Sari la conținut

boicustefan

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boicustefan

  1. /index.php?/topic/723293-motocicleta-sport-touring-honda-vfr750-rc36/ de vanzare .. cine vrea cine mai doreste?
  2. filtrul schimbat in toamna si am mai mers cu ea maxim 1500km, nu cred ca este un filtru murdar. iar bujiile schimbate in primavara, la fel 1000km cu ele nu cred ca sunt rele.
  3. 250 la service curatat si sincronizat. plus filtru de aer si bujii ( ca asa vrea nenea) iote banii pe sincronizator.
  4. are cineva de imprumutat un sincronizator de carburatoarE? sau poate stiti pe cineva care vinde? as vrea sa imi fac carburratoarele in weekend si am nevoie de scula. pliz help. daca stric platesc.
  5. /index.php?/topic/714809-honda-vfr-750-rc36-92/ tura asta chiar ma despart de ea..
  6. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sensor+mileage+honda+vfr&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsensor+mileage+honda+vfr+750&_nkw=sensor+mileage+honda+vfr+750&_sacat=0 poti cauta pe ebay.
  7. Sa incerc oare un cr9 ?? Nu merg sport cu ea..5-6000 ture.ce parere aveti?
  8. Ioi merci pentru raspuns.este vreo diferenta intre cele iridium si cele normale?
  9. salutare baieti. mai am o mare dilema. unde boala gasesc si eu sa zica exact ce bujii am nevoie la un vfr750 rc36 din `92 ? am tot gasit pe net ba CR9EHIX-9 ba CR8EHIX-9 nu mai inteleg nimic. Ba bate gandul sa cumpar bujii iridium. este vreo diferenta intre cele clasice si cele iridium? ma refer vizibila ca la bani este detul de mare va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie mai exacta : ce bujii trebuie si daca merita sa iau iridium ori ba. va multumesc.
  10. nu mai faceti prostia sa mergeti in voluntari. aia nu cred ca ca vor sa munceasca, nu cred ca vor sa aibe clienti. Am fost cu vfrica prima data in voluntari pentru ca la dincolo era ocupat si nu aveam decat loc peste 3 4 zile, si eu vroiam atunci. Dupa ce am vazut ca se iau de toba mea care "NU ERA ORIGINALA" (pe dracu trebuia sa ii dau cu ea de cap sa vada originea) bani nu au luat, si o tot tineau ca sa merg sa imprumut una si sa vin pe urma, am zis ca ma duc pe grivita. acolo, cu nici un fel de probleme si foarte bucurosi am intrat la rand, pac pac poze plata si gata. am luat rarul in 30 minute. a refuzat orice atentie pentru bunavointa. mi-au spus sa am grija cum merg si o zi buna. asa da oameni, evitati pe cat posibil voluntariul.
  11. merci pentru luminare. pe toata lumea auzeam la serviceuri ca vroiau sa imi puna 15w si nu stiam de ce. hm.... ok .. acu ca asta am luminato .. ce semeringuri puneti? dimensiunile le stiu dar nu stiu ce producator recomandati ..
  12. Fork oil weight 5W (Honda SS-7) http://www.vsource.org/VFR-RVF_files/Bvfr750fl-p-mi.htm
  13. aveti careva o scula de aia de batut semeringurile la furca? as vrea weekendul viitor sa servisez furca si ma gandeam ca imi usurez munca cu o scula buna, nu una improvizata. multumesc. ce simeringuri recomandati? am gasit de praf si de ulei oem la we moto cu 24E. (deci imi trebuiesc doua total 50E) dar ulei? ce vascozitate folositi? eu ma uitam prin carte si zicea ceva de 5w ulei honda. voi ce puneti? am un vfr 750 din 92. merci de ajutor.
  14. dragi prieteni, cu parere de rau imi iau adio de la RENDA. /index.php?/topic/708901-honda-vfr-750-rc36-92/ daca stiti vreun pasionat de vfr care vrea o bunaciune, sa ii spuneti ca eu ma despart de ea.
  15. felicitari Gacrya pentru achizitie. ai sa te bucuri la maxim de noua achizitie. asteptam sa treaca iarna sa ne vedem pe sosea.
  16. l-am luat de la astia ca e promotie la ei .. kitul este 460 lei .. super moca. ma inscriu si eo la deva..
  17. merci de info .. interesant kitul asta cu cauciuc dar cam piperat pentru mine .. pana luni marti cand iau banii ma voi gandi oricum ..
  18. am inteles .. merci mult .. ma dadeam cu capul de pereti ca nu mai gasesc nici la producator asa ceva .. am gasit un kit lant did foaie si pinion la 600lei stiti undeva mai ieftin??
  19. inca un ajutor ca nu sti ce sa ma mai fac cu lantul. in carte scrie did50v4 sau rk50mfoz1 .. nu gasesc pe nicaieri un kit de lant cum scrie la carte. ce fac? am o honda vfr 750 rc36 din `92. voi ce ati pus .. ?? as vrea sa fac schimbul intregului kit ca e cam .. praf.
  20. Stiu de intalnirile de joi dar cand am timp nu se organizeaza si invers...tin si eu de ceva timp sa ajung pe acolo dar nu am reusit inca. Cu cea mai mare placere voi veni
  21. eu sunt .. de ce?
  22. cred ca scheletul ma intereseaza mai mult decat caseurile mai apoi caseurile .. luna asta fff prost cu banii dar luna viitoare ies la lumina si sper sa reusesc sa achizitionez.. deocamdata as vrea totusi sa imi revopsesc motocicleta. care mai e legea cu culoarea motocicletei?? a mea e neagra si as vrea sa o vopsesc neagra cu ceva brizbrizuri pe ea.
  23. daca se face ma bag si eu... merci de info .. trebuie sa ma interesez si eu sa vad ce pun pe ea ca nu se mai poate cu rucsacul in spate ... waaaaaaay toooo uncomfortable
  24. ce configuratii aveti pentru bagajerie?? se poate ceva linkuri, sfaturi?
×
×
  • Creează nouă...