Sari la conținut

onicas

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    YAMAHA T-MAX 530
  • Numar Moto
    HD91CAS
  • Club
    Nu am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KYMCO XCITING

Vizitatori Recenți Profil

397 citiri profil

onicas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 100 sub 3 sec.. Mersi frumos, la fel.
  2. Eu merg frumos, rare ori îi mai dau, oricum orice motor e periculos, dar atata timp cat ai minte , toate sunt ok, nu e chiar asa periculos, mai ales pt cineva cu experienta, sunt doar 111 cp dar e si greu,in jur de 240 kg, daca erau peste 200 cp, era foarte periculos, probabil.cu timpul mai punem ceva caluti, inca se lucreaza la update-uri pt el si sa fie cat de cat fiabil.
  3. Urmează şi spatele! Ceva de genu
  4. Mulțam, încă mai am una alta pt el, posibil si un alt stage la peste 122 cp +, cine stie..
  5. Daca tu spui ca am cules capsuni, cum spui tu :))))) nu ma cobor la nivelu tau. Toate bune si frumoase, ma bucur de ceva superb, am avut si placerea da a pisa un R6 din mers...dar no..nu stim dacat vorbim! Multumesc frumos celor cu bun simt! Între timp, am mai cules niste căpsuni,si schimbam si suspensia pe spate de la ohlins
  6. Dacă tu spui, nu putem fii perfecți, nu am nu stiu ce bani, da am o inima mare, ajut si am ajutat pe toata lumea,cine ma cunoaste ma cunoaste in viata de zi cu zi, cu bmw o fost asa o scăpare, infine,nu mai conteaza Da, gata cu ilegalitatile :)))))
  7. Multumesc, doar marți revin cu restul, atunci ajung la el in napoli, nu stiu inca cum va trage, debea astept, ma gândesc ca o sa fie senzatie de la 34 cp la 111...revin pe 30.
  8. Poi acuma dupa ce vine din italia pun astea: Etriere de pe R6 disc-uri pe 300mm,furca asa:
  9. Mulțumesc frumos, am muncit pt bani aia, nu am dat in cap nu am furat, plus de asta sa ai un maxi scuter de 111 cp eu zic ca e ceva wow unic, in romania e primul tmax TURBO,sunt destule dar nu turbo.
  10. Mulțam, când îți doreşti ceva, luptă ptr visul tau, o viața avem, daca nu acuma,când? Sa nu mai fim răi, fiecare conduce ce vrea el,putea sa fie si de 49cc,
  11. Poi si?mi-am pus numele meu, numaru ala poate costa cat motoreta ta :)e numar privat
  12. Daaa, haha, eu ce spun ca fac, poi fac! Când mi se pune pata..aoleo..oricum inca îi in italia peste 3 zile ajung la el sa il testez pe pista si sa fac plata o sa revin cu video cu test pe 30.
×
×
  • Creează nouă...