Sari la conținut

myhobby

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Club
    nici unu

Vizitatori Recenți Profil

674 citiri profil

myhobby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vad ca iti vinzi turbo pe ebay...de ce..nu e ce trebuie?
  2. Bv Onicas, mai ai maxiscuterul, cum se comporta cu turbo ca si fiabilitate?!
  3. Prietenul meu m.a rugat sa scriu aici despre cumpararea unei mobre, nu regret nici o secunda ca l.am recomandat pe Marcel Tulbure ca sa ii aduca un KTM SMT, Marcel a fost impecabil si totul a decurs fara greseala mai putin seriozitatea unor nemti, in rest va recomand si voua acest om care stie sa.si faca treaba cum trebuie si nu o sa fiti dezamagiti! Tine.o tot asa Marcel, multumim!
  4. I.am recomandat unui prieten sa te contacteze cu un KtM Smt, citind aici despre toata treaba excelenta pe care o faci, cu siguranta o sa fie multumit! 🏍🏍
  5. Baiatul cu castile este ..tocmai ce Sambata am vb.cu el si a ramas ca astazi sa trimita o casca..din pacate m.a sunat mama lui (nu stiu cum a mai avut taria sa mai tina cont de casti) si mi.a confirmat ca baiatul ei a decedat !!! » Post actualizat in 31 Jul 2017 17:04 Condoleante ,era un super baiat!
  6. myhobby

    B 199 NIX decedat

    Este si foarte posibil ca iesind din curba si masini venit pe sensul celalalt nu a vazut masina oprita si semnalul pt a intoarce.....toti pe 2 roti greasim ca de astfel si soferii .care din pacate e mortal......nici nu are rost de discutie....nu ai voie sa intorci...putea sa mearga ala si cu 200 ....nu ai voie sa intorci acolo....ala de mergea cu 200 era problema lui...dar tu ca sofer aveai 500 metri ca sa poti intoarce...te.a durut in poponeata si ai luat o viata!
  7. myhobby

    B 199 NIX decedat

    Accident Buzau centura cu moto nr B 199 NIX il cunoaste cineva? A decedat din pacate avea 37 ani si un moto ceva custom
  8. Ok.nu sunt nici smecher nici cum crezi tu..ai fost tu in aceasta situatie Cosmine? Eu am fost si asa s.a rezolvat..in caz ca nu dai de fostul prolietar...si nu te m.ai opari atat la ce spune unul si altul...mergi inainte si daca poti sa ajuti, ajuti..nu ttebuie sa tragi pe nimeni de ureche.
  9. Spui ca este pierdut..si te pune sa dai o declaratie pe propria raspundere si gata...ce baliverne sunt pe aici..vai mama
  10. Din ce se vede, pare ca banii nu sunt probleme ci meseriasul!! » Post actualizat in 03 Nov 2016 18:26 Pare ca banii nu sunt o problema* » Post actualizat in 06 Nov 2016 13:41 Nici un meserias pe aici sa faca aceasta operatiune??
  11. Salut..este cineva pe aici care poate modifica maxiscuterul meu exact cum e in poza?
×
×
  • Creează nouă...