gotronic si m-am blocat la bobina de inductie.cei de la gotronic cer sa fie o bobina de peste 3 ohm ! intrebarea mea este: toata bobinele de inductie au peste 3 ohm??? multumesc!
  11. emster

    Ij (izh)

    salutare! dezmembreaza cineva ij planeta 2..... sau poate stiti pe cineva care detine unul ??? as avea nevoie de capacul de la chiuloasa!! mi mi a aruncat decompresorul si s a stricat filetul !! multumesc!..
  12. buna ziua!! are cineva un capac de chiuloasa pentru ij planeta 2 ,350cc ??? un set de segmenti si garnituri motor! ??? , daca nu aveti poate imi dati un pont de unde le pot procura!! multumesc! contactati ma cu PM!
  13. are cineva o bobina inductie de dacie????
  14. emster

    Ij (izh)

    salutare ! cred ca pun o intrebare stupida daca la un magnetou de minsk 65 W si o napolitana de 12 v ,bobina de inductie trebuie sa fie de 12 v(de dacie ,eventual)sau o tin pe aia de 6v??
×
×
  • Creează nouă...